Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umarł 2011, niech żyje 2012!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Życzę wam wszystkiego najlepszego w nowym roku 2012 roku. Administracji oraz użytkownikom MPC

NAJLEPSZEGO!!!

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Ten rok był taki sobie, wczoraj zajebiście a dziś chujnia ( pies mi zdechł [*] )

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Najlepszego !!

B.T.W

Ludziska koniec z tym "wszystkiego najlepszego" "Najlepszego" Stawiać półLitra a nie mpcforum powinno postawić półLitra Userom co nie xD??

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Szczęśliwego Nowego Roku dla Administracji, Teamu Moderacyjnego, MMT, wszystkich podzespołów, a także dla was - drodzy użytkownicy!

Ten rok przyniósł nam wszystkim wiele sukcesów, a także wiele porażek, które były nieuniknione lub do uniknięcia.

Z tego też miejsca chciałbym pogratulować kokoszowi i całemu teamowi sukcesu jaki odnieśli.

Mówię tutaj o rekordowych liczbach... 7.500 osób online, 400.000 zarejestrowanych userów.

Takie sumy naprawdę robią wrażenie nie tylko na mnie, ale także na setkach tysięcy użytkowników w internecie.

Możemy sobie powiedzieć, że wszyscy osiągnęliśmy ten sukces - każdy z nas, ja, Ty, on i ona!

Myślę, że kolejny - 2012 rok przyniesie nam więcej miłych niespodzianek i lepszych decyzji.

Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku oraz Wybuchowego Sylwestra!

Daro.

Opublikowano

@up Daro woohoo :D jakie przemówienie :P

@top

CHCĘ ŻYCZYĆ WSZYSTKIM NAJLEPSZEGO PRZYSZŁEGO ROKU! O 1000% LEPSZEGO OD 2011 ;)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Szczęśliwego nowego roku!

Niech na co dzień, nie od święta, gęba będzie uśmiechnięta. Niech też zdrowie tęgie będzie i kasiory niech przybędzie. Niechaj łaski płyną z nieba, tyle ile będzie trzeba, i do nowego roku wytrzymać potrzeba :)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

mam nadzieje, ze coś procentów wypiliscie.

Tak dostałem 5% od Bebsona ale to szczegół.

Było fajnie jutro zapewne wstane o tej samej godzinie co zawsze a w pon. szkoła ..

Ja prdl.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Cześć w 2012 roku.

Popuszczałem trochę fajerwerków, wypuściłem "węża" na ulicę składającego się z ok. 2000 achtungów, po czym przyjechała policja.

Poza tym zastanawiam się nad sensem życia... kolejny, zj*bany rok.

Opublikowano

Neonye, to powiem tyle... specjalnie do Belgii po to jechałem z Holandii i kupiłem taki długi wąż tego za 250 euro.

Wybuchało przez 20 minut, po 10 minutach kiedy było full dymu przyjechała policja.

Szczęsliwego nowego roku.

Opublikowano
Neonye, to powiem tyle... specjalnie do Belgii po to jechałem z Holandii i kupiłem taki długi wąż tego za 250 euro.

Wybuchało przez 20 minut, po 10 minutach kiedy było full dymu przyjechała policja.

Klękajcie narody, pasterze grajcie MU!
Opublikowano

Najs .

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...