Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań...

WolnyLogin!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co? Jak narazie dzięki Wam za pomoc. Prosił bym jednak o nie zamykanie tego tematu ponieważ gdy miał bym jeszcze jakiś problem wolałbym pisać tu niż zakładać nowy ^_^.

Jeszcze raz wielkie dzięki za pomocne odpowiedzi :).

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

20. Jak połączyć podstawowy kamień magika: dwuręczny ( czy coś takiego xD ) z moją laską 2h? Daje on od +20 do +80 ataku magicznego. Jedyny problem jest w tym że nie wiem jak go połączyć. Próbowałem ulepszanie i łączenie. Byłem również u gliptyka.

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

21. Jak zaprosić mojego znajomego do party?? Tzn klikam prawym, ale nie mogę kliknąć zaproś... Zaprasza się od jakiegoś levela?

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Ahh.. Sorka nie wiedziałem, że trzeba najpierw założyć. Jeszcze w żadnej grze sie z takim czymś nie spotkałem :huh:.

@up

Serafin czy Sefarin ( Jakoś tak xD ). Ale musisz wiedzieć, że Skype jest obowiązkowy ;).

Jak coś pisz pw.

A tak propo expienia powiem Wam szczerze, że w arid jest ostatnio strasznie ciężko party znaleść. Full osób z petami evo3 +...

A tak propo dropu. Ubiłem dziś z 10 bossów i z 30 mistrzów ( z przyjacielem w party ) o 5+ wyższych lv i nic prócz rupi i bezużytecznych odłamków nie poleciało...

Jednym słowem porażka xD.

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Oj tam porażka odrazu :)

Trudno o pt bo ludzi robią alty ( postacie dla zarobku ) i mają pety z mainów (głównych postaci) i najczęściej są ze swoją gildią , więc nikt im do szczęścia nie potrzebny ;D.

Opublikowano

22. Czy da się ulepszyć broń/zbroje nie zakładając jej?

Bez wspomagaczy adepta półtorej godziny jeden lv :unsure:. W życiu Waszych wspomnianych 70 levelów bym nie wbił w 4 dzionki xD.

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

22* :D. Kurcze. To nawet jak bym uzbierał na jakąś BP/RP/Aniołka +60 lv (ostatnia opcja by mnie najbardziej satysfakcjonowała chodź jest raczej niemożliwa :() to tak czy siak nie pomoże mi ten pet w expie bo nie załorze mu przyzwoitych itemów ^_^. Ciężko się wybić z początku w tej grze ...

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Szczerze to nie potrzebujesz za bardzo eq na pety leczące ( wystarczy laska ,aby lepiej leczyły ) bo tak czy siak padnie przy leczenie bo zbierze agro ( przy leczeniu bywa ,że stwór atakuje leczącego ).

Opublikowano

Rozwaliłeś mnie tym postem... To te zwierzaki leczą, a nie pomagają w walce :huh: ?! I tu wychodzi moje nieoczytanie ^_^.

23. Dlaczego niektórzy mają buffa typu "zjednoczenie z żółwianem def + xxx", a ja go nie mam chodź mam moją panterke?

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Zjednoczenie jest na 45 lvl twojego zwierzaka.

Co do leczenia. BP jest tylko i wyłącznie do leczenia. Anioła możesz także przystosować do walki :)

Opublikowano

Ty na Serfainie ;> Ehh na ja na Cerber (PvE)

A tak propo dropu. Ubiłem dziś z 10 bossów i z 30 mistrzów ( z przyjacielem w party ) o 5+ wyższych lv i nic prócz rupi i bezużytecznych odłamków nie poleciało...

JA dropnelem karte jastrzebca :)

61093c6efb.png

Opublikowano

23. Jak zwiększyć swą szanse na oswojenie bestii? Chodzi mi tutaj o to jaką postać stworzyć jaki skill dawać itp itd.. Spaliłem już 2 orki, a to dla mnie majątek xD.

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

23. Zdobądź jak najwyższe ulepszenie karty "Oswajanie bestii"

Druga opcja jest taka ,że musisz być taming class ,czyli tzw peciarzem. Chodzi mi tutaj o Opiekuna zwierząt,Maga bitewnego i Przywoływacza. Zwykłe klasy mogą podwyższać umiejętność oswajania bestii tylko do pierwszego poziomu. Natomiast klasa przeznaczona dla zwierzątek może rozwijać tę umiejętność aż do 10 !

Polecam także nie łapać samemu. Lepiej poprosić kolegę z wyższym tamingiem :)

Opublikowano

Jak ja nie mam kolegów w tej grze xD! Jedyna opcja to zrobić taką postać...

Dzięki ^_^

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Oj tam niema. Idziesz do dungeona. Szukasz pt / Zakładasz sam pt . Potem dodajesz go do znajomych. Rozmawiasz z nim , chodzicie na wspólny exp, z czasem wszystko się układa . Mówiąc z czasem mam na myśli lvl :)

Opublikowano

Jezus wiesz jak strasznie bez wspomagaczy? Do tego myślałem że można je przesyłać przez depo a tu... Nawet w arid za 1 moba w 3 osobowej grupie 1.25% na 34 lv. Żeby wbić 90lv w 4 dni to trzeba jakimś supermanem być xD xD. Nie czaje tego.. Jak Wy to bijecie? Może na tym pierwszym serwie lepiej exp leci czy ki pieron :huh:.

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Szczerze to powiem tak. Na twoim lvlu powinno iść bardzo szybko.

Znam jednego ziomka ,który w jeden dzień wbijał 90 :).

Wbijał taki bo miał koale ,ale mniejsza o to .

Ssy otrzymujesz co 5 lvli . Staraj się ich używać kiedy wiesz,że masz pewną i dobrą drużynę. Nie marnuj go przy najlepszej okazji do expa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...