Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya X

pronxsquad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.shaiyax.com/Account/Register

Strona :

http://www.shaiyax.com/

Download :

http://www.shaiyax.com/Download

Shaiya X ! max lvl 70 !

Na początku gry wybieramy stronę po której chcemy grać ( proponuję darki ale to już wasza własna decyzja ) . Okej teraz mamy okienko tworzenia postaci i tam czeka nas miła niespodzianka :D mam do wyboru trzy opcje są to opcje z lvl'ami 15 , 30 i 70 Zero expnienia . w IS można kupić pack potek jak i kamienie teleportacji . Co do farmu i tworzenia EQ na początek drop golda i EQ w LAN EQ sell u NPC i tak zbieramy money ceny na tablicy w AN nie sa wysokie Dobry top z setu Ether (Na łowce) kosztuje 100k czasami mniej :D . Druga opcja ćpania chajsu są Eventy . Są wprowadzone nowe bronie na 70 lvl charakteryzują się większą siła ataku niż te zwykłe i ładnie się świeca ;-) Drop list macie na stronie . Są wprowadzone dwie nowe mapy Old Battle Zone i Battle Zone teleporty na nie znajdziecie w IRIS koło innych strażników bramy . Na wbicie lapisu wysokiej jakości macie 25 % więc jest to proste . Punkty można zdobyć za głosowanie na serwer w zakładce About więcej info tam znajdziecie . 10 k gold'a w grze to 1 k AP stoi NPC w AN który zamienia gold na AP (Bazar token). Czasami się czeka jakieś 6-8 H na link aktywacyjny konto . Więc zarejestruj się teraz ^^ . Pozdrawiam i zapraszam ;-)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś odezwać sie do mnie na gg? = 23867203

Chodzi o dojście na " LAN " ://

Gram pod nickiem :

- Malin3k *wojownik*
- Przypau / Bullet *ninja*
- LittleDevil *sura*

material.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla zaczynających grę serwer jest nowy ;-) to tylko zależy od twojej interpretacji .

Jak dojść do LAN ?

Zaczynamy grę w tzw. AH wchodzimy w ItemMail kupujemy pakiet z kamyczkami teleportacji ;-) używamy kamyczka który ma w nazwie bądź w opisie "Capital City" . Ok jesteśmy w IRIS po teleporcie widzimy czterech strażników bramy podchodzimy do ostatniego i klikamy rozmowę następnie ukazuję się nam gdzie to mamy się wybrać bierzemy ostatnie Ranhhar <--- nie wiem czy dobrze napisałem ale powinniście skojarzyć nazwę . Powodzenia ;-)

Nie będę z wami kontaktował się na GG

Dlaczego ?! Ponieważ ty nie znasz mnie ja nie znam ciebie w internecie każdy jest anonimowy i ja sobie cenie prywatność ;-)

Opublikowano

server działa ; ) czekam na link aktywacyjny ;d

Wszystko pieknie ładnie działa :) Polecam zalozenie poczty na

"Gmail" nie czekasz niewiadomo ile odrazu przychodzi list aktywacyjny

Opublikowano

tylko nie wiem dlaczego nie mzoe mi wyszukac serwera jak wlaczam.. ;/

to nie jest czasami serwer hamachi?

pisze mi "checking server.please check notice board"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

POP3R widziałem cie jak trade spamujesz :D

Tak trzeba pobrać update ponieważ w update znajdują się nowe rzeczy dodane do gry

Jak coś Lapisy lv 6 dropi z mobów na BZ , lapizje i runy odtworzenia też jak byście nie wiedzieli jak dojść spytajcie na trade po angielsku napewno ktoś pomoże :D

Opublikowano

aviato sciagasz mozna tak powiedziec portable game .. w folderze tym co rozpakujesz klikasz "upgrate" potem lets play game !! "shaiya x" to wszystko ;D jakbys mial jakies pytania w grze moj nick to Gleba_Misiu

Opublikowano

Czyli do jednego folderu wrzucic updatera i te 2 plki, ktore pobralem z strony shiaya x??

P.S

Okazało się ze nie mialem winrara teraz wszystko jest ok ;D DZIĘKI WIELKIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...