Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podexpianie głównym charem postaci do łowienia na fishbocie.

Zoltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam do was pytanie. Podexpiałem główną postacią dwie inne postacie na których łowię na fb i gdy one dostaną bana, to i na główną postać też pójdzie ban za konto powiązane?

Pozdrawiam.

Opublikowano

No nie są, ale gdzieś na forum ktoś pisał coś właśnie o tym, że jeśli jesteśmy w grupie z botem to na główną też może polecieć ban, ale wydaje mi się, że ban będzie wtedy kiedy podczas łowienia będą ze sobą w grupie i gm to zobaczy, a nie podczas podexpiania, które było 3 dni temu. Może mi ktoś to rozjaśnić?

Gość HollyWSRH
Opublikowano

Nie, załóżmy Franek łowi na FB, i nagle ma 2 postać i tą 2 postacią expi tą postać, którą łowił na fb.

Teraz pytanie.

Czy jeżeli Adrian, dobry kolega Franka pomógłby wyexpiać mu postać, którą łowi na fb dostałby bana ?

Raczej nie.

Czasem trochę logiki i nie trzeba zakładać tematu.

Opublikowano

Chciałem się jedynie upewnić bo "raczej" to nie oznacza, że nie dostanę bana, a może kogoś innego też to trapiło i teraz będzie miał się skąd o tym dowiedzieć. Dzięki za pomoc :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...