Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot i silkroad R

kapi5431

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shiva wypowiedział się w jednym z tematów na jego forum :

SBot for SRO-R is in planning.

Jak wyjdzie, to zapewne będzie głośno o tym i z pewnością będzie tutaj informacja. Na bieżąco śledzę forum sbota, więc będę w stanie was poinformować, jeśli coś wyjdzie.

Opublikowano

Jak ma wyjść to najwcześniej po release oficjalnym serwera czyli ten 16 czy 17 stycznia bo na razie beta jest tej wersji silka także najwcześniej bocik będzie ja licze 18/19.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

Bot-Cave

Just got some awesome news! SBot for SRO-R is scheduled to be released on tuesday (17.01) if everything works out well.

And don't blame us for making bot support SRO-R because other bot companies did it and some of them even support clientless (which we don't, because servers would be too crowded).

znalazlem na Fb na głownej stronie Cave-bot'a

Opublikowano

hm a o co chodzi z tym ze we wtorek sroR bedzie na jakis czas close?

A skąd masz takową informację? Ja osobiście nie znalazłem tego na FB i stronie głównej silka. Możesz podać jakieś źródło tej informacji?

Opublikowano

Dla tych, co już się nie mogą doczekać. Najnowsze informacje prosto od moderatora "Graphisc" z oficjalnej strony sbota:

According to latest information i just got SRO-R sBot is almost finished. Few more extras are about to add because of this exp restriction so everyone can have smooth and enjoyable gaming (botting *hrhr*). Remember kids what your teachers in school teaches you: Patience is virtue!

Z tego co zrozumiałem, to bot jest już prawie gotowy. Zostały do poprawienia małe szczegóły między innymi nowy system, który został wprowadzony na sror. Także nie pozostaje nam nic innego, jak oczekiwać w najbliższych dniach oficjalnego release botka :)

Opublikowano

Toroche ta sytułacja denerwująca. :angry: Posiadam konto na sbot ale nie moge kozystać bo niema go na sror , inne boty juz dzialaja o.O TO takie frustrujace :(

Fast Fast Fast

Opublikowano

Bot podobno już jest od jakichś 5 dni dostępny w wersji testowej dla moderatorów strony bot-cave.net czyli na oficjalną wersję nie długo trzeba będzie czekać.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

Przepraszam, że dubluję posta, ale wydaje mi się, że jest to dla wielu osób ważne.

Wyszła wersja testowa pod sro-r. Link :

http://www.bot-cave.net/download/SBotR_1.0.0.zip

źródło:

http://www.bot-cave.net/main/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...