Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]MythicLC

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona główna: http://mythiclc.no-ip.org/ (wymagana rejestracja do pobrania klienta)

RATY:

Exp: x60

Sp: x60

Drop: x30

Gold: x60

PONADTO:

Lvl Cap: 180

Całkiem nowe potwory (170+)

Drop itemów od +0 do +15

Sety 170-172 i bronie 173 z USA!

Aktywny Admin, GM-owie i GS.

Poza tym - generalnie bardzo pomocni i sympatyczni. Wydaje mi się, że serwer jest niemiecki, bo na forum w dziale "German" najwięcej osób się wypowiada, ale językiem przewodnim zarówno na stronie głównej jak i w LC jest angielski, więc znając podstawy chociażby bez problemu się dogadamy. Z ciekawostek jeszcze dodam, że w Juno mamy postawione kostki i można w nich między innymi kupić sobie platynki, eski, cverki, księgi i killka innych rzeczy z IS. Serwer jest typowo pod ZABAWĘ, a nie wydawanie kasy. Serdecznie zapraszam i polecam. : )

EDIT:

To tak - zmienili drop rate itemów. Niestety teraz maksymalnie wydropimy +10 (pytałam o to na forum, ale zdania są podzielone czy to zostanie zmienione czy nie). Lvl Cap został podwyższony do 255 z tego, co wiem. Nie wiem co się dzieje z Adminem.. ostatnio w ogóle go nie widać w grze. Został jeden GM, bo GS zrezygnował z posady. Prawdę mówiąc ciężko stwierdzić ile utrzyma się to LC. >.<

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę mała prędkość pobierania .Mam ok. 70KB/s. Jeżeli ktoś pobrał bardzo proszę o wstawienie na inny uplaod , bo chyba przez ten wolno się pobiera.

Mi na innych hostach pobiera się po 215-230 KB/s. Więc jak ktoś uprzejmy miałby czas to bardzo proszę o wstawienie na inny host.

Opublikowano

Jeżeli pobrałem to last chaos co waży 692 MB to co mam dalej zrobić, aby grać na tym serwie ?

@DOWN Heh,to wiem ,ale bez tych aktualizacji mi nie łączy się z serwerem.

Opublikowano

dobrze rozumiem eq wypada od +0 do +15 ?? a i czy jak sciagne to z 693mb to bedzie mi normalnie dzialac, bo widzialem ze koledzy wyzej mieli problemy :/

Opublikowano

Ale mam nerwa na 89% mi net siadl i mi sie pobieranie skonczylo, i jak biore kontynuuj pobieranie to mi pisze, ze pobrano cale, jak otwieram to plik jest uszkodzony i znowu sciagaj to przez 2h :P

no skoro tak :D do zobaczenia w grze moj nick to bedzie Marcin862Max lub CR7FromPoland bo najpierw zakiem potem sie za cienia wezme :D no teraz to juz tylko moge zyczyc szalonego sylwka, bo juz po swietach xD

Opublikowano

Nie narzekajcie. ^^ Serw jest naprawdę fajny. A i nie hackujcie - admin bardzo tego pilnuje i lecą bany. Na pierwszy ogień poszedł Polak, bo jak inaczej. xD

Opublikowano

Nie narzekajcie. ^^ Serw jest naprawdę fajny. A i nie hackujcie - admin bardzo tego pilnuje i lecą bany. Na pierwszy ogień poszedł Polak, bo jak inaczej. xD

Co mam zrobić jeżeli zbugowała mi się adrenalina i teraz wygląda jakbym leciał na sh??

Opublikowano

11059838pluginggaqqeu20.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...