Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram[PL][Dedyk]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie najpierw poznaj serwer a dopiero gadaj, bo byłam od samego początku, powiem ci krótko naiwność cię zżera

Inwigilacja zakonczona porazka. Musze Cie zasmucic - tez bylam od poczatku. Naiwna nie jestem - wyrazam wlasne zdanie, do ktorego (zaznacze ponownie) MAM PRAWO. Serwer poznalam swietnie, gdyz mialam na nim praktycznie max lvl (100+) i epiki, zatem uwazam sie za osobe KOMPETENTNA do wyglaszania opinii

Opublikowano

Dobranoc naiwna dziewczyno, gdybyś była mądra to bys głupot ludziom nie wciskała, już każdy się poznał na tym serwerze odpowiednio

A jakie ja "glupoty ludziom wciskam" niby? Ze gralam na privie? To fakt - gralam, bez wzgledu na to czy ci sie to podoba, czy nie. Ze wbilam grubo ponad 100 lvl? To tez fakt. Ze ubralam epiki? Mozesz w to nie wierzyc, ale o dziwo - ubralam. Tez fakt.

A do wyrazania wlasnego zdania mam prawo. To tez fakt. Wiec ogarnij sie, bo nie dosc, ze piszesz sam/-a nie wiedzac co, to jeszcze ciskasz sie przy tym, jakby cie owsiki napadly. Zostaw czasem ten internet i wyjdz z domu, bo juz ci sie mozg zlansowal.

Co do priva - gralam lecz nie gram. Priv jak tysiace jemu podobnych, bez fajerwerek, jednak z cala masa napow wszelkiej masci.

Opublikowano

Żałosne podejście naiwnych dzieci ŻAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak narazie to najwiekszy "zal" jest ciebie. Nie potrafisz uzywac argumentow w dyskusji tylko opierasz sie w niej na 2 slowach "zal" i "naiwny/-a/-e". Uzywasz przy tym wobec rozmowcow okreslenia "dzieci / dziecko", sama ubogimi tekstami nie wybiegajac poza inteligencje dziecka w wieku wczesnie szkolnym (chociaz niejeden przedszkolak juz lepiej dobiera argumenty i potrafi sensownie odbijac opinie, z ktorymi sie nie zgadza). Uwazasz inaczej niz ja czy Night? Uzasadnij czemu. Rozwin wachlarz argumentacji i sprobuj przekonac nas do tego, ze sie mylimy - na tym polega dyskusja...

Ale w sumie po co ja to pisze. Przeciez wiadomym jest jaka padnie odpowiedz; wszak "jestem zalem i naiwnym dzieckiem". Pozdrawiam "dorosla inaczej" i wszystkich normalnych

Co do Tristram, to zdanie mam neutralne. Szalu nie ma w zadna strone. Jednak zagram na nowej odslonie, jesli takowa bedzie.

Opublikowano

Jak narazie to najwiekszy "zal" jest ciebie. Nie potrafisz uzywac argumentow w dyskusji tylko opierasz sie w niej na 2 slowach "zal" i "naiwny/-a/-e". Uzywasz przy tym wobec rozmowcow okreslenia "dzieci / dziecko", sama ubogimi tekstami nie wybiegajac poza inteligencje dziecka w wieku wczesnie szkolnym (chociaz niejeden przedszkolak juz lepiej dobiera argumenty i potrafi sensownie odbijac opinie, z ktorymi sie nie zgadza). Uwazasz inaczej niz ja czy Night? Uzasadnij czemu. Rozwin wachlarz argumentacji i sprobuj przekonac nas do tego, ze sie mylimy - na tym polega dyskusja...

Ale w sumie po co ja to pisze. Przeciez wiadomym jest jaka padnie odpowiedz; wszak "jestem zalem i naiwnym dzieckiem". Pozdrawiam "dorosla inaczej" i wszystkich normalnych

Przede wszystkim uważaj co mówisz bo 15 lat nie mam, po 2 znam serwer od postaw i jego administrację a po 3 sama się wzbogać w poprawne słownictwo a przede wszystkim mądrość wypowiedzi bo na okrągło się powtarzasz na każdym poście używając słów bliskoznacznych, po 4 koleżanko szkoda mi słów na naiwne dzieci które masowo dają się oszukiwać . Popraw ortografie i interpunkcję bo kiepsko z nią widzę u Ciebie.

Szkoda tępienia sobie języka na 15 latków. Żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...