Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] SS CPT 2

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem z daro na life takerze to mie od HACKERÓW WYZYWAŁ :D

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Specjalista
Opublikowano

yy i czym tu się jarać i po co wstawiać na forum?

kilka dni temu wbiłem majora 5, a widzisz żebym wstawiał to na forum? :>

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

GZ

alee nie wiem po co teraz grać ft bo 2 koła dostałeś za 30-40 minut gry a to byś zrboił w 15 minut na qr

@up

ty to konto dostałeś od kuzyna jak była belka srebna i dopiero niedawno wbiłeś MAJ2

co to za prestiż major z 2 wbij COL i wtedy możesz kozaczyć

Opublikowano

dzi3x jestes jebniety... gralem na tym koncie od rangi t, wiec jak nie wiesz, to szczym ryj. A cpt2 to zaden prestiz, moze by byl jakby byl na cpt 1 czy maj 1 i jakies video pt a nie ss...

// ogarnij się - nie obrażaj... / Bebson

dlagimba.png
Opublikowano

Gratuluję :)

No ładnie, że wbiłeś ten lvl, graj dalej ale teraz radze nie hackować i korzystać z bugów

Bo dzieci NEXONA na takich jak ty będę czekać z Frapsem i palcem na klawiszu Print Scrn :D

Opublikowano

a co Nie mogę wstawić se na forum zabronicie Mi ? ogarnij się co nie którzy :}

Oczywiście że możesz wstawić ;) nic tylko pogratulować i życzyć powodzenia w wbijaniu kolejnego lvl'a :)

i naucz się że jak ktoś ma płytki rozum i Cię obraża to poprostu go zignoruj i olej z każdej strony ^_^

sygnayr.png
Specjalista
Opublikowano

ty to konto dostałeś od kuzyna jak była belka srebna i dopiero niedawno wbiłeś MAJ2

co to za prestiż major z 2 wbij COL i wtedy możesz kozaczyć

hmmm jeżeli nie gra sie na expa a dla przyjemności to tak szybko lvl nie idzie

chociaż jak ostatnio dali te 200% to fajnie leci exp na bombingach po 6k gdzieś :>

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

jaranie sie cpt 2 omg... a ja nie maniacze na ft z dupnym specem jak ty...i super gz lvl...

Napisałeś że lepiej jakby wbił CPT1/MAJ1 bo zmienia sie ranga na range (wygląd rangi) ale CPT2 nie jest zwykłą ranga zapytacie dlaczego?

Ostatni itemek dla speca jest od CPT2 tak samo jak anty google (gear) więcej ma wszystkie bronie dla speca odblokowane więc mysle ze ma sie czym cieszyć.Ale następny screen zrób dopiero z MAJA i najlepiej jak nie będziesz robił new tematu tylko dasz tu screen.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam pojęcia :D muszę kiedyś zabrać się za moje K/D :/ bo mam tylko 1,61 a na mój lvl to słabiutko :/

Może po feriach będę już miał COLa to wtedy będę grał dla jaj eliminacje z hakerami :D

sygnayr.png
Opublikowano

1Lenny

ale ty jesteś nie normalny Boże w czym masz problem że dałem se ss? Gzz! .... Jeżeli coś ci się nie podoba nie wchodź .... i śmiej się pod nosem a nie nabijasz Posty...

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...