Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Koenigsegg CCX vs Porshe 959

pucek127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie on sie uparł przy CCX więc temat do zamknięcia ...

chciał się pochwalić kasą myślał że my CCX pochwalimy potem jeszcze jemu będziemy zazdrościć a jest zupełnie odwrotnie racja temat do zamknięcia bo to bezsens jest... i tak apropo ccx sam ścigałem się z nim i pokonałem ten wóz kilka razy.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

pucek nie wiem po co sie pytasz o doradzenie jak i tak upierasz się żeby kupić CCX...

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Pewnie poodniecił się CCX-em myślał że mu polecimy go a przy okazji się pochwalił kasą . A i niech ktoś ten temat w końcu zamknie.

y6eft.gif

Opublikowano

25k boost`s na auto chłopie bierz porshe oczywiście lżejszy i wygodniejszy dobrze podrasowany też będzie kosił no i jak chcesz wydać kasę to kup porshe i zestawy kart i wtedy będzie dobrze . Nie patrz na osiągi bo to nie jest do porównania sądzę ze kupić CCX to kasa w błoto .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...