Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] WorldOfDum's

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znowu to samo ...

Mysql Server: Online!

Messenger Server: Online!

Connector Server: Offline! Please wait!

Helper Server: Online!

Game Server: Online!

Login Server: Online!

Opublikowano

Login Server: Online

Moj brat gra ale ja nie moge wejsc bo pisze connector server Offline :(

Opublikowano

Login Server: Online

Moj brat gra ale ja nie moge wejsc bo pisze connector server Offline :(

Gra bo już jest zalogowany ;p ale jak się wyloguje to już się nie będzie mógł zalogować drugi raz :P btw teraz to pewnie poty mu nie schodzą :P lepiej żeby nie dostał stuna bo wtedy się juz nie ruszy :D

Opublikowano

Wszystkie te serwery EP1 są o dupe rozbić najlepsze to te typu 777/Destinity/Omnia itp. konkretne hostingi i konkretny team a nie jak te nieogary które mają po 15 lat i stawiają servery na laptopach.

Opublikowano

Jeszce Chwile i koniec z stym serwerem ....

Teraz to prawie żadnych porządnych serwerow nie ma... No moze oprocz Supreme.

Supreme w dupe niech sie caluje BloodLC jest najelpszy.....
Opublikowano

Jeżeli ktoś nie chce pobierać całego clienta to jak ma serwer Superme LC niech włoży launcher do tego serwera.Mi działa tylko ciągle Time Out :/

Opublikowano

Nie chce się wtrącać ale się wypowiem hmm co to za gra jak z moba wylatuje drop +40 hmm w 1 dzień wbijesz max lvl i co dalej nuda Nawet zabawy z tego nie ma

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Nie chce się wtrącać ale się wypowiem hmm co to za gra jak z moba wylatuje drop +40 hmm w 1 dzień wbijesz max lvl i co dalej nuda Nawet zabawy z tego nie ma

Nieee.....max leva nie wbijesz w jeden dzień....coś mi się wydaję że to jakiś do dupy serv, ponieważ :

- W juno chodzą max 3 osoby

- Exp fatalny

- Zamiast 1 leveli są 180 (porażka) :D

Opublikowano
Nieee.....max leva nie wbijesz w jeden dzień....coś mi się wydaję że to jakiś do dupy serv, ponieważ :

- Exp fatalny

prawda prawda ale to odrazu widać że mało osób tam będzie grało jedynie dzieci którym nie idzie na innych wersjach itp

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Wiem coś już na temat servera dowiedziałem się że admin podobno robi EP2 i trooszke będzie OFF, ale trzeba się uzbrojić w cierpliwość.......trzeba czekać !

Oto napisał admin tego servera: Welcome to the Beta EP1 Server status page, if anything appears offline please just wait for me to notice it an i'll get it online :(

PS: Tą ostatnią buźkę ja napisałem :D

Opublikowano

Bardzo wątpię czy server długo postoi...

Opublikowano

Bardzo wątpię czy server długo postoi...

Ten serwer od lipca stoi..Nie raz były problemy zresztą Marcoverone dobrze to opisał :).

Wszystkie te serwery EP1 są o dupe rozbić najlepsze to te typu 777/Destinity/Omnia itp. konkretne hostingi i konkretny team a nie jak te nieogary które mają po 15 lat i stawiają servery na laptopach.
Opublikowano

No może i tak ale wiesz niektórzy chcą se pograć.... ;)

No to co ja ci zrobię :P. Sam bym z chęcią wszedł na serwer, wczoraj byłem zalogowany może ze 25 minut i wbiłem 8 lvl xD. Mimo, że serwer to tylko EP1 i jest mało stabilny to fajnie tak się obładować koksem i bić.

Opublikowano

- Exp fatalny

W juno chodza 3 osoby bo reszta expi :D

Exp jest chyba taki jak na globalu w sensie że trzeba taką ilość expa na każdy lvl a nie jak na innych że tabela expa jest ustawiona przez admina

a to z tymi ze zamaist 1 lvl są 180 no to wiesz gdzieś te nowe mobki musieli wpakować skoro nie ma moraski ani tej nowej mapy zaden problem wbic tam lvl w dratan na harpiach a poźniej już jakoś leci a jak nie to poproś kogoś to ci pomoże wbić pare lvli :D

Opublikowano

W juno chodza 3 osoby bo reszta expi :D

Exp jest chyba taki jak na globalu w sensie że trzeba taką ilość expa na każdy lvl a nie jak na innych że tabela expa jest ustawiona przez admina

a to z tymi ze zamaist 1 lvl są 180 no to wiesz gdzieś te nowe mobki musieli wpakować skoro nie ma moraski ani tej nowej mapy zaden problem wbic tam lvl w dratan na harpiach a poźniej już jakoś leci a jak nie to poproś kogoś to ci pomoże wbić pare lvli :D

Ahaaa....czyli że np wbije 21 lvl to bedzie szybciej szło niż na 1 levelu bo bede lepsze mobki bil????

Opublikowano

Ahaaa....czyli że np wbije 21 lvl to bedzie szybciej szło niż na 1 levelu bo bede lepsze mobki bil????

to też ale też to ze np z eq +30 i wepkiem +30 bedziesz zabijal szybciej mobki niz na 1lvlu z eq +0 :D do 100lvlu szybko idzie później już wolniej zdecydowanie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...