Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOWNLOAD][HOT]Unpacker do każdego typu pliku.

krzywy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podle gracie to ja też podle zagram. dziękujcie naszym 'modom'

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od kilku godzin już to na epvp widnieje tylko nikt tego tu nie wrzucił bo nikt nie jest tak głupi żeby dawać pliki bez tuta a jak na razie mało kto z europy potrafi to wypakować a dasz to rano tylko dlatego że myślisz że wtedy ktoś na epvp poda dokładnego tuta...

Tutaj screen:

iuZ8R9laPEV1T5mEiF59.png

Opublikowano

Ty sprubujesz? This is fuckibg joke? To stworzyła grupa ludzi z epvp doklaadnie real freak i crank na dodatek nie dałeś zrodla a po 2 primo nie każdy typ pliku bo tylko z rozszerzeniem .py ( sorry za błędy jestem na fon )

tak wogle to już większość jak połowa niemieckich serwow jest już zabezpieczona od dawna na to a z polskich nie ma co ściągać

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

krzywy_ mógłbyś wytłumaczyć o co chodzi z tym XTEA - LZO

PANAMA - TYPE3 <-- są to algorytmy kryptograficzne a jeżeli chciałbym zaszyfrować to 3des desem lub poprostu xorować ? jeżeli znasz się na tym prosiłbym Ciebie o wytłumaczenie o co z tym dokładnie chodzi czym mogę zaszyfrować a czym nie ;D

Pozdrawiam!

64562221938.png

Opublikowano

XTEA - Czyli nasze lzo, 16stkowy klucz.

Panama - tak naprawdę nic o niej nie słyszałem.

PS. Nie znam się na tym.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

przed tym nie ma zabezpieczenia a głupi myślą ze sie da zabezpieczyć, co znajwyżej można zmienić nazwe funkcji ale nową i tak można wydobyć

Opublikowano

przed tym nie ma zabezpieczenia a głupi myślą ze sie da zabezpieczyć, co znajwyżej można zmienić nazwe funkcji ale nową i tak można wydobyć

Powiadasz? Underground juz zablokowali =)

Nie da sie nic zrobic ;P

Opublikowano

Powiadasz? Underground juz zablokowali =)

Nie da sie nic zrobic ;P

może 1 wyjątek bo tam jest wszystko praktycznie zmienione

Opublikowano

Jest jedna opcja, której nie złamie nawet ten plik... znałem ją od ok. 2 tygodni, a dzisiaj udostępnił ją Deco.

Jednak ten unpacker ładnie się sprawuje jak na dzisiejsze czasy. Łap laika.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

"trochę bez sensu bo nowe opcje to nowe pliki .py a nie wiemy jak dokładnie się nowy plik nazywa"

GFO SE Preview? Co prawda przed nim też się da zabezpieczyć, choć sam nie wiem jak.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Tym programem można wypakowywać więcej niż 1 plik ?

Może ktoś mi pomóc wypakować np monster ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...