Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ForteMT2 [PL] [Dedyk]

SonixMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wybiłem 104 lv i exp nie idzie ;D.

Zastanawiam się jak inni wbili po 160lv

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Oj, więcej broni nie było w paincie ?

Robicie z serwerów metina takie gry jak WoW, Tibia i LoL. Niedługo w ogóle nie będzie słowa metin.

Zobaczcie ile broni, zbroi, myślicie że to fajne ? Wcale nie... Nikt tego nie lubi. Malowanie broni i ciągle śpiewka że nowe nigdzie nie spotykane bronie, a gówno wszędzie to samo.

Opublikowano

Cała gra na tym serwerze sprowadza się do bicia metinów i bossów wokół świątyni,bo z nich lecą perły potrzebne do ulepszania broni,których jest całe mnóstwo,ale niewiele się od siebie różnią.

W grocie nie da się expić,bo mobów jest za dużo i lagi są masakryczne.To samo na nowej mapie na której (oprócz lagów) nie ma nic ciekawego.Dropu też nie ma.

Nagrody za misje dla biologa to tylko perły i tęczowy kamień.Nic do statystyk.

Bony pozmieniane bez przemyślenia.To samo z epicką biżuterią (nie warto jej wogóle robić,bo daje gorsze wartości niż zwykła).

Expi się do 90-100 lv i kończy się grę,bo nie ma po co dalej expić.

Pewnie zaraz ktoś napisze,że warto expić,żeby być lepszym w pvp mając lepszą broń na wyższy lv...tylko z kim brać to pvp jak w mieście na ch1 w godzinach szczytu jest 2-3 osoby.

Opublikowano

sorra ale servera nie polecam malo ludzi , exp nuda kompletna , poprostu flaki z olejem. Jedynie ludzi sa ok tam .

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

jakis suchar robil priva

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

client jakis uposledzony jest . Sciagnie sie do polowy i pisze za 2 dni do konca sciagania ...

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Ja też nie stety nie zagram

serwer jest na 2 tyg potem się nudzi

osobiscie nie polecam.

ale to już wasz wybór

Może pogram może nie kto to wszystko wie .

Opublikowano

ja niczego nie utraciłem a konto oddałem 1 osobie co do mnie napisała .Serwa nie polecam jest sporo nie miłych graczy co potrafią zatruć życie i zniechęcić człowieka do gry szczególnie z Jinno

Opublikowano

Akurat znam całą sprawę. Serwer niezabezpieczony , no ale gracz nie ma obowiązku sprawdzania.Kolega wyzej niby poszkodowany z kolesiami na skaype się zmówił włamali się do bazy zapieprzyli gościowi hasła logi do 4 kont ukradli wszystko skasowali postacie za to że ich zjechał za bicie mniejszych leveli zamieszana w to cała gildia PlanB CUDEM TYLKO ONI BYLI I ZBIERALI takich dziadów to od razu ban zresztą można sprawdzić po logach kto był na koncie, odejrzewam że będzie sprawdzone bo gość zawzięty jak Team nie ogarnie to pały pomogą.Więc się nie żal frajerze u góry, bo wbiłeś level na kradzionym eq powinni podać twoje ip żebyś wszędzie bana dostał lamo jak uczciwie grać nie potrafisz.

Opublikowano

pojeb@/0 cię człowieku ? ci co znali Surk'a wiedzą że całe eq zrobił sam bez potrzeby wlamywania się gdzie kolwiek.A i ją byłem z Chunjo i nie miałem żadnej gildi a z tego co widziałem gildia planB była z Jinno

Opublikowano

Nie wydaje mi się, że jest 800% expa, a na pewno nie ma 800% dropa i 800% yang.

Ciężko tu wydropić itemki np. na 61lv więc 800% nie ma...

sabaton_walpaper_by_polandgho0st-d3hle8l.png

intel_core_i7_extreme_edition_zeusbox_com_h162011-1280x800.jpg

Feel the power of my CPU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...