Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya X

pronxsquad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dosyć spory problem. Nie mogę włączyć gry po podczas rozpakowywania pisze ze plik jest uszkodzony. Co robić?

Widocznie nie pobrałeś całego pliku z serwera i jest on uszkodzony . Pobierz od nowa i patrz czy pobrało ci cały . Plik powinien zajmować 1 GB około . Użyj torrenta to ci na pewno nie przerwie ;-)

Opublikowano

Serwer jest on? Będę grał , jestem w trakcie pobierania klienta ze stronki ale nie daje mi spokoju pytanie czy serwer jest >ON< mógłby ktoś powiedzieć?

Opublikowano

Mam takie pytanie otóż trzeba to wypakować do folderu z PL'em? Jestem całkiem zielony w te klocki :D Pobrałem to ze stronki i wypakowałem . Wyskakuje mi coś takiego" Checking server . Please check notice board" trzeba wrzucić to co pobrałem do folderu z PL'em?

Opublikowano

Ok już wszystko dobrze :D Jak mogę tam zarobić? Na jakich mapkach itp. jaką klasą itd. ( jestem całkiem zielony )

Opublikowano

Mam takie pytanie otóż trzeba to wypakować do folderu z PL'em? Jestem całkiem zielony w te klocki :D Pobrałem to ze stronki i wypakowałem . Wyskakuje mi coś takiego" Checking server . Please check notice board" trzeba wrzucić to co pobrałem do folderu z PL'em?

nie poprostu wypakowujesz w dowolne miejsce odpalasz patcher i grasz proste xD
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy na tym servie są WSZYSTKIE nostrumy dostępne w grze?

Nie . Jest tylko dostępne nostrum sprintu ale jest nie przydatne gdyż posiadamy sonic lv 2

W grze można kupić lody po 100 G sztuka są dwa typy pierwszy zwiększa szybkość ataku o 1 drugi zwiększa szybkość poruszania o 1 .

Można też kupić za 1000 G Noski do HP , SP , MP zwiększające o 1800 HP , SP bądź MP .

Do linkowania nie potrzebujesz młotków na każdy lapis 50 % szansy na lapis lv 6 25 % szansy .

Opublikowano

Jestem troche znielony , jak właczyć tego privka bo wlasnie go pobieram xD / Trzeba gdzieś jakieś pliki wypoakować czy co ? Jest tu gdzieś o tym tut? Za pomoć dam "Lubię to":)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest serwer >ON< ? Bo właśnie pobieram i tak sobie myśle :/

Bo jak nie to piszcie :D Jestem w połowie i za 10minut mam privka ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...