Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] SS CPT 2

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przez takiego kogos jak ty co daje glupie ss. Mam tez zalozyc 80 nowych tematów z ss typu top 5 czy wygrana ze skrzynki?

dlagimba.png
Opublikowano

To jest trochę bezsensu tak jak up ...

Ale po killach widać że na lifetakerze jechaliście ...

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Zanim coś napiszesz pomyśl przez chwilę, przecież grali Fireteam, dlatego mają tyle killi -.-.

Specjalista
Opublikowano

o kurde to dowaliłeś do pieca, rozwaliłeś system!

ogarnij że nad tabelą pisze Fireteam: Extream xD

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

aaaa pozdro ... kolejne dziecko płaczące bo ma się lepsze acc/staty od niego ?

Nauczcie się wkońcu że nie każdy lepszy odrazu ciśnie na hakach ... masz do tego jakiś problem to

możesz mnie spokojnie zraportować ,,, nie boję się o bana bo takiej możliwości nie ma! Uwierz jak

kiedykolwiek nabijesz chociaż majora uczciwie grając to też będzie cię denerwować takie zachowanie

jakie właśnie pokazałeś ...

a co do Lennego to szkoda słów... uważasz że CPT2 to zerowe osiągnięcie ? To jest forum o hackach modach itd

więc uwierz dla 90% użytkowników tego forum CPT2 to jest nierealna ranga :) a to że ty masz majora to nie musisz

szydzić i wyśmiewać się z innych! Co może na mnie też powiesz że nie mam się czym pochwalić ? Może i tak ale

jak widzę tych hakerów to naprawdę nie chce mi się grać eliminacji i innych badziewstw ... wolę się odstresować na FT

czy tam QR żeby nie słuchać płaczu! Do tego wiem mam elitę na perma ale po co mam ją używać ? Żeby dostać

bana za powerlvl ? no pozdro. Tak wiem prawda boli

sygnayr.png
Opublikowano

aha oO , cpt2 malą rangą nie jest ale nie zeby odrazu ogladaszac to calemu swiatu -.- i czy ja sie smieje z innych?

dlagimba.png
Opublikowano

Ale Wy macie problemy. Moim zdaniem nie ma sie czym podniecac CPT to juz w combacie norma. Oczywiscie masz prawo. Ale moim zdaniem Lenny ma racje. Jesli kazdy mialby dodawac o ze cos tam wbil cos tam zrobil to bylo by tego spamu :).

Opublikowano
wolę się odstresować na FT

czy tam QR żeby nie słuchać płaczu

Uwierz mi że ja to samo mam.

Szlag mnie trafia jak wchodzę na eli , a tutaj mi wyskakuje jakiś frajer z P90 TR i Viper/Raven , to mnie kurwica bierze...

...

No albo taki hacker pff..

A ja ?

W zasadzie jestem hackerem ;D

Ja jade na modach itp.

Ale wam nie rozwalam roomów ^^

.....

Np.QR też nerwica , pieprzone lagi .

Ale Wy macie problemy. Moim zdaniem nie ma sie czym podniecac CPT to juz w combacie norma. Oczywiscie masz prawo. Ale moim zdaniem Lenny ma racje. Jesli kazdy mialby dodawac o ze cos tam wbil cos tam zrobil to bylo by tego spamu

No racja ;D

To ja jak wbije Belke (2lt) to może pokaże xD

@TOP hmm....ja powiem tyle że nie potrzebna ta kłutnia ;D

Mogliście to poprostu przemilczeć lenny i ten drugi ;/

Wbiłeś to wbiłeś ;D

Należy się GZ.

Ważne że bez haxów.

więc uwierz dla 90% użytkowników tego forum CPT2 to jest nierealna ranga

Nie wiem czy belke wbije hahah ;D

A Ty o CPT mówisz ;D

Tak jak mówiłem , poco się kłucić..

+ Nie potrzebny był by taki temat gdzie każdy pokazuje co wbił ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przecież można na lifetakerze na fireteam ...

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano
przez takiego kogos jak ty co daje glupie ss. Mam tez zalozyc 80 nowych tematów z ss typu top 5 czy wygrana ze skrzynki?

To nie wrzucaj swoich 5 sekundowych zapowiedzi do Montage :)

@ToP

GZ :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

OMG jak jesteś lepszy albo masz lepsze staty to haker. Nie raz spotkałem się z tym w tej grze :D To są neokidy na hakach które codziennie bana od nexona za gordona mają a potem piszą tematy:

WHy im banned i dont hacks :(

Dawniej na gordona trzeba było mieć 50 postów. Gosciu prosił o pomoc bo mu hak niedziała a tu wszystkie polskie nooby piszą:

OMG.Thnx good hack. I love it.

Ogarnijcie się bo macie zero inteligencji i weźcie się w końcu za ortografie bo "pomurz mi" pisze się tak "pomóż mi".

Wstawił screen i bardzo dobrze wy nie macie się czym chwalić bo macie tylko range T. I takie lv jak on ma nigdy nie osiągniecie grając na hakach.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

lol gz ale z was nuby...

lexusek ltc3 i siedzi na chiterskim forum jeszcze sobie sygne walnal z konta ca...

quardius ltc2 tak samo xD

@ top

gz cpt to nie jedno marzenie niejednego chita tymbardziej ze lifetaker spatchowany....

ltc wiadomo prestiż

EXPmIpC.gif

Opublikowano

no i dobrze lexusek robi, wklei linka gdzie toczą sie dyskusje a nie jak debil bedzie zakladal nowy temat na 1ss. A ktos tam mowil ze daje 5 sekundowe zapowiedzi montaga.Powiesz mi ten ktos gdzie jest taki filmik?

dlagimba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...