Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp

hubertman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dysk Ci sie jebie.

eot.

zreszta zeby miec 100% pewnosci sciagnij everesta najnowszego, zhaxuj go (www.serials.ws) i tam tools -> system stability test. sprawdzaj kazde po koleji (cpu, fpu, cache, memory, disk) po powiedzmy 5-10min i bedziesz wiedziec na czym sie wyjebie.

ide do pracy. bai ;*

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Teraz mam starego kompa podlaczonego, wiec narazie mi sie nie chce tamtego podlaczac,dam odpowiedz dzisiaj wieczorem jak posprawdzam to :)

Ale jak ja mam to dac?Ten wynik testow?BO to sie ciagle robi,mam ssy porobic kazdego okna?

To 1 screen,w czasie testow.

stabilitytest.png

A tutaj drugi screen juz po tescie,ale w czasie kiedy probowalem wykonac "drobne" czynnosci ,tkaie jak:Przejscie do okna Mozilli,wlaczenie Mojego komputera czy Menadzera urzadzen.

beztytuuxyn.png

Nie pokoja mnie te skoki w % uzytego procesoa(czy jak to tam jest),widac, jakby komputer sie poprostu meczyl wykonujac te czynnosci,nie wspominajac juz o grach,w ktore normalnie nie ma mozliwosci grania.

Pozdro,jak cos bedzie trzeba przetestowac,cos zrobic to piszcie,zorbie to i napisze tutaj,teraz podpinam sie do starego kompa znowu :)

@KOlejny edit,pogralem 2 min w WoWa i dzieje sie ciagle tak samo,a jak na mojego procka AMD Athlon 6000+ 2x 3GHz to nie powinien miec z 5 wowami zadnego problemu :/

@Sorki za tripple posta,ale jestem wkurzony i troche zdezorientowany.

Opublikowano

Oddaj do serwisu,muszą Ci go tam zrobić ^.^

@down

zamowisz część i okaże się że to nie to więc zamówisz następna i znów to nie to. :lol: 100zl w tył ^.^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

W serwisie place 50 dych + koszt wymiany no i czekac musze z tydizen,a tak to zamowilbym czesc (procek najprawdopodobniej) i bym mial to szybciej i oszczedzilbym 50 dych :|

Opublikowano

Dual Core AMD Athlon 64 x2 3000Mhz 6000+ - Moj procek

A co do twardziela to tak: KIedys juz mi sie zepsul twardy i na poczatek objawialo sie trzeszczeniem,ale glosnym nie tak jak teraz,pozniej kilka razy musialem restartowac kompa zeby sie odpalil,a na koniec to juz calkiem padal.Jak bd mial okazje to sie jutro wybiore do kolegi ( Jak znajde kogos kto ma Sata 2 :/ ).

Opublikowano

Serwis nic nie da moga ci go tylko bardziej zrabac i wiecej zabulisz niz za kupno nowego wiec radze ci kupic nowego ceny teraz spadly wiec nie jest tak tragicznie a co do twardziela tez lepiej wymien bo jezeli procek sie chrzani moze miec to powiazanie z twardzielem

ichigonapisblb.png

Opublikowano

W serwisie by na pewno pomogli,a kupno nowego nei wchodzi w gre,bo ten jest niezly i mam go dopiero rok :/

Napisalem o tym na innym forum i tma powoli jakos dochodzimy od sprawy ( Najprawdopodobniej Twardy :/ )

Opublikowano

Ok dzieki wszystkim za sensowne wypowiedzi ( Fifolski i fristbone po 5 ;),na tym walsnie innym forum dowiedizlame sie ze mam zepsuty twardy dysk :)

Opublikowano

Też mam podobny problem ale żeby nie spamować tematem piszę tutaj :

Gdy włączam komputer i łącze sie z internetem tak po 5-10 sek. włącza się program

Bo
niewiem co to jest ani z czego pochodzi

ale wiem, że jak włączam np. War Rock"a to mnie wybija na pulpit i tak do momentu jak nie wyłącze

Bo

Proszę o pomoc

Nie jestem głupi za pomoc oczywiście 5 leci B)

86569.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...