Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka pytań

Mounds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam klika pytań:

1. Czy za konto Vip, które będzie na serwerze pieniądze będę dostawał na konto bankowe, czy gdzie?

2. Czy gry wybiorę ofertę Glass to będę mógł zwiększyć ilość slotów do nieograniczonej ? (nawet 600)

3. Takie nie z tematem, czy gdy kupię Gift Koda z allgero to on na 100% będzie działał ? (60zł) Może się zdarzyć że akurat kupię nie wiem, używanego czy coś takiego, który nie będzie działał?

4. Czy gdy będę miał, np. na początku ofertę Stone, czy będzie potem możliwość (w trakcie umowy) zmiany na, np. Iron/Glass ?

Pomogłem? Daj Like

:)

Opublikowano

Zacznę od ostatniego:

IV: To jest chyba nie możliwe choć nie wiem o co ci chodzi..

III: Allegro jest podejrzane, kup z stron np.: minecraft.net, nie ufaj allegro ;d

II: Nie.

I: Konto VIP? Nie rozumiem pytania..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o craftserve to odpowiadam:

1 - Możesz podać dane swojego konta bankowego to wtedy pieniądze pójdą na Twoje konto, ale możesz podać konto craftserve i wtedy od razu pieniądze przeleją się na Twój serwer ( tak samo z sms ).

2 - Tak

3 - Nie. Twoje konto może zostać zbanowane.

4 - Tak

Opublikowano

Jeśli chcesz kupic gift-code to na minecraft.net 100% pewności

Można też kupić na kontagier.pl lub fabrykakluczy.pl, tam też jest bardzo dobra oferta

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...