Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy to dobra GPU do BF3?

pakula330

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy to jest dobra karta graficzna i na jakich detalach będę mógł grać w BF3 gdy ją kupię?

Oraz czy opłaca się ją kupić?

GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti 1024MB DDR5/256bit DVI/HDMI PCI-E

Opublikowano

Opłaca się.

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Średnie-Wysokie.

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Do i3 chcesz GTX560Ti wsadzić? pff...

Do i3 wkłada się karty serie niżej, czyli GTX460/470, HD6850/6870

Markę zasilacza poproszę, bo to może być jaki no-name'owy syf.

@Utenios:

On może na ultra liczyć. Taki sprzęt co mam w sygnaturce gania z 60 FPS na stałe na ultra.

Opublikowano

Czyli jaki muszę mieć procesor żebym mógł wsadzić tą kartę i ja tak za 1-2h podam ci jaką nazwę ma mój zasilacz. A czy to ważne jaka firma zasilacza ? :)

Aa... a do czego jest potrzeby zasilacz? bo wiesz ja się tak nie orientuję :) z góry dziękuje za pomoc :) a czy dobrej firmy jest zasilacz

DUAL FAN

Opublikowano

Jesli bys mial i5 2500k to bys mogl wlozyc i by dobrze dzialalo, no bo nie sadze ze bedziesz bulil ~1k zl na i7

Co do zasilacza to bardzo ważne, poniewaz jesli masz no name(krzaczki) to mozesz miec skoki napiecia i moze Ci sie cos spalic a jesli masz markowy (ocz, silverpower, xfx itp) to nie masz sie czego bac co do tego zasilacza dual fan? pierwsze slysze, z tego co pamietam to byla jakas wersja dual fan ale to chlodzenie do grafiki, napisz pelna nazwe.

Back to BF3...

Opublikowano

No ja nie wiem, bo sam mam jakiś zasilacz no-name 260W i o dziwo z kartą HD5670 chodzi mi wszystko pięknie.

Wg. mnie pójdzie ci na średnich+

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

No ja nie wiem, bo sam mam jakiś zasilacz no-name 260W i o dziwo z kartą HD5670 chodzi mi wszystko pięknie.

Wg. mnie pójdzie ci na średnich+

To jaki Ty masz pc? dziwne ze ta karta z tego co pamietam ciagnela ponad 200w a reszta podzespolow? nie mozliwe ^^ chyba ze masz jakiegos semptrona itp.

Back to BF3...

Opublikowano

Nawet na opakowaniu pisze, że min. 500W o_O

Ram: 3Gb

Proc: Athlon II X2 220 (2x2.8GHz)

Grafa: Asus HD5670 - 1Gb

I chodzi :]

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

HenitX_pl : Japierdole, to albo jesteś głupi albo odważny,

Up ty to samo.

TEN ZASILACZ MA SŁABĄ LINIE 12V jak bedzie jakiś skok napięcia to koniec...

OndteAw.png
Opublikowano

ok już wszystko mam :) mam GPS-400AA-101A 400W ;) i powiedzcie czy ok czy zły a jak zły to dajcie linka na zasilacz jaki mi polecacie :) z góry dzięki

Opublikowano

Jeśli to chieftec to nawet dobry, ale wydaje mi się ze nie wystarczy do i3 i tego gtxa. co do karty to bierz

MSI GeForce GTX 560 Ti HAWK jest mocniejsy od tamtej wersji

Back to BF3...

Opublikowano

ucisnac ucisnie, ale proponuje wymiane w najblizszym czasie proca na conajmniej i5 i do tego jakis zasilacz ocz,xfx 500/600w.

Back to BF3...

Opublikowano

Core i3 jest lepszy od C2D.

Żeby w pełni wykorzystać MOC HAWK'a musisz mieć co najmniej PII 955 BE wykręconego na maxa(4.2), albo core i5 2500k

Opublikowano

Ja wiem, że mój zasilacz jest do dupy, ale kompa nowego kupię dopiero w wakacje...

Opublikowano

@2up: i5 2500k napewno ale czy czy pe II x4 955 ?? phenom jest słabszy od i3-2100 więc lepiej niech sobie kupi teraz i3-2100 (jak nie ma kasy) i później wymieni na i5 2500k.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...