Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ForteMT2 [PL] [Dedyk]

SonixMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ciekawy ,jednak ja nie wbije z powodu tych broni ,troszke ich za duzo ; > Ale nie odradzam gry na serwerze ;-)

P.s. Dokoncz "Od Autora" bo chyba jest niekompletne p;

61093c6efb.png

Opublikowano

Serwer zjeb..., banda dzieci i noobów na nim gra, z jednego metka na 120+ można zarobić w samych yang jakieś 200-500kk. Bony wchodzą takie jak 12 int w zbroi.. w 6/7 staty +12 , nie ma ros na magie, BM robi z tobą co chce.. Epiki w IS, mobów w av1/2 bez bonów 6/7 i full eq exp + buff nie zabijesz.. Ogólnie to serw porażka..

Szczególnie nie chce mi sie na nim grać przez bande noobów która ksuje metki i kradnie drop..

graphic.png

Opublikowano

Brawo zazdrościć takiej inteligencji...

czekać tylko ile postoi serwer... tylko porty znaleźć a to nie problem...

IP usuń z prezki...

1312138057u250359.png
Opublikowano

Serwera nie polecam, wbiłem bodajże 12 lvl, użyłem "wykrywacza metinów", metek bitwy mialł juz 50% hp i zaczęło mnie kickać jak c*** . :x Koni nie widzę nawet po ściągnięciu łaty.

Piszę poprawnie po Polsku !!

Opublikowano

serwer postawiony na kase, w IS sa stalki, hwangi, epickie kolczyki za niewielka ilosc sm, co to oznacza? ze dzieci beda krasc starym telefony i latac po 1 dniu gry w hwangach i kozaczyc jak to na 14 latkow przystalo ;]

bez ofert handlowych.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny.

Ci co mówią, że słaby exp itp to pewnie nawet nie wbili z 70 bo później gra się znacznie lepiej.

Co do IS'u to wszystko da się zdobyć w grze.

Serwer 9/10

Prezka 10/10

Zapraszam do Jinno

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

ja spotkałem się z 1 przypadkiem noobstwa : 2 osoby od niebieskich bezczelnie zaczęły bić mnie i metka którego już kończyłem ,a tak to jest spoko ,ale

mam zastrzeżenia co do ox'a

na co gm daje jako nagrodę hwanga na 240 jak szybko nikt go nie wbije .Lepsze by były perły lub jakiś unikalny konik czy coś .

Takie jest moje zdanie

Opublikowano

Powiem krótko..

Nie jest najgorszy, ale dupy nie urywa.

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...