Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF3 - gra bez update?

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam oryginalnego BF'a instaluję go przez orgina i po instalacji odpala mi się update i ... no właśnie mam strasznie wolnego neta i update by trwał kilka miesięcy o_O Czy da się jakoś odpalić go bez update?

Pozdro

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Nie da się gdyż update wprowadzają poprawki do gry likwidując część bugów. Dodatkowo wprowadzają poprawki przed wykorzystywaniem błędów gry na swoją korzyść czyt. cheaterstwo.

jqeuR.png

Opublikowano

Ale mi by na razie i tak wystarczyła sama gra na single...

Na pewno się da jakoś

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

A czy mogę iść do kumpla > skopiować katalog orgin_games i będę już miał z głowy?

Opublikowano

Hm nie wiem czy kolega nie będzie miał zbanowanej gry ;). Bo skopiowanie origin_games to tak jakbym Ci dał skopiować moją grę z DVD na dysk.

Origin_games to jego gra z jego kluczem gry a nie Twoim.

jqeuR.png

Opublikowano

Tak tylko on ma org. BF'a i ja też... A nie można jakoś update z neta pobrać?

Opublikowano

No to fajnie, ze macie oryginalne kopie, ale klucze są już wbite w wersji od kolegi ;). NIe mozna go zmienić więc jakbyś skopiował to tak jakbyś skopiował z czyjejś legalnej gry. Bo nie wbijesz tam swojego klucza. No i jakbyś zaczął tego używać to prawdopodobnie kolega załapałby blokadę gry.

EDIT

Ewentualnie mozesz go poprosic o skopiowanie folderu UPDATE, który waży u mnie 3.81GB.

To może udałoby ci się odpalić.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...