Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nauka gry] Newbie

Opal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś chciałby się nauczyć grać , zrobiłem 2 account na EAST to zapraszam nick :

Opalz

Gadu: 8834373

Czego ucze:

-podstaw gry

-słownictwa

-informacji o chempionach

-co się opłaca co nie

-buildy

-możliwość zobaczenia jak gra bardziej doświadczony gracz

-dla doświadczonych (junglowanie, na wysokim poziomie)

Czego wymagam:

-słuchania

-kultury w stosunku do mnie

-brak płaczu

-mikrofon

Zapisy składać tutaj:

nauczam 5 osób dziennie max.

ZNAM ZASADĘ, ale nie szukam ludzi do gry tylko do nauki gry a to trochę różnica. Proszę o nie przenoszenie.

Opublikowano

-możliwość zobaczenia jak gra bardziej doświadczony gracz

hah jezeli bedziesz gral na koncie od 1 lvl'a w dodatku z newbami to staty 20/0 to nic trudnego xD moze jeszcze oplaty dodasz? watpie zeby ktos chcial uczyc sie z toba bo twoje wymagania wydaje sie dosc "surowe" (nie wiem jak to nazwac ) a wiekszosc osob woli cos poznawac na luzie. dla doswiadczonych junglowanie na wysokim poziomie? prawie spadlem z krzesla. ludzie na 5/6 lvlu wiedza dokladnie jak junglowac , gankowac , gdzie wardy itp. kazda postacia jungluje sie niemal identycznie wiec nie wiem na co ten dopisek "dla doswiadczonych" skoro kazdy nawet srednio doswiadczony wie jak kliknac na mobka i uzyc smite , oraz gdzie wardowac

Opublikowano

kurwa na tym forum to tylko: "hejce kurwa jestem fajny ja pierdole chuje chujowe hahahaha" albo "jestem na nie, chujowe kurwa wez wgl hahaha spadlem z krzesła" a tak na prawdę "eh szkoda ze to nie mój pomysł" -,- nwm czy tu zazdrość działa czy co? :O

jak dla mnie dobrze, kolo chce robić coś od siebie i + dla niego za to ;)

Opublikowano

Osobiście uważam to za dobry pomysł.

Na pewno początkujący gracze szybciej nauczą się podstaw niż normalnie.

Opublikowano

Tez jestem za. Dzisiaj spotkalem polaczkow z 30 lvl specjalnie fidujacych, moze to dlatego ze nie maja kolegow i nie zaczeli gry w przyjaznej atmosferze. Mam nadzieje, ze poprawi to ich zachowanie ;)

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

No pomysł dobry, to trzeba przyznać. Wymagania przeciętne, ale wypróbuje twoją propozycje. Może czegoś niewiem. ;)

Opublikowano

@up sorry hard wymóg był, nie spełniłeś go to poco do opala piszesz?

@down według mnie lee jest o wiele lepszy do jungli niż na lane, ale każdy gra jak chce...

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

ja miałem mikrofon ale on tego po prostu nie wiedział, nie wiem czy mi jeszcze pomoże, po za tym oftop: Leesin czuję ze na bank jest lepszy na lane niz do jungli a on mnie chciał uczyć go pod jungle total to o czymś to swiadczy ze zle uczy leesinem ;D

Opublikowano

@kamil1419

Lee Sin jest (! jak dla mnie) na linię i na junglę taki sam, oczywiście inne itemki, jungla to jungla, line to line. Na 5vs5 lepiej grać w dżungli na 3vs3 na linie. Moja odpowiedź.

Opublikowano

@kamil1419

Lee Sin jest (! jak dla mnie) na linię i na junglę taki sam, oczywiście inne itemki, jungla to jungla, line to line. Na 5vs5 lepiej grać w dżungli na 3vs3 na linie. Moja odpowiedź.

Pod 3n3 na jungle jest również lepszy.

Opublikowano

tak się zastanawiam czy jungler jest na mnie... Teoretycznie wole ad carry ranged.. mam już vayne i gravesa... gravesem w miarę ogarniam vayne nie za bardzo... Ale może kog maw/caitlyn są od nich lepsi ;D caitlyn z tych wszystkich co wymieniłem jest chyba najłatwiejsza a nie jest najgorsza pod względem samej gry.

Opublikowano

Mój nick w grze to: dynamit131. Opal nauczył mnie grać, wyjaśnił o co chodzi, nauczył słownictwa. Moja pierwsza gra annie: 4/7/2. Wszystko dzięki jego radom. Polecam naprawdę, polecam. :)

Opublikowano

Fajny topic, dobre wykonanie. Nie wiem jakim jesteś graczem Opal, natomiast doceniam starania:) A co do Lee Sin`a to kolega był unskilled. Przecież to jest jungler...

@EDIT, maraton lubków dla cb.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

taaa super staty oO

pierwsza gra na normalach więc chyba dobrze. Poza tym gdyby nie jego rady, jak kupować itemki, jak rozdawać skille to bym miał 0/100.....

Opublikowano

Fajny topic, dobre wykonanie. Nie wiem jakim jesteś graczem Opal, natomiast doceniam starania:) A co do Lee Sin`a to kolega był unskilled. Przecież to jest jungler...

@EDIT, maraton lubków dla cb.

Przecież za nic ich nie uczy. Nie żebym hejcił czy coś bo pomysł mi się podoba i popieram, sam zresztą chciałbym przynajmniej po ''Like'' za to że tracę swój czas na uczenie kogoś :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...