Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexusmt2 [Dedyk]

Esker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext614757938.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel Bi Xeon E5530

ram.png

24 GB DDR3 ECC

net.png

10 Gbps

linki.png

web.png

http://www.nexusmt2.net/

reg.png

http://www.nexusmt2.net/register.php

klient.png

http://www.multiupload.com/LN6ETKE5SB

rank.png

http://www.nexusmt2.net/

is.png

http://www.nexusmt2.net/itemshop.php

ip.png

91.121.158.185

status.png

Otwarty 

pl.png

Spolszczenie jest dosyć spore ponieważ zawiera itemki, zbroje itp. Jednak, na spokojnie pobierze się w 5-6minut.  Nie musze przypominać, że należy wgrać do clienta 2011 metin2.pl lub jakiegokolwiek innego clienta nowszego niż 2010r. 

info.png

npc.png

lknfa3v5edwmsgf41hp.jpg

start.png

EQ+9

+ pierścień teleportacji

+ lew cienia z udostępnionymi skilami.

Dodatkowo, by uniknąć nudnego wbijanie skili, u Kapitana można wybrać Sobie skile na P nawet na 5lvl/5-6skili!

ulepszacze.png

Perły z wyjątkiem złotej.

exp.png

Teraz 1400% Po Świętach 700%

drop.png

Teraz 900% Po Świętach 450%

yang.png

Teraz 1800% Po Świętach 900%

video.png

Zamknieta.png

kontakt.png

Forum

team.png

[GA]Hooltras

[GA]MementoMori

[GA]Shanex

[GA]mario713

najwazniejszeinfolinia.png

Max Lvl-250

Max Staty-125

bonusylinia.png

Bonusy w zbrojach , broniach oraz biżuterii zostały idealnie dopasowane

przez co , ekwipunek z każdym + (+0,+1,+2...)

staje się o wiele mocniejszy a gra jest przyjemniejsza i bardziej pasjonująca!!!

Jeśli chodzi o "bony" to wygląda to tak , że stwierdziliśmy iż wielogodzinne stanie

w m1 i ich zmienianie to ogromna strata czasu , więc postanowiliśmy je edytować

w taki sposób, że będą wchodziły od razu o większych wartościach tj. zostały

wyeliminowane typu 2%/3%/4%.....itp. Teraz zapewne zadalibyście pytanie czy

na serwerze znajduje się 6-7 bon? Tak

autor.png

No więc witam w spoilerze Przejdźmy do rzeczy... Jak z pewnością wiecie, prezentacje tego serwera już były. Jednakże mamy Wam do zakomunikowania wiele nowych informacji jak i nowości. Zacznijmy od początku... 1.Team Nexusmt2 powiększył się o dwóch nowych Game Adminów a mianowicie: [GA]mario713 - administrator strony www (o tym jeszcze wspomnę w dalszej części). [GA]Shanex - Grafik 2. Została udostępniona nowa strona: a) Nowa grafika i kolorystyka B.) Opcja przypomnij hasło oraz zmień hasło c) Ban list (tu raczej nie przewidujemy dużej ilości osób, później wyjaśnię). d) System news, hot, inf e) System komentarzy, dostępny dla każdego gracza serwera Nexus. 3. Nowe forum: Forum w najnowszej wersji IP.Board udostępnione na licencji EnterGames.pl (Nasza/Wasza sieć serwerów dedykowanych Nexusmt2 i Metin2game). Zawiera wiele zalet jak między innymi: a) Prosty elegancki wygląd, nie dla dzieci co lubią dużo i kolorowo B.) Wbudowany system AJAX w całe forum (nie trzeba odświeżać, system robi to za nas). c) Nie będę truł więc resztę zobaczycie sami. 4. Nowe pliki! To chyba była najbardziej pożądana i oczekiwana zmiana na naszym serwerze. Włożyliśmy w to dużo pracy i sił, ale mamy nadzieję, że się opłacało. Pliki zostały zmienione na najnowsze 2k11 (nie chiński szajs jak to jest z 99% prywatnych serwerów, że padają i się crash\'ują). Posiadamy na tą chwilę pliki, bardzo zbliżone to tym gameforce, zapewniają one nam całkowitą blokadę hacków wliczając: a) dmg B.) 1hit c) fishbot d) expbot e) KaMeRa f) i inny syf, jaki to człowiek wymyślił by coś osiągnąć w świecie Metin2 Oczywiście nie muszę wspominać, że widać poziom postaci przy nicku i takie tam 5. Nowy client! To natomiast, jest chyba najbardziej kontrowersyjna część serwer Nexusmt2... Jednych nowa grafika zachwyca, drugich zniechęca... ale nie mi pisać o gustach. W każdym bądź razie udostępniłem również klasyczną wersje grafiki by dać Wam wybór (do pobrania na stronie w dziale \"download\"). Standardowy zestaw graficzny zawiera: a) Atlantydę V1/V2 oświetloną kryształami jak na globalu. B.) mapy edytowane graficznie, nowe m1/m2, animacja trawy, poprawiona grafika drzew, i ogólnie... wszystko poprawione Client zawiera: a) Zmieniony interfejs B.) wysuwaną klawiaturę Qwery c) Autologowanie (uwaga, aby skasować autologowanie wystarczy wyrzucić z client logininfo.py) d) Zapamiętanie hasła, loginu. e) yyyy reszte zapomniałem, albo dowiecie się jak go pobierzecie f) sporą wadą jest to, że nie każdy może Sobie pozwolić na taki luxus gdyż client po wypakowaniu ma ponad 1,2G... z pewnością największy client wśród wszystkich serwerów. Dodatki: 1. Przedmiot handlowy \"Złota Perła <-- Mężczyźni je kochają\", można je kumulować do 200... jak potki Każdą jedną można kupić i sprzedać u NPC za 100kk. 2. Szkło Intuicji... przedmiot ten ułatwia handel, pokaż na screenie, a w skrócie... nie trzeba opisywać przedmiotu... jest u NPC za 10.000yang/200szt. 3. Magazynowanie broszurek... na tej samej zasadzie co poty czy złote perły, również do 200szt. 4. Nowa mapa podzielona na królestwa! 5. 11 pięter wieży demonów. 6. Inne nowości ale to dla tych co wejdą na serwer... Podsumowanie: Serwer na pewno przeszedł ogromne zmiany i zasłużył na drugą szansę lub na rozpoczęcie swojej przygody. Ja tu zasypiam... więc będę kończył, mam nadzieję, że Was nie zanudziłem Idę spać a Was zapraszam do komentowania i oceniania, wszelkie opinie i sugestie od wprawionych graczy... mile widziane. Jeszcze jedno... nie cierpię jak jakiś bałwan wchodzi w temat i wali posta, że nie lubi 4fun i mu się serwer nie podoba bo to 4fun... to na tej samej zasadzie niech wejdzie na 4story i walnie tam posta, że serwer mu się nie podoba bo to nie metin2...

liniainne.png

- Możliwosć Handlu Hwangami Zwykłymi jak i Królewskimi.

- Dodano Status Postaci do 125pkt.

- Dodano 6 i 7 Bonus i Perły do Handlarek.

- Dodano Trolle ,Gnomy ,Nagii + Metiny 100-150 lv.

- Dodano Zobi i Wierzchowce.

- Zostały wprowadzone 250 lv i Nowe Handlarki.

- Całkowicie zmieniony klient.

- Nowy system ulepszeń.

- Nowe mapy, potwory oraz zadania.

stopka.png

54316_23_04_11_6_37_10.png

15402.png

10319.png

18706.png

DAJ PLUSA +

26746_11_06_11_9_45_04.png

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem konto na e-mailu [email protected]. Gdy się rejestrowałem 2 raz pisało, że podany e-mail jest zajęty. Gdy przypominałem hasło pisze, że tego adresu nie ma w bazie danych. Administracja to olewa ; D Pozdro z takim serverem.

carv2.jpg

Opublikowano

Mnie odpycha ''Spoiler'' to ma być pezka a nie Opowiadanie (moim zdaniem) komu chce się czytać tyle i bez sensu... Lepiej napisać krótko zwięźle i na temat

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Serwer dno. Jak już widzę śmiercio itd. u handlarzy to jużw iem, że pełno bugów, pełno dzieciaków. Serwer dla ludzi, którzy nie potrafią nic osiągnąć.

Opublikowano

Ty masz czlowieku problemy jak bys zagrał to bys wiedzial ze smiercio jest +0 i ciezko go ulepszyc na +9 Bardzo !!!

Admin serwera ma problemy z gramatyką? Na pewno to przyciągnie wiele osób.

Opublikowano

U Handlarzy nie ma Smiercio to jest w moim ekwipunku.

Tak i w Twoim ekwipunku jest też opcja ,,Kup'' i ,,Sprzedaj''... Oczywiście.

Ty masz czlowieku problemy jak bys zagrał to bys wiedzial ze smiercio jest +0 i ciezko go ulepszyc na +9 Bardzo !!!

po tych 3 postach jak dla mnie serwer nie ma długiej przyszłosci.

Marnie to widze -,-

piorus , tak pisze w pierwszym poscie ;x

więc postanowiliśmy je edytować

w taki sposób, że będą wchodziły od razu o większych wartościach tj. zostały

wyeliminowane typu 2%/3%/4%.....itp

do tego 6/7 , porażka

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Przy rejestracji wyskakuje

Podany Login jest juz zajety

Próbowałem pod różnymi nickami...

hehe .. ten serwer musi bardzo długo stać wpisałem przy rejestracji mój login hasło itd.. i pisało ze zajęte, a wątpię żeby ktoś miał taki login dlatego odpaliłem metina wpisałem passy i okazało się że wbiłem na konto patrze a tam moja ninja którą założyłem bardzo bardzo dawno temu że aż o niej zapomniałem ..

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Faktycznie. serwer to syf... nawet pelerynek nie ma ;x

Wbiłem na ten serwer ide do NPC stał jakiś NPC obok kowala i ma 3opcje z czego 1 i 3 opcja nie działa ;x

logofu.png

Coming Soon!

Opublikowano

Czy jest to jakaś reaktywacja? był 2 Nexus wszedłem na jego strone i przekirowało mnie na tą . Tamten Nexus był hard/medium teraz 4fun?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

szlachta, spokojnie.

Po pierwsze Wesołych Świąt

Po drugie temat nie został utworzony przez członka teamu, tylko pewnikiem przez gracza.

Po trzecie nie pojmuje w czym macie problem, jak komuś serwer nie przypadł do gustu to nie widzę w tym problemu, proszę iść na inny i się nie wykłócać.

Po czwarte, proszę przeczytać informacje pod łatką, nowi graczą MUSZĄ! pobrać clienta całego! Nie ma spolszczenia.

Oto treść zawarta na stronie w podstronie "pobierz grę"

Latka jest dla osob, ktore pobieraly clienta gry wczesniej niz 12 listopada 2011r, przed godzina 18.00. Latka jest konieczna i kazdy powinien ja pobrac. Zawiera: nowe eq, patchera, grafike map.

I po piąte,

Zreszta juz nie potrzeba, po przeczytaniu komentarzy podziekuje za gre. ; )

Ta wypowiedź jest żenująca i nie świadczy dobrze o Twojej osobowości i charakterze. Zachowujesz się jak społeczniak. Na przyszłość, najpierw wejdź na serwer a dopiero go oceniaj.

Dla tych co nie czytają postów tylko przeglądają NALEŻY POBRAĆ CAŁEGO CLIENTA! SERWER NIE DYSPONUJE SPOLSZCZENIEM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...