Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]MythicLC

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh niby server On ale mam po zalogowaniu send raport error :/

tez mialem :D jak chcesz pograc to musisz grac od 6 rano do 11 masz 5h na gre :D bo pozniej przez 24 h server jest nieczynny :D hahah ogólnie ten server to porażka poza tym gra tam max 10 osob nawet nie masz z kim pvp na arenie zrobic ;]

Opublikowano

mógłby ktoś sprawdzić , czy działa lc? bo na stronie serva jest wszystko online , a gdy wbijam na konto to nie mogę się zalogować , ciągle wyskakuje "account ID is in use"

Opublikowano

prawada to jest że admin zmienił droprate tak że nie dropią już itemki +15 ? :D bo właśnine coś nie mogę wydropić mieczyków same +10 max lecą..

Opublikowano

Generalnie wydaje mi się, że serwer na razie się ustabilizował.

Mówili, że zmienili bazę danych i na razie rzeczywiście cały czas jest online. : )

Co do dropu - rzeczywiście lecą itemy max. +10, ale podobno mają coś z tym zrobić. A nawet jeżeli nie to bez przesady, troszkę adrenalinki związanej z ulepszaniem nikomu nie zaszkodzi. : )

I jakby ktoś chciał to zapraszam do BorN2FighT. : ) Jeżeli będzie więcej osób można iść na gród. : )

Opublikowano

Ale Wy ogarnięci jesteście.. czytajcie forum Mythic. Żeby nie było Time Out'u trzeba pobrać nowy plik sl.dta i go wrzucić do folderu z grą...

Opublikowano

Generalnie wydaje mi się, że serwer na razie się ustabilizował.

Mówili, że zmienili bazę danych i na razie rzeczywiście cały czas jest online. : )

Co do dropu - rzeczywiście lecą itemy max. +10, ale podobno mają coś z tym zrobić. A nawet jeżeli nie to bez przesady, troszkę adrenalinki związanej z ulepszaniem nikomu nie zaszkodzi. : )

I jakby ktoś chciał to zapraszam do BorN2FighT. : ) Jeżeli będzie więcej osób można iść na gród. : )

z checia dołącze do Twojej gildii mój nick : mIKe

czy ktoś mi powie czemu gdy wychodzę za juno - ginę ? nie od mobkow nie zdążam nawet ich udeżyc

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

no właśnie miałem pisać że już wiem i jest ok uczynny czlowiek mi pomogł :D

tylko czego serwy raptem off?

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Dobra kilka drobnych uwag od cioci Miyoshi.

Zacznę od tego, że serwer zrobił się beznadziejny.

Nie ma dropu już +15. Po raz 3 wykasowali konta, bo mieli jakiś problem.

Poza tym. Serwer to już nie dedyk, ale hamachi (nie pytajcie mnie dlaczego, bo pojęcia nie mam).

Generalnie wszystkie itemki z IS, które można było kupić taniutko lub wziąć za darmo teraz kosztują znacznie więcej (np. eski zamiast 500 gold'a kosztują 2.5kk bodajże).

Zmniejszyli exp, zmniejszyli PU.. dodali Mooraskę. Ale to już nie jest to, co było.

Nie ma aktywnych GM-mów, GS odszedł a Admin... pięć przez dziesięć. Mało go widuje się na serwerze.

Także. Nie wiem czy jest sens się angażować w granie, bo znowu konta usuną i tylko będzie stracony czas.

A i jeszcze jedno - z tego, co wiem jest tam teraz system reborn. Coś takiego, jak na eterni ep1.

Wbija się określony poziom i zaczyna się od 1 lvl i tak 3 razy. Wiem, że pierwsze "odnowienie" jest na 120 lvlu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...