Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] TibiaMC 10.33/10.33 Preview by damster1 (Aktualizacja)

damster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam ta tibie mc xxx naprawde swietnie dopracowana. chodz na poczatku bałem sie gdy ja uruchomilem :D pozdro z fartem

/nie wcinaj sie komus w temat

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

9.82 cos mi nie dziala po raz pierwszy raz mi mc nie dziala...

Może źle go przeniosłeś?

spróbowałeś zainstalować od nowa tibie i wrzucić MC?

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

masakra zeby bylo ciekawie to: przeinstalowalem system z 7 na 8 sformatowalem cala partycje na ktorej byla tibia i zainstalowalem od nowa scagnolem jeszcze raz cracka wkleilem podmienilem i dalej to samo eh chybaa robie cos zle tylko nie wiem co robilem tak do tej pory i bylo ok a teraz lipa...

Opublikowano

masakra zeby bylo ciekawie to: przeinstalowalem system z 7 na 8 sformatowalem cala partycje na ktorej byla tibia i zainstalowalem od nowa scagnolem jeszcze raz cracka wkleilem podmienilem i dalej to samo eh chybaa robie cos zle tylko nie wiem co robilem tak do tej pory i bylo ok a teraz lipa...

przenieś plik tibia.exe z winrara i przemień tylko go z tym co jest w folderze Tibia

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

no najpierw wypkowywuje ten plik pozniej go kopjuje a pozniej w folderze z gra daja wklej i go zamienia i odpalam i ten nie wdzieczny blad mi wyskakuje ten plik tibia'dat. cos koliguje z tym wszystkim;/

dziala :)

thx za pomoc musialem troche pokombinowac

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a mógłbyś robić mc od razu z lighthackiem kiedyś sam zmieniałem te kordy już nie pamietam jakie to były adresy :(

Opublikowano

a mógłbyś robić mc od razu z lighthackiem kiedyś sam zmieniałem te kordy już nie pamietam jakie to były adresy :(

Mogę zrobić lighthacka :)

za takie "MC" to jest ban :) używa sie NeoMC albo Sandboxie a nie modyfikuje klienta winhexem -.-

Ja nie dostałem jeszcze bana za moje MC ;)

btw: MC będzie za 20min albo szybciej ^^

Już jest MC!!!

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...