Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] TibiaMC 10.33/10.33 Preview by damster1 (Aktualizacja)

damster1

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

i po co wyzywacie go dzieciaki, przez takich jak wy inni nie moga korzystać. Wielkie kozaki w necie a w realu krawężnik by was pobił

Ja się nawet nie przejmuje, prawdę mówiąc dopiero teraz zauważyłem tego internetowego koksa ;)

Jutro bodajże zrobię aktualizację ;)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Ale po co pisać ciągle pod nową Tibię MC ? ekx kiedyś wypuścił to swoje tzw. NeoMC co działa pod każdego klienta. Na sourceforge chyba był jeden czysty plik, blakw bodajże wrzucał. Oczywiście doceniam pracę i zaangażowanie, tylko czy warto sobie głowę zawracać ? Swoją drogą ciekaw jestem jak on to zrobił te pare lat temu.

Opublikowano

Ale po co pisać ciągle pod nową Tibię MC ? ekx kiedyś wypuścił to swoje tzw. NeoMC co działa pod każdego klienta. Na sourceforge chyba był jeden czysty plik, blakw bodajże wrzucał. Oczywiście doceniam pracę i zaangażowanie, tylko czy warto sobie głowę zawracać ? Swoją drogą ciekaw jestem jak on to zrobił te pare lat temu.

Po co? hmm... bo lubię robić MC dla ludzi którzy nie umieją odpalić od neomc, spójrz na posty wcześniejsze dużo osób czekało na mojego MC ;)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Nie ściągac keyloger ojebał mi 2 konta.

Dumny z siebie kurw ajesteś cwaniaczku? Sam nie dojdziesz? do niczego . Co ty kurwa myślisz?

Zamknij ryj anonimowy leszczu, nie ma tam żadnego keylogger, jak ściągasz jakieś syfy na kompa z innych źródłem...............................

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Nie ściągac keyloger ojebał mi 2 konta.

Dumny z siebie kurw ajesteś cwaniaczku? Sam nie dojdziesz? do niczego . Co ty kurwa myślisz?

hahah ładnie :D, korzystam i jakoś nic nie trace :D

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...