Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.0.0][1.1.0][Spis]Modów

Thadel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cieszę się że widzę tu mój temat z epsilonem ale nie ma potrzeby umieszczania tutaj linka z downloadem skoro w temacie masz wszystkie linki .

Opublikowano

Cieszę się że widzę tu mój temat z epsilonem ale nie ma potrzeby umieszczania tutaj linka z downloadem skoro w temacie masz wszystkie linki .

Też tak myśle i tak zrobie. :P

Dodaj to :

http://www.mpcforum.pl/topic/516828-dl-toomanyitems-100-by-jestemhackerem8/ 

Pozdro :D

Dodane.

Cześć.

Bywalec
Opublikowano

A jakby tak krótki opis i zdjęcie w spoilerze >3 ? byłoby ślicznie, like leci starasz się. Brawo. Będzie Ci to nagrodzone.

Wiem, że starasz się jak możesz, ale postaraj się wkleić tu wszystkie mody >3. Proooszę ^^. Zaraz znajdę jakiegoś mod'a i dam edita.

5jJNSGS.png

Opublikowano

@UP - Tak, właśnie, zdjęcie by się przydało, na zachętę i takie "dokładniejsze" opisiki, bo w niektórych to nie ma wcale, ale tak jak @UP mówi, to starasz się i jak :D

Mam mały mod, który może kogoś ucieszyć - Little Blocks Mod, jednak nie mam żadnego linku :[

Chodzi w tym modzie o to, że można na 1 bloku zbudować mniejsze bloki itp. Bardzo wygodnie się robi mechanizmy :)

Pozdrowionka :*

Opublikowano

Dodaj Mod Elemental Creepers - Żywiołowe Creepery (Ogień, Lód, Woda, Ziemia itp)

Link:

http://letscraft.pl/topic/2810-100-elemental-creepers-mod/

Wszystko tam powinno być opisane i jest nawet Filmik :) + Opis + Instalacja i nie powinno być problemów :)

Pozdrawiam i proszę sciągnąć chociaż 5%.

Zbieram Like ^^

Opublikowano
Opublikowano

Thadel takie małe pytanko !? Dlaczego ty nie wstawiasz naszych porpozycji ?

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Wiecie co dajcie je na MPC tak bd ławtwiej ok ? Z innych for to bd źle. :/

Nie będziemy kopiować modów... po co ci z MPC? Po co mamy kopiować kogoś post, żeby było lepiej? Nie będziemy robili bezsensownym tematów geniuszu.

mcac.png
Opublikowano

Mam małe pytanie, mianowicie dlaczego wszystkie mody są tylko z tego forum ? np na forum głównym mc modów jest od UJA i ciut ciut sam osobiście chyba mam już ich z 4zainstalowane a jest ich 20minimum ;p

@EDIT a co do Thadela to dlaczego ma być źle ? na tym forum bardzo mało jest modów w porównaniu do głownego forum tak ? to nie lepiej pododawać linki z innych ? no chyba, że wolisz znać 10modów za 5dni a wszyscy inni będą znali po 40 ^^

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

Mam pomysł dla ciebie byś na końcu spisu modów zrobił listę modloaderów itd

a poza tym super,że taki temat założyłeś może bardzo pomóc masz lajk ;)

1348687386-U377457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...