Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Pbdo płatnym botem.

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak powiedzieli przedmówcy, całą grą można kupić taniej.

Beta testerzy powinni mieć zniżkę przynajmniej 50%, wtedy to bym nawet kupił.

Opublikowano

Tak jak powiedzieli przedmówcy, całą grą można kupić taniej.

Beta testerzy powinni mieć zniżkę przynajmniej 50%, wtedy to bym nawet kupił.

Oj gadacie głupoty.

Mi przez 7 godzin bicia cubikoow z Peta wyrobił 20kk PD, 150kk Kred, 40k urki i 50k poważki bijąc tylko z x1 i najlepszych rakiet za kredki.

Btw. za 150zł dostaniesz 450k uri, ile ona ci da ? 150 kluczy ? phi.

Opublikowano

Człowieku największe światowe hity gier mają wersie BETA i PBDO ją miał.

Za jakiś czas ten bot się rozwinie.

Jak był darmowy to płaszczyliście się na forum, aby tylko konto wam przyznali, a teraz płacz i lament.

Każda BETA ma kiedyś koniec

:)

Ja o PBDO nigdy nie płakałem.

Człowieku jak można porównywać bota do oficjalnej gry ??? W grę firmy muszą zainwestować ogromne pieniądze, licencje, jakieś prawa autorski, płacą podatki itd. np. GTA IV kosztowała 100 mil. USD !!!! a była i jest sprzedawana w cenie poniżej 100 zł !!! czyli taniej niż bot !!! Wszystko w bocie jest anonimowe, nie da się zapłacić przelewem bo kto normalny poda swoje konto jeśli kasa spływa z całego świata bez podatków, ceł itd. za bota który są zabroniony? A tak z innej beczki to kto zrobił PBDO-BOT'a ? z adresu IP stronki wynika że to jest Estonia a twórcy są anonimowi. Rozumiem użytkowników tego forum że nie chcą wywalać tyle kasy dla Bigpoint który nie zna umiaru i używają boty ale dlaczego twórcy botów robią z tego business to nie rozumiem... symboliczna darowizna za pomoc w grze jestem na TAK ale oficjalna zapłata za bota jestem na NIE

A skąd , wcale nie są anonimowi. Wystarczy wejsc na fb.

Opublikowano

Ale bot przynosi zyski zajebiste. Zaoszczędasz co miesiąc kilkaset zł więc nie porównuj <_<

Ekonomia się kłania - ludzie zejdźcie na ziemię i zacznijcie dbać o swoje pieniądze o.O bot przynosi zyski zajebiste? tylko dla sprzedawcy bo użytkownik płaci ciężką kasę! Na rynku jest wiele znanych dobrych komercyjnych programów ale zazwyczaj są ich darmowe odpowiedniki np. MS Office kosztuje nawet 2500 zł ale jest odpowiednik Open Office za free :) Zaczynam się powtarzać że czołowi użytkownicy tego forum zajęli się dilerką botów i wciskają kity o zapłacie za prace, zakazie piractwa i innych bzdetach byleby zarobić na głupocie innych - szkoda.

Opublikowano

Ekonomia się kłania - ludzie zejdźcie na ziemię i zacznijcie dbać o swoje pieniądze o.O bot przynosi zyski zajebiste? tylko dla sprzedawcy bo użytkownik płaci ciężką kasę! Na rynku jest wiele znanych dobrych komercyjnych programów ale zazwyczaj są ich darmowe odpowiedniki np. MS Office kosztuje nawet 2500 zł ale jest odpowiednik Open Office za free :) Zaczynam się powtarzać że czołowi użytkownicy tego forum zajęli się dilerką botów i wciskają kity o zapłacie za prace, zakazie piractwa i innych bzdetach byleby zarobić na głupocie innych - szkoda.

Kto z tego forum prócz kamieniarza (który na tym forum wcale nie był żadnym znanym usr) działa w branży dilerki botów ?

Tak czy siak - Ibot jest stabilniejszy i są małe szanse na jego upadek. A zaś jestem ciekawy ILE TERAZ NAPRAWDE OSOB kupi licencje chociaż silver do PBDO

Opublikowano

Kto z tego forum prócz kamieniarza (który na tym forum wcale nie był żadnym znanym usr) działa w branży dilerki botów ?

Tak czy siak - Ibot jest stabilniejszy i są małe szanse na jego upadek. A zaś jestem ciekawy ILE TERAZ NAPRAWDE OSOB kupi licencje chociaż silver do PBDO

Zgadzam się z przedmówcą cena może nie jest zaporowa 90zł i możesz bocić dowolne konto czyli dla tych co sprzedają konta super sprawa ale dla tego kto gra na swoim i chce mieć przyjemność z gry to sporo biorąc pod uwagę fakt że PBDO jest świeży i nie wiadomo czy z dnia na dzień znikną osoby z kasą którą zbiorą za licencje...

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy :) Jak się pbdo trochę rozwinie to go kupie ,ale narazie wracam do kbota 5euro to jednak nie 20e ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Ludzie dzisiaj sie dowiedzialem od kolegi z klanu , ze na Niemieckim serwie , wprowadzili nowy system wylapywania botow , w ciagu 1 dnia zbanowali 1500 osob na 1 serwie , system polega na tym ze , na gre bedzie sie logowal statek adminowski i lapal boty . Nie wiem czy to prawda ale , mowil ze ma kontakt z 1 z adminow na serwerze niemieckim ;]. Jezeli to prawda to trzymajmy kciuki za Ruskow , aby cos wymyslili

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...