Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Brygada krecika - let's play z LoL.

eidos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reflesch
Kto chce zagrac 5v5 Kozaczki;> zapraszam ;>

Yyy wtf, co to znaczy reflesch?

Jak już do refresh -.0

Omfg lamicie jak...

Zrób w nowszym odcinku soraka jungle ;*

za duża sygnatura

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japierdole smiech na sali

4:29 - czyzby brand z clarity ? spoko

OGOLNIE TO JEST TAKIE CHUJOWE

A SPINY KOLEGI KTORY NIE WTYRZYMAL NEGATYWNYCH KOMENATRZY ZE ZACZAL ZAPRASZAC NA 5 v 5 PWODOZENIA, BRO JAK NAJGORSZYCH WYNIKOW.

ZA MATECZKĘ ROSJE!

Opublikowano

Caps Lock synek i to nie spina tylko kolega napisał że chcialby zagrac z nami to odpisalem ! i spinasz to ty tu dziekuje pozdrawiam

Opublikowano

Caps Lock synek i to nie spina tylko kolega napisał że chcialby zagrac z nami to odpisalem ! i spinasz to ty tu dziekuje pozdrawiam

UWAGA PANOWIE!

NAKURWIAM CI PRZECINKI:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Możesz wsiąść na zapas ,mam wystarczająco.

I akurat widać że to ty tutaj się spinasz ,a pan Dzon Cina Dwa cie trolluje.

Dziękuję dobranoc ,koniec lamienia.

Opublikowano

Z takim gównem do internetu... i jeszcze Cie może na kolanach mamy wielbić bo Ci się "chciało".

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

a od kiedy to jest zabronione ? hmm jak sie nie podoba to wyjdz z działu i sie nie sraj !! ... ciekawy jestem jak ty grasz

Opublikowano

Jezu ludzie ogarnijcie się .. Każdy kiedyś zaczynał.

@Eidos może mógłbym z wami pograć : > ?

sygna7.jpg

Gram w :
-
League of Legends

Opublikowano

n

ludzie nie potraficie docenic ze ktos chce takie cos robic

Takiego gówna w internecie jest już w chuj ,a u was nawet DOBREGO poziomu nie widać.

@K0ni

Każdy zaczynał ,ale niech grają dalej ,a nie wrzucają na neta takie gówno.

Opublikowano

@up Hmm to takie gówno ? No nw jest kilka fajnych ujęć... Dostrzegacie i komentujecie tylko te złe .. Nikt nie na pisał " łoo ładnie go zabiłeś w 4;16" czy jakoś tak ...

sygna7.jpg

Gram w :
-
League of Legends

Opublikowano

To zupełnie nie tak, że my tego nie potrafimy docenić, gdybyś dodał intro, postarał się jeszcze jakoś bardziej, to filmik byłby już naprawdę na poziomie. Nam chodzi tutaj o profesjonalizm, a to co Ty zaprezentowałeś ze swoją "brygadą krecika" jest szczerze mówiąc złe, chodzi mi o grę czyli o takie podstawowe współczynniki na, które składa się dobry let's play z League Of Legends.

Dobij 30 lvl, kup runy pod AP/AD/Junglera/Hybrydy typu Jax/Akali, dobij ten 30 lvl, nabierz odrobinę więcej doświadczenia ( nie tylko Ty, kompani również ) i możesz śmiało nagrywać filmiki.

Radziłbym zrobić taką np. miesięczną przerwe, ulepszyć swoje umiejętności i zrobić troszkę bardziej 'profesjonalny filmik'.

Ale ogółem dobrze się was słucha, mnie też czasami bierze rage.

Opublikowano

@up Hmm to takie gówno ? No nw jest kilka fajnych ujęć... Dostrzegacie i komentujecie tylko te złe .. Nikt nie na pisał " łoo ładnie go zabiłeś w 4;16" czy jakoś tak ...

Ale czemu mamy kłamać? Takie gry są normalką nie wiem co jest w tym ciekawego , btw . nie wiem ogólnie co jest ciekawego w stawianiu filmików. Myślicie , że zostaniecie sławni czy o co chodzi?Gdybyście naprawdę ogarnęli to z przyjemnością by was się oglądało i nie potrzeba nawet żadnego intro :|

xxcafs.png
Opublikowano

Powiem tyle. Nie będę to nikomu wytykał jak gra. A co do tematu, to zapraszam na West zdecydowanie wiekszy poziom. Jeżeli postaracie się trochę to bardziej ogarniać, to z chęcią was oglądne.

A jeżeli takie posty jak up to załatwiajcie na PW.

Opublikowano

Jesli juz decyduje sie na ogladanie takich serii filmow ( ktorych jak juz wspomnial ktorys z kolegow , jest masa ) to tylko po to by czegos z tych filmow sie nauczyc . U was jednak tego skila troche brakuje , aczkolwiek dosyc przyjemnie sie was slucha .

Opublikowano

Ja pierdole nie trolluje tylko zjebanie pisze i juz pajacu.

NIE POTRAFIMY DOCENIC KOLEGO?

POTRAFIMY DOCENIC ALE KOGOS Z WYZSZYM POZIOMEM NIZ ZEROWY SIEMA

ZA MATECZKĘ ROSJE!

Opublikowano

@ Iszklarz

Bardzo dobrze piszesz!

Wedlug mnie let's play powinien przekazywac jakas wiedze na temat danej

gry(a zwlaszcza z lol'a) , a tu no ... jej nie ma :/

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@Iszklarz

my mamy all 30 i po 400+ win ;/ Runki tez mamy

@K0ni

Jak chcesz to zapraszam, to moje gg 7646954 ale musisz mieć TS3

@John Cena2

kazdy ma swoją opinie :P my to robimy dla zabawy

@bambii

Spoko

@Sodema

Nie wiem ile masz lat ale twoja wypowiedź mówi sama za siebie :/

My po prostu chcemy Grać a to że paru z naszych kolegów jest małych i ma nie wiem 14 lat to nic złego każdy ma prawo Grać nie wiem co w tym za problem, moim zdaniem może oni są młodzi ale naprawdę dobrze im idzie mówcie co chcecie bo macie prawo. Pozdrawiam .

Opublikowano

Jedno zasadnicze pytanie czemu ten temat wgl jest otwarty jak z tego co wiem nie wolno już podawać kanałów yt i reklamować się

NJxbd4x.png

Opublikowano

No to przykro mi, ale gracie nie jak 30 lvle tylko jak 10~~25, tak jak mówiłem, pograjcie jeszcze trochę, nie rób na siłę filmików, aż tak bardzo zależy Ci na widzach, subskrybcjach itd. ?

Opublikowano

Każdy gra jak gra ,,jak chcą to niech nagrywają nikt im nie zabroni :)

Mi się bardzo podobają te filmiki ,można się czasami nawet pośmiać ,ale to jest tylko gra i każdy popełnia błędy :)

Najlepsza akcja w 8 odcinku 5min i 15 s (to naprawdę najlepszy epic fail :D)

Daj + To nic nie kosztuje !!

Moje TUTORIALE

Moje TUT:

http://www.mpcforum.pl/topic/169001-tutjak-bonowac-eq-dla-ninjid/

http://www.mpcforum.pl/topic/175327-tutogolny-poradnik-metin-2/

http://www.mpcforum.pl/topic/175856-tutjak-byc-najlepszym-gm/

http://www.mpcforum.pl/topic/287863-downloadtut-okolo-160-pytan-do-oxa/

Opublikowano

@XxSzymekxX

Wielkie dzieki ze doceniasz to i tak do tego podeszles to jest to czasem mozna sie posmiac z naszy fail np :D heh no ale zdarza sie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...