Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW2 czy Black Ops..

Overlord.

MW2 czy Black Ops  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. MW2 czy Black Ops?

• Black Ops
      11
    • MW2
      26
    • Obie do dupy
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Black Ops .. zawiodlem sie na tej grze kupilem ja i po 10 h grania znudzila mnie .. Mapy zrobione do dupy 0 przestrzeni ... MW 2 To juz lepiej masz wiecej miejsca , lepsze bronie sa itp.W BO serie ofiar sa poprostu smieszne ... Koles wbija 11 kili co nic trudnego i juz koniec gry... 2 rzecz respawn w BO pojawiasz sie byle gdzie ... nawet obok przeciwnika

Opublikowano

MW2 ma w sobie taka moc ze twojego BF3 bije na glowe ;] BF to chodzenie po mapie bez sensu

BO gra typu WR zwykla demowka + serwery dedykowane

MW3 gra identyczna do MW2 tylko inne mapy bronie perki gadzety

Wybor jest prosty MW3 lub MW2 i kupuj orginalne ;]

Opublikowano

Cod:MW 2! Fabuła podoba mi się bardziej niż w BO i ogólnie MW2 ma takie zaje****e klimaty.. :D Loffciam tą grę <3

Kliknij "Lubię to!" jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-)

Opublikowano

A ja wolę Black Opsa. Te współczesne realia mi się nie podobają w CoDzie, wszystko robione na pokaz, jedynie CoD 4 MW bardzo mi się podoba i zrobił na mnie duże wrażenie.

Gość malutki688
Opublikowano

JEZELI KUPUJESZ TO BO, BO TO NAPRAWDE FAJNY COD, MW 2 NA STEAMIE UAMRLO I NIKT W NIE NIE GRA (WSZYSCY PRAWIE NA ALTERZE CISNA TERAZ)

Opublikowano

MW2 ma w sobie taka moc ze twojego BF3 bije na glowe ;] BF to chodzenie po mapie bez sensu

BO gra typu WR zwykla demowka + serwery dedykowane

MW3 gra identyczna do MW2 tylko inne mapy bronie perki gadzety

Wybor jest prosty MW3 lub MW2 i kupuj orginalne ;]

<facepalm> Odezwał się zasrany fanboy CoD'a . Nawet nie miałeś BF2 BC, a już nie mówię byś miał BF3 . Jak chcesz coś oceniać to kup i zagraj . Bo na piracie gówno się nagrasz skoro multi masz niedostępne.

BF3 bije MW2 na łeb i szyję . Współpraca zespołowa tutaj jest bardziej widoczna niż w MW2 bo grałem w niego. No i można latać śmigłowcami zwiadowczymi/szturmowymi oraz myśliwcami. W MW2 tego nie ma... a na pewno nie z takiej perspektywy jak w BF3 ;]. Większy realizm posiada BF3 a nie MW2. Dźwięki też są lepsze.

MW2 miał niejedne błędy i mało realizmu.

@ TOPIC

Bierz MW2 bo jest nowsze i lepiej dopracowane albo dołóż kasy i kup MW3/BF3 .

jqeuR.png

Opublikowano

<facepalm> Odezwał się zasrany fanboy CoD'a . Nawet nie miałeś BF2 BC, a już nie mówię byś miał BF3 . Jak chcesz coś oceniać to kup i zagraj . Bo na piracie gówno się nagrasz skoro multi masz niedostępne.

BF3 bije MW2 na łeb i szyję . Współpraca zespołowa tutaj jest bardziej widoczna niż w MW2 bo grałem w niego. No i można latać śmigłowcami zwiadowczymi/szturmowymi oraz myśliwcami. W MW2 tego nie ma... a na pewno nie z takiej perspektywy jak w BF3 ;]. Większy realizm posiada BF3 a nie MW2. Dźwięki też są lepsze.

MW2 miał niejedne błędy i mało realizmu.

@ TOPIC

Bierz MW2 bo jest nowsze i lepiej dopracowane albo dołóż kasy i kup MW3/BF3 .

Powtarzasz sie Randomie

Kazda czesc BF i Cod-a i Medal Of Honor mam na PC i PS3 wiec nie wiesz nie mow i czytaj ze zrozumieniem czy ja mu mowie zeby kupowal piraty ?

BF3 mapy na 64 Osoby Chodzenie po Calej Mapie Bez Sensu az w koncu jakis snajper da ci banie i o to w tej grze chodzi koteczku ;]

Dziwne ze Cod Ma wiecej graczy niz BF a w dodatku BF reklamuje sie ciagle a nic z tego nie ma hah ;]

Opublikowano

Oczywiście że MW2.

Jest to najlepiej sprzedająca się gra tego typu !

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Powtarzasz sie Randomie

Kazda czesc BF i Cod-a i Medal Of Honor mam na PC i PS3 wiec nie wiesz nie mow i czytaj ze zrozumieniem czy ja mu mowie zeby kupowal piraty ?

BF3 mapy na 64 Osoby Chodzenie po Calej Mapie Bez Sensu az w koncu jakis snajper da ci banie i o to w tej grze chodzi koteczku ;]

Dziwne ze Cod Ma wiecej graczy niz BF a w dodatku BF reklamuje sie ciagle a nic z tego nie ma hah ;]

Odezwał się ten co umie czytać ze zrozumieniem. Wcale nie sugerowałem, że sugerujesz komuś kupno piratów. Kup sobie okulary od Stępnia miernoto :). Napisałem, że ty grając w wersję piracką BF3 gówno wiesz o tej grze. Ta jasne każdą grę na PC i PS3 <facepalm> . Takie kity wciskaj innym , ale nie mnie staremu wyjadaczowi FPSów.

Jesteś zwykłym trollem patentowym . Nie nazywaj mnie koteczkiem bo nie jestem pedałem/gejem byś miał prawo do mnie tak mówić. Jeśli jesteś pedałem(?) to zachowaj to dla siebie ok ? Co do snajperów dziwne, że sam nie obrywałem tak od snajperów na mapach 64-osobowych ;]. Trzeba umieć się poruszać po mapie, a nie pchać się jak debil po mapie. Tu się liczy współpraca drużyny, a nie samodzielny rush niczym Rambo VI . COD jest w/g dla tych co nie radzą na BF3 ;). Właśnie dla takich jak ty co narzekaja na snajperów tfu.

Jak jesteś lama to wracaj do COD . BF3 jest dla tych co ogarniają współpracę drużynową i nie pchają się pod celownik wroga niczym żałosne noobki.

PS: To było do tego trolla także proszę innych o nie zwracanie uwagi na treść tej wypowiedzi. Nie była wymierzona w was.

@ TOPIC

MW2 bierz albo MW3.

jqeuR.png

Opublikowano

Ja wam powiem, że po dwóch dniach na AlterIW, BF3 zrobił się trochę taki wolny, ale co oczywiste taki sam fun.

bo w bf wszystkie ruchy postaci i w ogole cala mechanika gry jest troche bardziej powolna i spokojna, jak ktos gral kilka dni w coda a potem wlaczyl battlefielda to pewnie zauwaył

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...