Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile dostaliście ostrzeżeni od początku :D?

Gość Pan Maciek

Warny  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile dosta?e? warnów od pocz?tku pobytu na forum ( Nie %! )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 warny,1 obniżenie

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem 40% ale obniżyli rok temu, teraz mam 15%.. Widzę że nic z mojego pomagania i tak mi nikt nie obniży nawet o te głupie 5%..

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

5% za spam , i 5% za ogarnięcie mojej pamięci :) (po przeczytaniu regulaminu fanart zrobiłem kolejne zgłoszenie w ciągu 15 dni ^^ )

Opublikowano

Właśnie trzecie dostałem od nieogarniętego moda który pisząc nowiutki dziś regulamin działu rozdaje warny na jego podstawie dla postów mających ponad 2-3 tygodnie !

Ładny przekręt

Administracji brawa za wybranie tak nie odpowiedzialnej i "kreatywnej" osoby bez podstawie rozdającej warny

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

38 warnów

8 unwarnów

9 neutrali, jeśli można je tak nazwać

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Właśnie trzecie dostałem od nieogarniętego moda który pisząc nowiutki dziś regulamin działu rozdaje warny na jego podstawie dla postów mających ponad 2-3 tygodnie !

Ładny przekręt

Administracji brawa za wybranie tak nie odpowiedzialnej i "kreatywnej" osoby bez podstawie rozdającej warny

Pisz do GMa / Moda i warn zaraz będziesz miał zdjęty.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Od początku dostałem 4 warny z czego 3 razy były zdejmowane (pierwszy raz to amnestia, drugi to za to że moderator trochę przesadził, a trzeci od Mou bo nie miał dowodów)

1280314365-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...