Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW2 czy Black Ops..

Overlord.

MW2 czy Black Ops  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. MW2 czy Black Ops?

• Black Ops
      11
    • MW2
      26
    • Obie do dupy
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Black OPS bo MW2 jest stare i przestarzałem ... o.O

Jak możesz nie kupuj jednej i drugiej kup se Batelfielda 3 :P

Ocenianie gry po dacie wydania jest dziwne.

Black Ops prawie nikt nie gra, jedynie to zarażony. Ma komiksową grafikę, nudzi się szybko.

Kup MW2, chociaż MW3 jest najlepsze ;)

sygnalo.jpg
Opublikowano

@up

hahahah, komiksowa grafika w COD:BO? Wiesz co to grafika komiksowa?

@top

mw2 ze względu na lepszą fabułe i misje dodatkowe.

@reebok4fun

Naucz się wreszcie, że każdy ma własny gust i własną opinie, nie musisz się z nią zgadzac, ale nie musisz każdego na każdym kroku hejtowac. Serio, skończ.

Opublikowano

Odezwał się ten co umie czytać ze zrozumieniem. Wcale nie sugerowałem, że sugerujesz komuś kupno piratów. Kup sobie okulary od Stępnia miernoto :). Napisałem, że ty grając w wersję piracką BF3 gówno wiesz o tej grze. Ta jasne każdą grę na PC i PS3 <facepalm> . Takie kity wciskaj innym , ale nie mnie staremu wyjadaczowi FPSów.

Jesteś zwykłym trollem patentowym . Nie nazywaj mnie koteczkiem bo nie jestem pedałem/gejem byś miał prawo do mnie tak mówić. Jeśli jesteś pedałem(?) to zachowaj to dla siebie ok ? Co do snajperów dziwne, że sam nie obrywałem tak od snajperów na mapach 64-osobowych ;]. Trzeba umieć się poruszać po mapie, a nie pchać się jak debil po mapie. Tu się liczy współpraca drużyny, a nie samodzielny rush niczym Rambo VI . COD jest w/g dla tych co nie radzą na BF3 ;). Właśnie dla takich jak ty co narzekaja na snajperów tfu.

Jak jesteś lama to wracaj do COD . BF3 jest dla tych co ogarniają współpracę drużynową i nie pchają się pod celownik wroga niczym żałosne noobki.

PS: To było do tego trolla także proszę innych o nie zwracanie uwagi na treść tej wypowiedzi. Nie była wymierzona w was.

@ TOPIC

MW2 bierz albo MW3.

Haha skad ty mozesz wiedziec czy mam czy nie jaki hejter

To ze stara ci kupuje 1 gre na koniec roku za to ze zdales to twoj problem jestes biedakiem i tyle powiedz starym zeby wzieli sie do roboty i skonczyli zawodowke chociaz ahaha

Tak to sobie tlumacz kozaku zasrany statystyki potwierdzaja wszystko a taki prawiczek jak ty pomylil chyba okladni i przeczytal ze BF jest najlepiej sprzedajaca sie gra roku

Opublikowano
To ze stara ci kupuje 1 gre na koniec roku za to ze zdales to twoj problem jestes biedakiem i tyle powiedz starym zeby wzieli sie do roboty i skonczyli zawodowke chociaz ahaha

Fakt, brak gier od razu sugeruje, że rodzice są niedokształceni, u mnie nauczycielka od biologii kupuje 3/4 gry dziennie, bo skończyła uniwerek z wyróżnieniem i ma doktorat.

Innymi słowy, jesteś żałosny, bo nawet jeśli jego rodziców nie stac na zakup najnowszych gier, to nie zmienia to faktu, że nie jest to obiekt do żartów.

Opublikowano

Haha skad ty mozesz wiedziec czy mam czy nie jaki hejter

Tak to sobie tlumacz kozaku zasrany statystyki potwierdzaja wszystko a taki prawiczek jak ty pomylil chyba okladni i przeczytal ze BF jest najlepiej sprzedajaca sie gra roku

Tak jak się domyślałem, że taki obierzesz atak ;). Niestety jak zwykle pudło i jak zwykle mierny poziom kultury.

Wjeżdżałem ci na rodziców ? Nie, więc odwal się od moich. Na swoje gry sam zarabiam i sam je kupuje. Tyle gier ile ty masz to jest gówno w porównaniu z moją kolekcją gier gromadzoną od 1998 roku :). Tak się składa, że od najmłodszych lat sam zarabiałem na swoje ubrania, przyjemności oraz gierki czy komputery. Nigdy nie zgadzałem się na to by mi rodzice coś kupowali poza tym, że mogli mi dać prezent na urodziny albo na święta. Oczywiście sam też fajne prezenty im kupowałem.

Skoro nazywasz czyichś rodziców starymi to jesteś niezłym burakiem :). Pewnie do swoich nie masz szacunku i miłości skoro traktujesz ich jako maszynkę do zarabiania na gierki i przyjemności ;). Mogę im tylko współczuć.

Pokazałeś tym postem swój żałosny buraczany poziom.

Fakt, brak gier od razu sugeruje, że rodzice są niedokształceni, u mnie nauczycielka od biologii kupuje 3/4 gry dziennie, bo skończyła uniwerek z wyróżnieniem i ma doktorat.

Innymi słowy, jesteś żałosny, bo nawet jeśli jego rodziców nie stac na zakup najnowszych gier, to nie zmienia to faktu, że nie jest to obiekt do żartów.

Niestety to jest rozpieszczony dzieciak, który nie zaznał w życiu prawdziwej pracy i tylko na rodziców liczy.

Co do Twojej nauczycielki z Biologii to troche przesadziłeś inaczej nie zrozumiem po co aż 90/120 gier na miesiąc ... przecież nawet tyle gier nie wychodzi na jeden miesiąc.

Ja tam kupuję tylko te, które są tego warte by zająć miejsce w kolekcji.

jqeuR.png

Opublikowano

Tak jak się domyślałem, że taki obierzesz atak ;). Niestety jak zwykle pudło i jak zwykle mierny poziom kultury.

Wjeżdżałem ci na rodziców ? Nie, więc odwal się od moich. Na swoje gry sam zarabiam i sam je kupuje. Tyle gier ile ty masz to jest gówno w porównaniu z moją kolekcją gier gromadzoną od 1998 roku :). Tak się składa, że od najmłodszych lat sam zarabiałem na swoje ubrania, przyjemności oraz gierki czy komputery. Nigdy nie zgadzałem się na to by mi rodzice coś kupowali poza tym, że mogli mi dać prezent na urodziny albo na święta. Oczywiście sam też fajne prezenty im kupowałem.

Skoro nazywasz czyichś rodziców starymi to jesteś niezłym burakiem :). Pewnie do swoich nie masz szacunku i miłości skoro traktujesz ich jako maszynkę do zarabiania na gierki i przyjemności ;). Mogę im tylko współczuć.

Pokazałeś tym postem swój żałosny buraczany poziom.

Niestety to jest rozpieszczony dzieciak, który nie zaznał w życiu prawdziwej pracy i tylko na rodziców liczy.

Co do Twojej nauczycielki z Biologii to troche przesadziłeś inaczej nie zrozumiem po co aż 90/120 gier na miesiąc ... przecież nawet tyle gier nie wychodzi na jeden miesiąc.

Ja tam kupuję tylko te, które są tego warte by zająć miejsce w kolekcji.

1998 rok gz 13 letni dzieciaczek + zajebisty nick = pro elo kox kozak

Buraka to mozesz nazywac tego kto cie splodzil synku i skoncz pyskowac do starszych glupi czopie

Nie mam zamiaru juz spamowac Zegnam Masz co to pisz na PW

Opublikowano

zalezy czy chcesz,gracbw multi czy single , jak dla mnie black ops fajniejszy.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Zdecydowanie mw2 dalej bym w niego grał gdyby nie to, że ukradli mi konto steam :>

A BO To jeden wielki shit nawet nie polecam kupować, BO kosztuje 80zł a Mw2 110zł (Ceny z Empika w Rybniku) Więc ja już wolę dołożyć te 20zł i mieć lepszą grę niż shit za 20 zł mniej :]

Gość malutki688
Opublikowano

1998 rok gz 13 letni dzieciaczek + zajebisty nick = pro elo kox kozak

Buraka to mozesz nazywac tego kto cie splodzil synku i skoncz pyskowac do starszych glupi czopie

Nie mam zamiaru juz spamowac Zegnam Masz co to pisz na PW

nie sluchajcie tego dzieciaka bo on tak ze wszytkim, wlasnie kolego ktory tam teraz jest arsenal na liscie?bo mogli nadrobic troche pkt ale cos im nie wyszlo.

widac ze chyba noie grales w bf 3 bo grajac w tdm jakos zadko mnie nsiperzy zdejmuja ^^

nie wiem jakl grasz cepie ale na mapachj dla 64 osob jest tyle pojazdow ze az glowa boli (no chyba ze grasz z pro na trwoim pozoimie ktorzy banie w pilota smiglowca jebna z 3000metrow)

w bc 2 i bf 3 dobrze zoptyamizowano mapy i jak chcesz sobie polatac to graj na tdm do ktrych mapoki zostaly specjalnie zmniejszone, ewentualnie w rush tam tez sa ograniczenia terenu.

skoro twierdzisz ze w bf-ie tylko snip[erzy zdejmuja to zapraszam w piatek/czwrtek/srode mozemy sobie popykac i zobaczymy jak bedzie ci szlo bo gwarantuje ci kolego ze sa servery gdzie akcja rozgrywa sie szybko.

jewstes taki cweany to dodaj mnie na orginie (malutki688) i sobie pogramy.

Nie pisz tylko zeby n9ie mowic ci co robic etc bo takie teksty to na poziomie podstawowej szkoly (najprawdopodobniej wlasnie jest to twoj poziom) zobaczymy jaki masz lvl ile gwiazdek kalsami, bo z tego co widze to nie masz pojecia o tej grze koteczku.

@topic mw 2 na alterze sobie pograj za free, i kup BOhttp://www.mpcforum.pl/topic/200756-tut-jak-zagrac-na-alteriwnet/

pisane z telefonu dlatego brak znakow itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...