Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]MythicLC

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra wszystko fajnie, ale zalogować się nie mogę xD...

EDIT:Wciąż Timed Out ... co to ma być? Czy ktoś jest już na grze?

EDIT2: .... ehhhhh widze, że są ludzie, a ja zalogować się nie mogę wtf?

Opublikowano

No.....tak czytałem sobie wszystkie wasze posty i dowiedziałem się że server chyba off (tak mi sie zdaje), robiłem wszystko zgodnie z waszymi instrukcjami i co......Off-neli server :(. Jestem ciekaw kiedy go włączą :]...........

Opublikowano

Wejdźcie może na forum i poczytajcie.. Admin jest w pracy, jak wróci to z drugim GM'em będą próbowali naprawić wyłączanie się Connectorów.

Serwer warty uwagi, ale trzeba troche cierpliwości.

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

jak bd tak dluzej to napeno ludzie bd tu grali yhy

No wiadomo ale admin to cieć i napisze Ci tekst typu "nie podoba się to idź graj na inny serwer" jemu to lata bo on i tak nie ma z tego kasy.

Opublikowano

Ej no weźcie się ogarnijcie ludzie... czy Wy nie rozumiecie, że taki serwer jest dość trudny w ogarnięciu? Są jakieś błędy a Admin to naprawia jakbyście nie zauważyli, a nie olewa, więc może łaskawie poczekacie, a nie klepiecie i klepiecie.. Najłatwiej narzekać, a samemu i tak nic się nie jest w stanie zrobić. Czekam aż któreś z Was ogarnie priva, który nie będzie potrzebował Hamachi i jeszcze będzie o ten serw dbał. ;]

Opublikowano

hehe podczas kiedy server mythic jest off ide sobie na blooda powyzywac Admina on pisze po niemiecku/angielsku ja sobie daje po polsku i jest git :) Mozna sie odstresowac :]

Opublikowano

Ej no weźcie się ogarnijcie ludzie... czy Wy nie rozumiecie, że taki serwer jest dość trudny w ogarnięciu? Są jakieś błędy a Admin to naprawia jakbyście nie zauważyli, a nie olewa, więc może łaskawie poczekacie, a nie klepiecie i klepiecie.. Najłatwiej narzekać, a samemu i tak nic się nie jest w stanie zrobić. Czekam aż któreś z Was ogarnie priva, który nie będzie potrzebował Hamachi i jeszcze będzie o ten serw dbał. ;]

Wszystko fajnie piszesz ale chodzi o to że admin pracuje i nie ma go większość czasu w domu teraz znów serwer jest off i admin wróci dopiero koło 18 i o tej godzinie będzie dopiero działał. Bardziej chodzi o to żeby np. inni admini mieli dostęp do plików czy coś aby mogli go zrestartować albo w ogóle niech ogarną te problemy z connectorem i będzie po problemie. A co do postawienia privka to chętnie bym to zrobił ale coś nie umiem ;] cały czas pisze mi time out mimo ze zrobiłem wszystko na podstawie tutoriala :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...