Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot

dominikdms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

mam oto następujący problem z Kbotem.

Podczas latania recznego na koncie nie wyskakuja kody. natomiasty gdy wlaczy sie bota po 10min latnia przestaje zbierac boxy i zadne info nie wyskakuje ze wyskoczyl kod. a gdy sie zaloguje trzeba wspiac kod cpatacha.

moze to przez to ze w 5h zebralo 600energii ?

//Brak prefixu.

S.

Opublikowano

dla mnie na prezentach w 9h zebrało 3tys na podwajaczu czyli 1.5k bez, captch mi 29 wyskoczyło, to wszystko przez to, że bot zbiera szybciej niż ręcznie, podczas ręcznego też zdarza mi się że kapcie wyskakują, może być spowodowane zebraniem za dużo skrzyneczek na jednej mapie ;)

Pozdrawiam

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Też tak miałem gdy pierwszy raz skorzystałem z kbota od wprowadzenia tych kodów. Gdy się logujesz to pod przyciskiem "Login" masz "Show codes". Zaznaczasz to i się logujesz. Gdy wyskoczy Ci kod to się pojawi i jak go wpiszesz to bot znów zacznie zbierać. A co do tych captcha to chyba wyskakują do pewnego lvl. Bo ja jak miałem 4lvl to miałem je co chwile ale teraz gdy mam większy lvl to ich w ogóle nie mam.

Opublikowano

Też tak miałem gdy pierwszy raz skorzystałem z kbota od wprowadzenia tych kodów. Gdy się logujesz to pod przyciskiem "Login" masz "Show codes". Zaznaczasz to i się logujesz. Gdy wyskoczy Ci kod to się pojawi i jak go wpiszesz to bot znów zacznie zbierać. A co do tych captcha to chyba wyskakują do pewnego lvl. Bo ja jak miałem 4lvl to miałem je co chwile ale teraz gdy mam większy lvl to ich w ogóle nie mam.

Nie , to jest losowe niestety. Slyszalem ze to zalezy od czasu na mapce spedzonego , rzeczywiscie to pomoglo wpierw pozniej captcha wogole znikla i nawet jak latam 24/h botem na jednej mapce to siee nie pojawia. Ja myslalem ze to od energi zebranych na jednej mapie , bo zebralem ich bez podwajacza kiedys ok 3K i wyskoczyla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...