Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv][Factions][WL-OFF][Dedyk] Lodowa Kraina - Potrzebuje nowego króla!

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak mam xraya, ale nie poszedlem do kopalni pomoc mu kopac,

tylko powiedzialem ze mam, jak zreszta 2/3 tego servera chyba.

Ja nie kopalem, mozesz sie zapytac Saracenow, ja gram tu dla zabawy a nie cheatow (co prawda mnie zjechali 4 razy ale coz :P )

Jak bym powiedzial , ze tez nakopalem diaxow to looz banuj mnie , tez bym tak zrobil, no ale ja tu gram 5 dni i naprawde w skrzynce se zobacz ze mam tylko itemy cenne na max 10 diaxow ( dostalem ^^ )

Opublikowano

i sukcesywnie kazdy dostaje bana - regulamin zabrania posiadania xraya Ty posiadales dostales bana, klamac mozesz sobie rodzicow nie mnie - bana nie sciagne.

Opublikowano

I niedługo na serwerze zostaną 3 osoby. Administracja i Wilson :D Cieszę się, że serwer tak dobrze się... "rozwija" :) Grątółąćię! :D

Btw, wiecie, że ten anty-logout da się obejść? Ktoś Cię goni? Wpisz /logout! Itemy nie wypadną na ziemię, a ty możesz iść AFK, poczekać aż napastnik się znudzi albo przyjdzie pomoc i znów wpisać /login hasło :D Jedyna wada jest taka, że jeśli po wpisaniu /logout damy disconnect to itemy usuną się i tak. Ale wróg ich nie zdobędzie! :D

Opublikowano

Dobra pjachu usune go tylko prosze odbanuj mnie, bd grac sprawiedliwie, bez xraya tez jestem dobry ( 32 diaxy w ok 1h)

Ale poprostu wiesz kazdy ma i szpanuja w swoich zbrojach to naprawdy myslisz ze tak latwo ?

Ja nie cierpie kopania w kopalni , ja lubie budowac, ale jak sie nie da to co ja poradze.

Przeicez 70% serwera ma tylko ci sie nie przyzna, jezu cofnij prosze USUNE XRAYA dla ciebie, mozesz mnie sprawdzac non stop, ja naprawde nie mam zysku z xraya na tym serwie, bo sie tym nie zajmowalem PLZ

Opublikowano

Joriom znalazles juz prace czy dalej na bezrobociu?

BAN TO BAN nie sciagne! Nie potraficie grac normalnie to nie pogracie w ogole.

Opublikowano

Pjachu dogadajmy sie, nie kluccmy sie na prv wez

Prosze, to dla mnie wazne, nie przekreslaj mnie za to, ja nie klamie, i nie oszukuje, gram tak jak powinienem, X ray mi nie slozyl to szukania diaxow on ma opcje full BRIGHT ze jest jasno bo ja nic a nic w nocy nie widze , jak mnie banowales bylem w domku i alchemia sie bawilem probowalem, a on poszedlem nakopac nam diaxow, sam mowilem w rozmowie ze wszystko poznikalo te poulepszane itemy,

PO ZA tym myslisz ze ja nie wiem ze ty to czytasz ?

Sam mialem serv, albo u innych i Admin czytal sobie wszystko po za gra, ale dla mnie bez sensu jest za to klamac ze nie mam X raya bo mam !

Ale zeby za to banowac ?

Mogles mi zawalic itemy to zrozumiem, strace przyjemnosc gry ale gramy dalej, no ale poznalem duzo osob , gram 5 dni, myslalem ze jestem juz normalnym graczem na servie, a nie co ci nowi odrazu hackuja, PIACHU PROSZE CO MOGE ZROBIC ABYS MNIE ODBANOWAL, NAPRAWDE NIE UZYWALEM X-RAYA (byly przypadki gdy dawalem w nocy full bright bo nic nie widzialem)

Opublikowano

Dowgirt, regulamin mowi jasno XRAY = BAN, nie ma tu zadnych dyskusji - ja nie bede wnikal kto uzywal go w celach naukowych, kto hodował kury a kto kopał nim diaxy. XRAY to XRAY, był i bedzie banowany! Owszem grałeś na normalnym serwerze! Jedynym w swoim rodzaju niestety nie dojrzałeś do gry tutaj tak jak reszta zbanowanych graczy, nie martw się masz dopiero paręnaście lat, wyrośniesz z tego. Weź sobie tą nauczkę do serca i odpuść serwer bo na niego nie wejdziesz już nigdy!

Opublikowano

"MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online"

X-raye, speed hacki, aim-boty, cave-boty.

"Publikuję serwer, zabraniam używać exploitów!"

Odd. Very odd. Reklamujesz swój serwer tuż obok reklam wszystkich znanych cheatów i oczekujesz, że nikt nie będzie nawet o nich myślał. Congratulations bro! Tą drogą może nawet zdobędziesz kiedyś nagrodę Darwina ^_^

Nie sądzisz, że reklamując się na forum cheaterów, prosisz się o takich graczy? *sight*

Opublikowano

nie sądzisz, ze siedząc cały dzien na komputerze nie znajdziesz pracy?

Potrafisz jedynie starać się dopiec komuś prywatnie, prawda? :D Muszę Cię zmartwić, nie muszę pracować, żeby zarabiać :)

Swoją drogą przestań, proszę, ośmieszać się wplątując sprawy prywatne między... "zawodowe"? "służbowe"? Jakoś tak bym to nazwał. Mówimy o serwerze, nie o mnie. Wystawiasz sobie i serwerowi tragiczną wizytówkę. Jeśli zechcesz mogę jednak pomóc Ci dalej się pogrążać :D

Opublikowano

musisz pracowac aby wyzywic rodzine. Chyba, ze Twoim zyciowym celem jest serwer minecrafta to sorry osiagnales szczyt :* nie osmieszam sie tylko Ciebie 22 lata na bezrobociu :D sloodko. Skoro mowimy o serwerze to czemu sie wypowiadasz na temat serwera na ktorym masz bana i nie mozesz grac? Ahhh zapomnialem serwer jest tak dobry, ze probujesz na niego wbic kilka razy dziennie z nadzieja, ze zadziała. Niestety takich jak Ty tutaj banujemy :* aha i ignoruje Twoje kolejne wiadomosci ktore bedziesz tu wysylal.

Opublikowano

Nie, nie musisz pracować, by wyżywić rodzinę. Owszem, jest to prawdą w większości wypadków. Niektórzy jednak maja to szczęście, że mogą żyć inaczej w dostatku. Choć podejrzewam, że człowiek taki jak ty nie potrafi zrozumieć idei wykraczających poza setki złotych. Ale to nie temat do roztrząsania takich kwestii.

Nie mogę grac na tym serwerze. Cóż. To też nie jest prawda. Mimo bana na IP udało mi się wejść kilka razy tego samego dnia pod różnymi nickami. Właścicieli tych nicków przepraszam, musicie złożyć kolejne prośby o dodanie do whitelisty. Dynamicznie przydzielane IP naprawdę pomaga.

Nie wchodzę jednak po to by grać. Jako, że zaliczam się do grupy osób szczycących się każdym znalezionym w produkcie defekcie staram się znaleźć kolejne wady Lodowej Krainy. Dziś odkryłem częściowe obejście dla "anty-logouta", a co odkryję jutro? Tego jeszcze nie wiem, zobaczymy :)

Opublikowano

Szkoda słów, skoro jestes taki bogaty to kup sobie slownik ortograficzny bo czasem nie wierze, ze rozmawiam z 22 letnim 'mezczyzna'

Opublikowano

Prosze moderatorow o zmiane nazwy tematu z WL-ON na WL-OFF poniewaz serwer zrezygnowal z whitelisty mamy wystarczajaco innych zabezpieczen :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...