Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Pbdo płatnym botem.

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no troszkę się dziwię niektórym

nie po to ktoś robi tego bota ,angażuje się żeby całe hordy graczy latało za free

z tego są tak ogromne pieniążki że nie ma zmiłuj

Opublikowano

lol kbot kosztuje 5 euro "trochę" przesadzili

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Za 100 Euro to ja wole sb ibota kupić -.-

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@BlueManPL i co z tego że masz?? haha :D nikt nie prosi cie o to :P

@Topic za 100ojro to ja se moge kupic 20licencji na KBota (ktory jest lepszy od PBDO) :)

Opublikowano

Ja wolę wydać 100zł na bota niż 100zł na uridium, chyba każdy by tak zrobił.

PBDO kupię na pewno.

PBDO 4ever!! <3

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Ja wolę wydać 100zł na bota niż 100zł na uridium, chyba każdy by tak zrobił.

PBDO kupię na pewno.

PBDO 4ever!! <3

Wielu z nas woli mieć o wiele korzystniejszego bota , niż uridium z bugpointu to jest chyba jasne i każdy tak twierdzi(przynjamniej ci co są na tym forum)

Opublikowano

Testuję bota ponad miesiąc a więc czas na opinię

Widzę po wpisach że wszyscy są bardzo zadowoleni z bota jednak ja postaram się bardziej obiektywnie spojrzeć. Na dzień dzisiejszy jest to tylko wersja beta i życzę mu by stał się faktycznie najlepszym botem. Kilka wpisów dotyczyło wyższości PBDO-BOT nad IBot/Kbot… trudno jest je porównywać bo ich działanie jest z założenia całkiem inne: IBot/KBot działa na zasadzie ustawień samego bota a PBDO-BOT opiera się na taskach czyli gotowych skryptach. Teoretycznie w skryptach możemy pracę bota dowolnie skonfigurować – tylko że jest to proces dość skomplikowany, wymagający ingerencji w pliki *.cs Jakimś uproszczeniem jest użycie TaskCreatora – jednak ma on dość ograniczone możliwości ustawień konfiguracji.

Jak to porównanie ogólnie wychodzi na dzień dzisiejszy w praktyce:

Coś czego jeszcze osobiście nie widziałem w innych botach czyli oddalanie się a ostatecznie ucieczka na od statków obcych firm. IBot wypada tu kiepsko bo ucieka dopiero wtedy jak obrywa jedynie przestaje zbierać. To jest rewelacyjne w tym bocie.

W zbieraniu bot jest szybszy niż jego konkurencja: dla porównania na mapie X-1 bot zbiera ok. 3500 uri na godzinę a w tym samym czasie IBot tylko ok. 2800. / test trwał kilka tygodni na identycznych konfach Vegi / Myślę że jest to spowodowane tym że PBDO pamięta pominięte skrzynki a IBot mijając je leci dalej.

Bicie alienów na mapach: tu boty są porównywalne jednak nie do końca. IBot zawsze kręci /pomijam mapy x-1 i x-2/ a PBDO pierwszego czyli najbliżej bazy/portu najpierw ciągnie a potem już kręci. Nie wiem w czym problem jednak PBDO częściej obrywa. Z rakietami jest dziwny problem… często przestaje je używać. Może to błędnie ustawiony standardowy radius.

Wrota: są taski na wszystkie wrota jednak po kilku straconych przestałem je robić przy pomocy PBDO a dlaczego:

Największy problem że bot nie naprawia HP na dzień dzisiejszy we wrotach! Robiąc dość małe zakola i ostre skręty na mapie często nawet przypadkiem obrywa od uciekającego aliena, jeśli do tego dodamy nawet drobne lagi to mamy życie stracone. Największą zmorą dla bota są duże Kryśki tam zazwyczaj padam… z rakiet PLT-2026 strzela tam sporadycznie. Udało mi się je raz przejść normalnie a następnym razem dodając HP z kociołka ale chyba nie tędy droga.

Wykrywalność: używałem i używam ponad miesiąc na kilku kontach i warna ani bana nie dostałem. Na jednym testowym koncie zbierałem po kilkanaście godzin dziennie, teraz po kilkanaście godzin dziennie biję alieny , dorobiłem się FE (oczywiście bez LF-4) i nic. Jednak na dzień dzisiejszy nie odważyłbym się zapuścić PBDO na naprawdę dobrym koncie.

IBot/KBot to na dzień dzisiejszy w pełni gotowy bot a PBDO tak naprawdę dopiero raczkuje. Prostota działania i ustawień innych botów na dzień dzisiejszy bije na głowę problemy z taskami tego bota.

Dziś pojawiła się informacja że od dnia 12.01.2012 bot będzie płatny i wtedy nastąpi prawdziwa chwila prawdy czy i ile osób wywali dość duże pieniądze na tego bota.

To tylko moje zdanie i życzę ekipie powodzenia

TAKĄ SAMĄ OPINIĘ WYSTAWIŁEM "TAM" klient płaci i wymaga a więc pozostanę przy cracku IBota czyli KBot-cie :)

Opublikowano

@up A, wiedziałem że to bug. Też notorycznie padam na dk na pbdobocie. zawalił mi tak już 3 alfy.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Testuję bota ponad miesiąc a więc czas na opinię

Widzę po wpisach że wszyscy są bardzo zadowoleni z bota jednak ja postaram się bardziej obiektywnie spojrzeć. Na dzień dzisiejszy jest to tylko wersja beta i życzę mu by stał się faktycznie najlepszym botem. Kilka wpisów dotyczyło wyższości PBDO-BOT nad IBot/Kbot… trudno jest je porównywać bo ich działanie jest z założenia całkiem inne: IBot/KBot działa na zasadzie ustawień samego bota a PBDO-BOT opiera się na taskach czyli gotowych skryptach. Teoretycznie w skryptach możemy pracę bota dowolnie skonfigurować – tylko że jest to proces dość skomplikowany, wymagający ingerencji w pliki *.cs Jakimś uproszczeniem jest użycie TaskCreatora – jednak ma on dość ograniczone możliwości ustawień konfiguracji.

Jak to porównanie ogólnie wychodzi na dzień dzisiejszy w praktyce:

Coś czego jeszcze osobiście nie widziałem w innych botach czyli oddalanie się a ostatecznie ucieczka na od statków obcych firm. IBot wypada tu kiepsko bo ucieka dopiero wtedy jak obrywa jedynie przestaje zbierać. To jest rewelacyjne w tym bocie.

W zbieraniu bot jest szybszy niż jego konkurencja: dla porównania na mapie X-1 bot zbiera ok. 3500 uri na godzinę a w tym samym czasie IBot tylko ok. 2800. / test trwał kilka tygodni na identycznych konfach Vegi / Myślę że jest to spowodowane tym że PBDO pamięta pominięte skrzynki a IBot mijając je leci dalej.

Bicie alienów na mapach: tu boty są porównywalne jednak nie do końca. IBot zawsze kręci /pomijam mapy x-1 i x-2/ a PBDO pierwszego czyli najbliżej bazy/portu najpierw ciągnie a potem już kręci. Nie wiem w czym problem jednak PBDO częściej obrywa. Z rakietami jest dziwny problem… często przestaje je używać. Może to błędnie ustawiony standardowy radius.

Wrota: są taski na wszystkie wrota jednak po kilku straconych przestałem je robić przy pomocy PBDO a dlaczego:

Największy problem że bot nie naprawia HP na dzień dzisiejszy we wrotach! Robiąc dość małe zakola i ostre skręty na mapie często nawet przypadkiem obrywa od uciekającego aliena, jeśli do tego dodamy nawet drobne lagi to mamy życie stracone. Największą zmorą dla bota są duże Kryśki tam zazwyczaj padam… z rakiet PLT-2026 strzela tam sporadycznie. Udało mi się je raz przejść normalnie a następnym razem dodając HP z kociołka ale chyba nie tędy droga.

Wykrywalność: używałem i używam ponad miesiąc na kilku kontach i warna ani bana nie dostałem. Na jednym testowym koncie zbierałem po kilkanaście godzin dziennie, teraz po kilkanaście godzin dziennie biję alieny , dorobiłem się FE (oczywiście bez LF-4) i nic. Jednak na dzień dzisiejszy nie odważyłbym się zapuścić PBDO na naprawdę dobrym koncie.

IBot/KBot to na dzień dzisiejszy w pełni gotowy bot a PBDO tak naprawdę dopiero raczkuje. Prostota działania i ustawień innych botów na dzień dzisiejszy bije na głowę problemy z taskami tego bota.

Dziś pojawiła się informacja że od dnia 12.01.2012 bot będzie płatny i wtedy nastąpi prawdziwa chwila prawdy czy i ile osób wywali dość duże pieniądze na tego bota.

To tylko moje zdanie i życzę ekipie powodzenia

TAKĄ SAMĄ OPINIĘ WYSTAWIŁEM "TAM" klient płaci i wymaga a więc pozostanę przy cracku IBota czyli KBot-cie :)

ta informacja jest już dobrą chwile a nie dzisiaj -.- , nawet sam napisalem.

Kbot tak czy siak bje w glowe swoja porstota i dobrota dzialania :D

Opublikowano

Producent PBDO ma nie po kolei w głowie, kto normalny wyda tyle kasy na bota i to jeszcze z usterkami. Kbot jest na razie najtańszym botem, są z nim kłopoty przy aktualizacji Ibota ale mniej więcej wszystko gra. Ibot - nawet Ibot jest tańszy od PBDO, według mnie lepszy i prawie każdy się z tym zgodzi. Jakieś dzieci neo kupią bota bo będą myśleli że jest najlepszy i wgl. Jest dobry ale brakuje mu sporo do Ibota a nawet Kbota. O tyle dobrze że Szymon będzie sprzedawał taniej, ja bociłem na nim cały czas gdy otrzymałem beta testera. Spisywał się nieźle ale brakowało mu tego czegoś :) Mogli by chociaż zostawić silvera beta testerom - wk ońcu gdy nie my ten bot dobry by był za około 2 lata :P

Opublikowano

Ja raczej też nie kupię. Nawet gdyby sprzedawali po cenie kbota, nie dałbym kasy. Powód:

- mniejsza wydajność (testowałem na prezentach: kbot 100 energii i ponad 3k urki bez podwajacza, pedo 60 energii i niecałe 3k urki)

- wyłączą się w nocy

- jak zobaczy wroga, ucieka do najbliższego portu, często w jego stronę

Opublikowano

Ja raczej też nie kupię. Nawet gdyby sprzedawali po cenie kbota, nie dałbym kasy. Powód:

- mniejsza wydajność (testowałem na prezentach: kbot 100 energii i ponad 3k urki bez podwajacza, pedo 60 energii i niecałe 3k urki)

- wyłączą się w nocy

- jak zobaczy wroga, ucieka do najbliższego portu, często w jego stronę

@up co ty gadasz?

1. Kbot zbiera więcej energii bo razem z prezentami zbiera też zwykle boxy.

2. Wyłącza się bo administracja na święta zostawiła bota samopas i tyle z tego wyszło.

3. I tym pbdo góruje nad innymi botami. Jak widzi wroga, odlatuje kawałek i zbiera dalej, a kbot lata jak gdyby nigdy nick i ucieka dopiero jak otrzyma kilka strzałów. I nie zmienia konfigow uciekając

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Zulek, dodaj do tego jeszcze własne kody (warunki i akcje) w taskach to... Fap, Fap, Fap.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

2x@up czytaj dobrze:

1. Pedo również był ustawiony na zbieranie zarówno prezentów jak i zwykłych. Moim skromnym zdaniem na boxach ma mniejszą wydajność. (Na alienach taką samą)

2. No niestety pedo w święta padł, kbot nie.

3. Kbot zmienia konfe jak się skończy osłona. Kiedyś jak obserwowałem pedo to patrzę i jestem z 10 cm od portu, 8 cm od portu jest wróg i pedo zwiał w jego stroną, mimo, że nie powinien. (Tzn. leci się z nim przywitać, bo mu jest po drodze)

Reasumując, kbot góruję tym, że jest niezawodny i bezbłędny

Opublikowano

Dla mnie najlepszy jest I/Kbot , są dobre , zbierają szybko i bezbłędnie.

Producent PBDO ma nie po kolei w głowie, kto normalny wyda tyle kasy na bota i to jeszcze z usterkami. Kbot jest na razie najtańszym botem, są z nim kłopoty przy aktualizacji Ibota ale mniej więcej wszystko gra. Ibot - nawet Ibot jest tańszy od PBDO, według mnie lepszy i prawie każdy się z tym zgodzi. Jakieś dzieci neo kupią bota bo będą myśleli że jest najlepszy i wgl. Jest dobry ale brakuje mu sporo do Ibota a nawet Kbota. O tyle dobrze że Szymon będzie sprzedawał taniej, ja bociłem na nim cały czas gdy otrzymałem beta testera. Spisywał się nieźle ale brakowało mu tego czegoś :) Mogli by chociaż zostawić silvera beta testerom - wk ońcu gdy nie my ten bot dobry by był za około 2 lata :P

Dokładnie - beta testerzy pomijajc 50% zulerski silverow myslacych tylko o darmowym bocie , zglaszala mase bledow itd. Wykorzystywali was pod pretekstem "chwilowego" darmowego bocenia - a tak naprawde naprawiali tylko bugi mającc was gdzieś.

Opublikowano

Wydasz 300-500 zł na bota nieograniczone ip kont i wybocisz ile chcesz kont.

Zwraca się to.

Narzekacie... było tyle czasu za darmo i jeszcze wam mało.

Zapierdalać do roboty, a nie żerujecie w internecie i myślicie, że wszystko samo przyjdzie do was, a bot sam się skonfiguruje.

@UP Po to byli beta testerzy chyba jesteś dzieckiem

Dali za darmo produkt, aby wyłapać błędy na tym polega BETA...

-.-"

Opublikowano

@up a ty myślisz że avin lub ivan robili jakieś porąbane bety i srety ? nie i koniec , to nigdy nie było darmowe o osiągło status bota idealnego , konta wybocone na ibocie zobaczysz w każdym top 10 servera.

Opublikowano

Człowieku największe światowe hity gier mają wersie BETA i PBDO ją miał.

Za jakiś czas ten bot się rozwinie.

Jak był darmowy to płaszczyliście się na forum, aby tylko konto wam przyznali, a teraz płacz i lament.

Każda BETA ma kiedyś koniec

:)

Opublikowano

Człowieku największe światowe hity gier mają wersie BETA i PBDO ją miał.

Za jakiś czas ten bot się rozwinie.

Jak był darmowy to płaszczyliście się na forum, aby tylko konto wam przyznali, a teraz płacz i lament.

Każda BETA ma kiedyś koniec

:)

Człowieku jak można porównywać bota do oficjalnej gry ??? W grę firmy muszą zainwestować ogromne pieniądze, licencje, jakieś prawa autorski, płacą podatki itd. np. GTA IV kosztowała 100 mil. USD !!!! a była i jest sprzedawana w cenie poniżej 100 zł !!! czyli taniej niż bot !!! Wszystko w bocie jest anonimowe, nie da się zapłacić przelewem bo kto normalny poda swoje konto jeśli kasa spływa z całego świata bez podatków, ceł itd. za bota który są zabroniony? A tak z innej beczki to kto zrobił PBDO-BOT'a ? z adresu IP stronki wynika że to jest Estonia a twórcy są anonimowi. Rozumiem użytkowników tego forum że nie chcą wywalać tyle kasy dla Bigpoint który nie zna umiaru i używają boty ale dlaczego twórcy botów robią z tego business to nie rozumiem... symboliczna darowizna za pomoc w grze jestem na TAK ale oficjalna zapłata za bota jestem na NIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...