Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyny działający bot :) dziękuje Ci !

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć Mam problem Odpalam Ethana.eu logam postać potem odpalam swithbotv3.exe/Deteih suchen/shithbotv3.dll/otworz/Fenster Zum injizeren auswahlen/Ok ruszam sie pare sek w metku skille itp /Ok/ Wyskakuje okno "Ist Ethana Prywatny Serwer Metin2 das rigchter Fenster? Klikam TAK/ Wyskakuje okno bota i Chce zmieniać a sie nie da wgl.A i jak mamy w pasku na dole zawszę Nazwe postaCi to jest Puste bez nazwy wie ktoś jak to naprawić? Prosze bardzo tu Lub PW!!!!!

Opublikowano

na estiur nie dziala .. nie da sie przeladowac zmianki .. a to przez to (tak mi sie wydaje) ze zmieniony jest plecak .. ;/

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Czy na waternox działa, na win 7 ? Kiedy klikam start nic się nie dzieje, item na 1 miejscu, zmianki są, czy muszę pobrać ten dodatek service pack 2 2010 ? Ten ból win 7 xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem gram na GladorMT2 i jak startuje z tym botem to mi naciska pierścień teleportacji tam gdzie teleportujesz się do m1, m2 itp. nwm co z tym zrobić proszę o rade.

Opublikowano

Bot śmiga dobrze gram na nim już długi czas lecz ostatnio mam problemy z szybkoscia zmieniania bonusów.. zmienia np. 5 itemow każdy po razie i czeka około 10 sekund i dopiero zmienia znów w wszystkich itemach po razie.. próbowałem zmiany szybkości lecz czy 100 czy 500 bot zmienia w takim samym tempie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich,mam taką sprawę do was ... Wszystko niby ładnie mi działa,bony też mi zmienia,ale jak ustawię np. srednie 20% to czy będzie to 20% zcy więcej bot i tak sie nie zatrzymuje... Czas zmiany mam ustawiony nan 550 i też nic (czas zmieniałem też na inny i inic nie pomaga) Proszę ziomki o pomoc.;) Uzywam tych progamów jak coś

Switchbot v3.1 też Switchbot v3
Opublikowano

Siemanko wszystkim wlonczam bota i wyskakuje mi te 3 sek daje OK daje na okno metka wloncza sie jakies okienko daje ok a puzniej wyskakuje mi takie okienko co mam zrobic

Server http://www.argentus.pl/

mam to samo na pandoramt2 pisalem do tworcy ale jeszcze nie odpisal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...