Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ppp

loluś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Witam.

Ta wiadomosc jesc kierowana do wszystkich tych ktorzy zakladaja bezmyslne tematy. Na stronie glownej podforum MAPLE STORY wrzucamy tylko i wylacznie cheaty. Aby zadawac pytania macie specjalnie zrobiony i podpiety temat. Widze, ze wiekszosc uzytkownikow ma gdzies regulamin lokalny tego dzialu, wiec jesli zobacze temat typu "Ej nie dziala mi co jest plz help" bede wlepial bany na 2 tyg moze wtedy zaczniecie czytac regulamin i szanowac prace moderatorow tego dzialu. Jeszcze raz powtarzam, strona glowna jest po to aby WRZUCAC CHEATY, a nie zakladac tematy z waszymi problemami.

Mlody. " to Mlody napisal w PPP ocyzwscie zamkniete

No dobra wrzucamy tylko cheaty w tematach, no to gdzie PPP? skoro to jest zamkniete...

Prace moderatorow, chyba pierdzenie w stolek ... a co to tak ciezko przeczytac parenascie postow dziennie? a propo tej pracy to nawet PPP nie ma, i to mam doceniac? Czlowieku oczalales? Jak ludzie maja zamkniete PPP to nie maja gdzie wrzucac swoich postow wiec tworza nowe teamty, a stworzenie nowego PPP + przyklejenie to kwestia 2minut

Kazdy regulamin ma gdzies to wg ciebie, a wg mnie nie maja jak go przestrzegac. Po za tym nie zdiwilbym sie jakby kazdy mial regulamin gdzies skoro wy macie gdzies ze nie mam PPP, a ze ktos napisze nowy temat to juz wielkie halo i ban na 2 tyg. za nic.

Odnoszac sie do tego postu to "hahahaha" mozna buchnac smiechem.

To by bylo tyle ode mnie - pare slow prawdy...

Pozdro Lolus. Moze i dostane bana no i chuj ... choc nie wiem za co (jak go dostane) xDDDD

Opublikowano

@loluś nie wiem po co zakładasz niepotrzebny temat . Dla noobków jest temat w którym mogą pisać. Jest to Odpowiedzi na nurtujące pytania czy jakoś tak

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

@up

Tylko że "odpowiedzi na nurtujące was pytania" to praktycznie to samo co p,p,p.

Skoro odpowiedź nie może być precyzyjna, to zrób żeby była jak najbardziej precyzyjna.

Widziałeś żeby ktoś dostał ostrzeżenie za nieprecyzyjną odpowiedź?? Przykład:

Pytanie:

Czu istnieje działający Item Vac pod aktualną wersję EMSa? Takie który nie powoduje d/c ani a/b?

Odpowiedź:

pewnie tak ale priv

Imo to nie była precyzyjna odpowiedź a warna jakoś nie ma...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...