Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot i silkroad R

kapi5431

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak samo się kupuje - to samo konto. Ale nie wiem czy można uruchomić wiecej postaci... jest to w ogole możliwe czy sobie tylko tak klikam bez celu -_-

35645604mp3.png

weed-marijuana.jpg

Opublikowano

Tak samo się kupuje - to samo konto. Ale nie wiem czy można uruchomić wiecej postaci... jest to w ogole możliwe czy sobie tylko tak klikam bez celu -_-

Można uruchomić więcej postaci. Włączałem już po 2 chary z sro-r i isro w tym samym momencie. Wszystko po staremu.

Opublikowano

znowu nie moge znalezc nowego sbotR

niby sciagnolem z linku:

http://www.bot-cave....SBotR_1.0.1.zip

ale przy uruchamianiu wyskakuje blad wersji

ma ktos aktualna wersje sbotR ??

edit:

niewazne, juz zrobilem to byl blad u mnie a nie w sbocie, zly katalog silkroadR byl ustawiony i nie chcial dlatego sbotR sie uruchomic, reczna edycja pliku naprawila problem

link do sbotR jest prawidlowy

Opublikowano

mnie nie dziala bot :) 0 emocji :) server status NONE BOT STATUS NONE i zadnej reakcji na nic:) ktos wie o co chodzi? jak uruchomic go?

Opublikowano

@Arcio_ na pewno się zalogowałeś do bota??

@Elixirz on się tworzy po włączeniu sbota czy bez sbota??

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

@up jako że jest to wersja testowa na pewno shiva zrobił se tam jakiś log czy coś, jest to na pewno po to żebyś mógł wysłać ten plik na jego maila jeśli będziesz miał błędy w tej wersji sbota.

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

Z tego co w folderze się tworzy to są to połączenia czy ich brak z bibliotekami systemu . Myślałem że może mam jakiegoś wira czy coś , ale to wykluczyłem . Zrobiłęm wszystkie aktualizacje do windowsa ( mam xp ) ale może masz racje . No nic wysłałem to na e-amil ,który Shiva podał. Zobaczymy :D

Opublikowano

i co dziala wkoncu sbot na sror-r? i czy mozna odpalic sbot na isro i sro-r jednoczesnie?

Opublikowano

a powiedzcie mi ile można odpalić na naszym IP botków?

i o której na polski czas jest zmiana hasła? tzn. jak zmienie hasło to zeby zresetowało je?

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

@up według sbota 15/HWID a według silka to nie wiem czy są jakieś ograniczenia.

W sbocie reset HWID jest między 23:00 a 01:00 naszego czasu nie chce mi sie dokładnie sprawdzać ale na pewno koło tych godzin.

Cierpliwość jest cnotą.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...