Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zrobieniu wszystkiego zgodnie z instukcją w momencie gdy próbuję odpalić już samo okienko bota pojawia mi się błąd :

Exception : main.cppl[72]|Init.Module

Fehler bei Initialisieren der Python-Funktionen, der Bot muss beendet warden!

Byłoby miło gdyby ktoś pomógł :)

-dodam iż próbowałem pierdyliard innych injectorów,switchbotów itp z takim samym efektem :<

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, jak ustawię średnie 50% to zatrzyma się tylko jak będzie 50% czy też wyżej? :)

zatrzyma się z wszystkimi 50+ (czyli równymi i większymi)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A mi wszystko pięknie działa :D

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

cześć,sciągnełem wszystko dobrze odpaliło się wszystko dobrze zalogowałem się itd odpaliłem metka ustawiłem itemki w slocie ustawiłem sobie bony ale jak chce zacząć zmieniać to klikam start i nic się nie dzieje. 

wie ktoś jak to rozwiązać ? z góry dzieki

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy robię wszystko tak jak w poradniku czekam czekam czekam i nie odpala się żadne okienko z logowaniem pomocy!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nadal działa?

Perfekcyjnie ale może być taki problem że antywir go blokuje co dla mnie jest zaletą nawet.Gdy potrzebuje bota na sekunda wyłanczam antywira a gdy skończe uruchamiam ponownie.Takie działanie sprawia że dll switchbota się nie ładuje(gdy antywir on)i moge spokojnie grać bez obawy o skan

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny Tutek ja już pobieram program ale mam kilka pytań

1: Czy to twój tutorial ?

2: Czemu nie każdy bon Społeczony ?

3:Jakie zmiany zostały zastosowane Z V2 Na V3 ?

Piszę się Spolszczony* ;')

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na DivineWorld.eu Nie zmienia Bonusów.

PS.Wiem ze jest tam BS ale nie kupuje zmianek oraz ma brak wyboru bonów 6/7. Togo bota Uruchamiam dobrze więc proszę nie pisać ze coś źle robię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...