Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maple I Problemy

Exsiliun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo. mam problem. otoz Kiedy gram w maple story, po jakims czasie lub nacisnieciu jakiegos klawisza, niemoge pisac, kiedy wlanczam np. Liste buddy to po nacisnieciu esc nic sie nie dzieje, po dluzszym naciskaniu Esc. po nacisnieciu maple sie minimalizuje. wogole dostaje bzika. Kiedy wlacze maple tez tak jest. w notatniku niemoge pisac... ratuyje tylko reset lub urucchom ponownie. watro tez dodac ze:

1. na starym kompie niebylo tego,

2. po dlugiej przerwie kupilem nowy komp i sie tak dzieje./

Jest to dosc wkurwiajce ze ciagle musze resetowac kompa. Tyle

Opublikowano

@up

Co ma grafa do klawiatury?...........no comment

To nic zwiazane z klawiatura napewno, reinstal Ci napewno nie pomorze, moj kolega ma to samo...

Opublikowano

Tez to mam i to napewno nie zalezy od klawiatury ;] ani od tego co jest na kompie wydaje mi się ze to zalezy od maple i nexon coś zjebał bo w starszych wersjach to się nie działo ;p

nie wiem może to jakiś błąd zabezpieczenia czy co xD

próbowałem to usunąc i mi sie nie udało xD jedyne co to zrestartowanie kompa...

Opublikowano

Też tak kiedyś miałem ze straszą i nowszą wersją klawiatury . Spróbuj USB od klawy może tam się jakieś g***o dostało . Jak nie podzała to niewiem. Zapomniałem , jak masz problem to pisz tutaj : http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=45113

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...