Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.0.0][1.1.0][Spis]Modów

Thadel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ssijcie kurwy,dziwki,chuje jebane.Pierdolić to całe forum dla przypierdolonych i jebniętych nołlajfów.Chuj wam w dupe.Byście coś innego robili a nie tylko na tym forum i napierdalać w Lol'a MC itd.Jebło was.Pierdol się kokosz parówno.Omek to samo dziffffko.Lord Makin też chuuuuj waam w dupeee..

kolo może jesteś po poier... ale nie musisz tego pokazywac

Nie dla ACTA!!!

Opublikowano

a watershader? chyba że nie wyszedł na 1.1 ale byłem święcie przekonany że tak.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Dodaj do 1.1:

www.mpcforum.pl/topic/534642-modyfikacjasmart-moving/

To Smart Moving do 1.1

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

A kiedy będą te wszystkie mody z wersji 1.0.0 na wersję 1.1.0

Zapraszam na lotniczy serwer SAMP 0.3e. Serwer nazywa się Polski Serer Lotniczy (PSL)

Forum: http://pslotniczy.xaa.pl/index.php

IP serwera: 79.133.208.200:8106

Nie muszę wytłumaczać na czym polega serwer bo w końcu jest podany w nazwie serwera. Jak coś będę pomagał ponieważ jestem Junior Administratorem o nicku [PSL]Visek

Opublikowano

... Jak bym był częściej na kompie (narazie nie mam czasu [szkola]) bym zrobił spis 30x lepszy !! BEZ URAZY ALE TY O TEN TEMAT NIE DBASZ !!! Sam mam z 8modów zainstalowanych na singlu ... np. watershader, paintball mod !! Aktualizuj ten temat ... odemnie lajka nie dostaniesz ... Dałem ci wcześniej ale daje "nie lubię" ... Myślałem, że będziesz to ogarniał... Tyle odemnie NARA =.=

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

Mam małe pytanie, mianowicie dlaczego wszystkie mody są tylko z tego forum ? np na forum głównym mc modów jest od UJA i ciut ciut sam osobiście chyba mam już ich z 4zainstalowane a jest ich 20minimum ;p

@EDIT a co do Thadela to dlaczego ma być źle ? na tym forum bardzo mało jest modów w porównaniu do głownego forum tak ? to nie lepiej pododawać linki z innych ? no chyba, że wolisz znać 10modów za 5dni a wszyscy inni będą znali po 40 ^^

-

Zgadzam się :)

Opublikowano

Przydatne, ale możesz dodać więcej modyfikacji i częściej aktualizować.

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

dodaj tylko jeszcze modloadera :DD Chyba że gdzieś jest ale przeoczyłem ^^. Ale ogólnie to świetny,przejrzysty,super,hiper,mega,pro,elite,masterowski spis modów:)) Like

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...