Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem uprzejmie ogłosić, że xBot działa już na serwerach bazujących na plikach vSRO.

http://www.youtube.c...h?v=PELe4cTCUMA

Niebawem pierwszy public release.

@edit 11.01.12

http://www.youtube.c...h?v=tcla77voouQ

Nowy filmik promujący bota.

Mam już gotową aplikację do generowania bazy danych z media.pk2. Każdy będzie sobie to generował na potrzeby własnej wersji gry.

Muszę jedynie znaleźć trochę wolnego czasu, żeby nagrać tutorial i to upublicznić.

Pliki z rozstawieniem przedmiotów u npc także będą konfigurowalne, co pomoże rozwiązać wiele problemów.

Mam teraz jednak baardzo dużo na głowie w życiu towarzyskim, aczkolwiek postaram się pracować nad projektem jak tylko czas na to pozwoli.

Dziękuję za wysyłanie błędów. Z Waszą pomocą na pewno szybciej dojdziemy do momentu, w którym xBot będzie już stabilny.

Wypada także poprosić o dotację... ale oczywiście nikogo do tego nie przymuszam. Jeżeli ktoś docenia moją pracę i chciałby mnie wesprzeć - proszę pisać prywatną wiadomość.

:)

PS. Bot do poprawnego działania wymaga.NET Framework 4.0.

@edit

xBot_pk2

Download :

http://xsro.org/download/xbot_pk2.rar

Za pomocą tej aplikacji każdy stworzy sobie bazę danych pod swój server, dzięki czemu powinno działać już d12 :).

@edit

Działa już oficjalna stronka bota : http://xsro.org

Po wszelakie nowe wersje zapraszam właśnie tam.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czekam z niecpierliwością bo ten kdbota i ten petfilter ssie

Peace !

BobMarleySignatureLighter.jpg

Gdyby marihuana była legalna, nie było by takiej przyjemności z jej palenia.

If marijuana would be legalized, there wouldn't be pleasure for smoking.

- Bob Marley

Opublikowano

Nestle,bierzesz pod uwagę,fakt że nie które serwery Vsro stoją na trochę innych clientach?

masz jakiś patent na to?

Usuwam posty na prośbę Nestle :)

random.jpg

Opublikowano

niech się skontaktuje z Zeterisem z epvp on zrobił generator który pobierał info z media.pk2 i w ten sposób konfigurował się z danym servem.

A tak btw to jeżeli xbot pod vsro też będzie płatny(zakładam że będzie prawda) to raczej dużo na nim nie zarobisz gdyż mało prawdopodobne żeby ktos kupował bota pod server z ratami x100 lub wiekszymi a takie ma 90% privów.

Opublikowano

Lv to nie wszystko. Farmienie elixirów, golda i nov także jest bardzo fajną sprawą.

Póki co bot będzie darmowy, a potencjalnym zarobkiem się nie martw :).

Liczę na dotacje, dlatego bot będzie darmowy.

Opublikowano

hehe free bot pod vsro to kiepski pomysł, bo wątpie, aby któryś dzieciak, który nie jest w stanie zapłcić 5eu na miesiąc za mbota, rzucił coś tutaj. Anyway-jak wyglada sprawa CL?Loguje się przez okienko, czy muszę włączyć clienta i przejść w tryb CL, możesz też dodać autorelog po skonczeniu sie zielonej ksiazki. No i żeby był płatny, chyba pieprzone 10zł na miesiąc każdy będzie miał.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Bot będzie posiadał plik konfiguracyjny, w którym będzie można ustawić sobie max liczbę powiedzmy potów w jednym slocie oraz adres IP servera.

xBot ZAWSZE zbiera itemy SOX.

Opublikowano

no to czekamy :) jeśli będzie na privach działał clientles to nawet i zadotuje przyzwoitą kwote xD

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

Logowanie przez clientless nie będzie dostępne. Można jednak zamknąć proces clienta, a wówczas xBot będzie pracował w trybie clientless :).

Opublikowano

a co Ci zostało jeszcze do zrobienia ? i powiedz ile potrwa ( w przyblizeniu) ... czy to będzie kilka dni czy raczej w tygodniach czas ??

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

Kilka dni :).

Mam mały problem z przetwarzaniem obiektów w pobliżu gracza gdy jest ich ogromna ilość, jak w Alexandrii North.

Trwa to po prostu zbyt długo. W dodatku bot dostaje DC po kilkunastu minutach intensywnego botowania... Szkoda mi wypuszczać taką wersję.

Opublikowano

Parsowanie groupspawnu jest już wielowątkowe, a więc bot przetwarza informacje szybciej i nie zacina się.

Czas potestować go na spocie. W dodatku wyeliminowałem kilka błędów, które występowały nawet w wersji rSRO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...