Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram[PL][Dedyk]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dokładnie wystartował 2 grudnia 2011 roku o godzinie 18.55 , wtedy także pojawiła się prezentacja serwera na naszym forum.

Ja, po przeanalizowaniu prezentacji i zarówno postów użytkowników a także własnych przeżyć ze serwerem powiem krótko "NIE POLECAM"

Powiem poprostu wprost ja sama za nim ściągam klienta gry sprawdzam serwer poprzez spolszczenie i tym razem zrobiłam to samo.

I dobrze postapiłam że jednak nie ściągałam a już tłumaczę dlaczego.

W pierwszy dzień startu większość z Nas nie mogła odpalić klienta gry, ponieważ pojawiał się tzw. "log". Niestety Administratorzy serwera nie umieli tego zrobić, pisałam tutek jak odpalić grę, po pewnym czasie gdy problem zaczoł się nasilać odezwał się do mnie prywatnie Administator Drek - odpowiada za forum, prosił mnie żebym dała mu rozwiązanie tego ich problemu. Nie jestem podłą osobą i dlatego też podałam, problem polegał na tym że brakuje plików w folderze "lib" , przyznaje doszłam do tego po przetłumaczeniu sobie na język polski komunikatu o błędzie i troszkę z pomocą innego forum. Nie będę rozpisywać się bo każdy wie o co chodzi.

Niestety to co działo się w pierwszy dzień było niewyobrażalne, jedno wielkie dno !!!

Pojawiły się fałszywe strony, doszło do wielokrotnych kradzieży, nieporozumień a także prawie i kłótni. Przedmioty które były zakupywane w IS za smocze monety wogóle nie docierają na konto postaci. Ogólnie cały serwer opiera się na samych bugach i błedach.

Co do teamu serwera. Niestety team przedstawionego serwera wyżej jest samolubny. Lekceważą prośby graczy zarówno w grze jak i na forum. Konta na forum jak i w grze są banowane za darmo. Każde odezwane do nich słowo odbierają jak obrazę ich samych i dają warny albo całkowitą blokadę. Przytoczę przykład sytuacji z moderatorem a teraz global moderatorem ( nie wiem za co dosłownie i po kryjomu przed wszystkimi) Arcros - doszło do wymiany zdań między mną a nim. Sytuacja dotyczyła jednego użytkownika forum serwera XDaniel, gdzie na shoutboxie pisał tęczowym pismem i zwrócił uwagę Arcrosowi shoutbox może pisać o czym chcę i jak chcę, mniej więcej jego odwet brzmiał tak : czego arcros znowu się czepiasz". Arcros uznał to za wielką obrazę i dał koledze warna. Wtrąciłam się do tego konfliktu bo nie lubię jak są traktowani inni w podły sposób, więc napisałam co myślę i też zarobiłam blokadę po prostu za prawdę. Mam 22 lata i młodszemu od siebie i jeszcze nie znanemu chłopakowi się ustawiać nie dam. Sami teraz widzicie że nasze prawa ludzkie są tam notorycznie łamane, gracze i użytkownicy są traktowani jak gorsi od nich, gorzej jak psy.

Teraz trochę o liczniku osób o-line na serwerze, proszę się tym nie sugerować jest on zbugowany w celu zyskania więcej graczy, pokazania że niby serwer jest ciekawy i gra multum na nim ludzi. To jest po prostu nie prawda, był przedstawiony screen w poprzedniej prezentacji i nie ma tylu ludzi. Ostatnio Arcros chwalił się że niby prawie 900 ludzi grało. Ja akurat w to nie wierzę, Nie było nigdy serwera o takiej liczbie osób o-line w grze. Jest wiele lepszych serwerów niż ten. Serwer według prezki niby charakteryzuję się niby nowymi itemami, możliwe że tak jest ale jakos narazie odkrywam same skargi że nie można zrobić wiele eq z itemów.

Troszkę tematyka mojej opinii jest poplątana ale piszę to co wiem i to co powinniście Wy wiedzieć. Na drugim forum poświęconym grze zostały przedstawione wasze zakodowane hasła, ciężko w to uwierzyć ale niestety taka prawda. Na serwerze działają wszystkie hacki tj 1 hit killer , dmg, kamermod itp. Serwer jest nie zabezpieczony zarówno jak i forum. Mimo że zbanowe mam już konta dobre z 10 a mimo tego i tak jestem na forum serwera. To co tam się dzieję to jedna wielka porażka, raczej zabawa nie dorosłych dzieciaków. Tego udowodnić akurat nie mogę ale w ich wiek zwyczajnie nie wierzę, nie po tym co obserwuje na bieżąco

Na becie nie grałam ale moje przypuszczenia są takie że konta którym pogineły zwyczajnie zostały sprzedane team serwera.

Za nim zaczniecię grać zastanówcię się dobrze. Uważam że nie warto tracić cennego czasu dla tego serwera gdzie po uzyskaniu idealnego eq zozstaniecie okradzieni badz wasze konto zostanie przypuszczająco sprzedane

Byłam tam Moderatorem owszem BaalCadar ale rezygnację napisałam do Drek i on dobrze o tym wiedział, niebęde zajmowała się serwerem oszustów.

Po zatym jest to tylko nie moja opinia. Proszę znaleść temat w koszu i zobaczycie jak BaalCadar przedstawia fragment zakodowanych kont użytkowników. Jakoś większość osób ma opinię taką samą. Ja przynajmniej nie wykorzystuje swojego stanowiska i specjalnie nie ustawiam licznika że niby ogrom ludzi gra. Nie wykorzystuje trików informatycznych.,

Dla mnie przede wszystkim żeby stawiać serwer to trzeba mieć szacunek do graczy a niestety u was go brak. Naruszacie po prostu godność ludzką człowieka

Wiem, że powtarzam swoją wypowiedz z owiele wyżej swojego postu, ale niechce zaśmiecać jednym i tym samym a sens ten sam, szkoda czasu i proszę o zrozumienie.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Siema!

Koleżanko byłaś tam moderatorem czyli jednym słowem powinnaś być pomocna. Piszę do Ciebie na ts3 abyś weszła na kanał i mi pomogła a Ty droga koleżanko odpisujesz, że nie możesz rozmawiać a możesz pisać. Ok. Piszę następnego dnia znów to samo i kilka razy ponownie. Więc skoro jesteś taką idealną osobą to dwa pytania.

Jeśli serwer był tak badziewny to dlaczego tam zostałaś moderatorem.

Moderator musi pomagać użytkowniką, lecz Ty nie przeszłaś nawet mutacji głosu aby coś powiedzieć. Prawda?

Serdeczne pozdrowienia od Dj Szyszka!

Opublikowano

Siema!

Koleżanko byłaś tam moderatorem czyli jednym słowem powinnaś być pomocna. Piszę do Ciebie na ts3 abyś weszła na kanał i mi pomogła a Ty droga koleżanko odpisujesz, że nie możesz rozmawiać a możesz pisać. Ok. Piszę następnego dnia znów to samo i kilka razy ponownie. Więc skoro jesteś taką idealną osobą to dwa pytania.

Jak widzisz kolego to mylisz mnie z inna osobą, ja na ts 3 wogole tam nie wchodziłam bo nie mam mikrofonu. bylam moderatorem ale jak poznalalm prawde zrezygnowalam, Drek dostał wiadomsoc zmoja rezy6gnacja. Skoro miale sproblem i niby chicles sie do mnei zwrocic to mialam okruszek89 potem zmienilam tylko nazwe na kruszynka89

Moderator musi pomagać użytkowniką, lecz Ty nie przeszłaś nawet mutacji głosu aby coś powiedzieć. Prawda?

Siema!

Mylisz mnie zkims innym, ja na ts 3 nie wchodze wogole i nigdy tego nie uzywalam, ja tam mialam moderatora ale jak poznalam prawde napisalam rezygnacje, pozatym skor niby mnie pytales o pomoc to mialam okruszek 89 potem zmienialam na kruszynka bo mnie mylili ze jestem niby chlopakiem

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Nie pisz ze sa nowe mapy tylko edytowane na ognistej ziemi zombie itp.

Ja serva nie polecam Admini nie sa pomocni , olewaja graczy , takie jest moje zdanie .

Opublikowano

Czytam tak posty i na pewno już nie zagram , ale chciałbym sie wypowiedzieć na tematu "kotek~".

Jeśli byłas tam moderatorem fajnie , odszedłaś oni byli nie fair spoko.

Ale po co Ty juz 10 post piszesz na ten temat? Zaśmiecasz temat i forum , co jest zbędne. Większość dzieci i tak nie czyta postów , a nawet jeśli by czytali to ja nie widzę abyś otrzymała jakieś korzyści z tego iż mniej osób będzie grało na tym serwerze.

Szkoda twojego,mojego i innych czasu. Jak widzisz starczą posty osób co tam wbili i się przekonali , oraz dodali swoją wypowiedz . Taka przestroga jest chyba najlepsza jeśli ktoś kto nie zna sytuacji wbije i po prostu serwer będzie potocznie do "dupy" zły kontakt z administracja itp . I o tym napisze to ja nie wbije np. dlatego że moderator ktÓry odszedł lub go wyrzucili jedzie na ten serwer, lecz bardziej wezme sobie do serca post osoby ww.

Pozdrawiam

P.S. Troszkę literówkę Wam zapodałem ,ale nie chce mi sie jakoś specjalnie rozpisywać poprawnie ,bo i tak sensu nie widzę.

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Zapraszam na serwer! Serwer jest poprostu profesionalny!

Najpierw dobrze go poznaj a dopiero się wypowiadaj, ludzie się już przekonali jaka Administracja i jaki serwer, poprostu naciąganie ludzi. Dalej poczytaj w innych postach.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Mialem testnac ale daje sobie siana, widzac te posty i osobnikow od serva. Nie polecam

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znowu komuś sie nudziło odnowić ten temat

Serwer dokładnie wystartował 2 grudnia 2011 roku o godzinie 18.55 , wtedy także pojawiła się prezentacja serwera na naszym forum.

Ja, po przeanalizowaniu prezentacji i zarówno postów użytkowników a także własnych przeżyć ze serwerem powiem krótko "NIE POLECAM"

Powiem poprostu wprost ja sama za nim ściągam klienta gry sprawdzam serwer poprzez spolszczenie i tym razem zrobiłam to samo.

I dobrze postapiłam że jednak nie ściągałam a już tłumaczę dlaczego.

W pierwszy dzień startu większość z Nas nie mogła odpalić klienta gry, ponieważ pojawiał się tzw. "log". Niestety Administratorzy serwera nie umieli tego zrobić, pisałam tutek jak odpalić grę, po pewnym czasie gdy problem zaczoł się nasilać odezwał się do mnie prywatnie Administator Drek - odpowiada za forum, prosił mnie żebym dała mu rozwiązanie tego ich problemu. Nie jestem podłą osobą i dlatego też podałam, problem polegał na tym że brakuje plików w folderze "lib" , przyznaje doszłam do tego po przetłumaczeniu sobie na język polski komunikatu o błędzie i troszkę z pomocą innego forum. Nie będę rozpisywać się bo każdy wie o co chodzi.

Niestety to co działo się w pierwszy dzień było niewyobrażalne, jedno wielkie dno !!!

Pojawiły się fałszywe strony, doszło do wielokrotnych kradzieży, nieporozumień a także prawie i kłótni. Przedmioty które były zakupywane w IS za smocze monety wogóle nie docierają na konto postaci. Ogólnie cały serwer opiera się na samych bugach i błedach.

Co do teamu serwera. Niestety team przedstawionego serwera wyżej jest samolubny. Lekceważą prośby graczy zarówno w grze jak i na forum. Konta na forum jak i w grze są banowane za darmo. Każde odezwane do nich słowo odbierają jak obrazę ich samych i dają warny albo całkowitą blokadę. Przytoczę przykład sytuacji z moderatorem a teraz global moderatorem ( nie wiem za co dosłownie i po kryjomu przed wszystkimi) Arcros - doszło do wymiany zdań między mną a nim. Sytuacja dotyczyła jednego użytkownika forum serwera XDaniel, gdzie na shoutboxie pisał tęczowym pismem i zwrócił uwagę Arcrosowi shoutbox może pisać o czym chcę i jak chcę, mniej więcej jego odwet brzmiał tak : czego arcros znowu się czepiasz". Arcros uznał to za wielką obrazę i dał koledze warna. Wtrąciłam się do tego konfliktu bo nie lubię jak są traktowani inni w podły sposób, więc napisałam co myślę i też zarobiłam blokadę po prostu za prawdę. Mam 22 lata i młodszemu od siebie i jeszcze nie znanemu chłopakowi się ustawiać nie dam. Sami teraz widzicie że nasze prawa ludzkie są tam notorycznie łamane, gracze i użytkownicy są traktowani jak gorsi od nich, gorzej jak psy.

Teraz trochę o liczniku osób o-line na serwerze, proszę się tym nie sugerować jest on zbugowany w celu zyskania więcej graczy, pokazania że niby serwer jest ciekawy i gra multum na nim ludzi. To jest po prostu nie prawda, był przedstawiony screen w poprzedniej prezentacji i nie ma tylu ludzi. Ostatnio Arcros chwalił się że niby prawie 900 ludzi grało. Ja akurat w to nie wierzę, Nie było nigdy serwera o takiej liczbie osób o-line w grze. Jest wiele lepszych serwerów niż ten. Serwer według prezki niby charakteryzuję się niby nowymi itemami, możliwe że tak jest ale jakos narazie odkrywam same skargi że nie można zrobić wiele eq z itemów.

Troszkę tematyka mojej opinii jest poplątana ale piszę to co wiem i to co powinniście Wy wiedzieć. Na drugim forum poświęconym grze zostały przedstawione wasze zakodowane hasła, ciężko w to uwierzyć ale niestety taka prawda. Na serwerze działają wszystkie hacki tj 1 hit killer , dmg, kamermod itp. Serwer jest nie zabezpieczony zarówno jak i forum. Mimo że zbanowe mam już konta dobre z 10 a mimo tego i tak jestem na forum serwera. To co tam się dzieję to jedna wielka porażka, raczej zabawa nie dorosłych dzieciaków. Tego udowodnić akurat nie mogę ale w ich wiek zwyczajnie nie wierzę, nie po tym co obserwuje na bieżąco

Na becie nie grałam ale moje przypuszczenia są takie że konta którym pogineły zwyczajnie zostały sprzedane team serwera.

Za nim zaczniecię grać zastanówcię się dobrze. Uważam że nie warto tracić cennego czasu dla tego serwera gdzie po uzyskaniu idealnego eq zozstaniecie okradzieni badz wasze konto zostanie przypuszczająco sprzedane

Byłam tam Moderatorem owszem BaalCadar ale rezygnację napisałam do Drek i on dobrze o tym wiedział, niebęde zajmowała się serwerem oszustów.

Po zatym jest to tylko nie moja opinia. Proszę znaleść temat w koszu i zobaczycie jak BaalCadar przedstawia fragment zakodowanych kont użytkowników. Jakoś większość osób ma opinię taką samą. Ja przynajmniej nie wykorzystuje swojego stanowiska i specjalnie nie ustawiam licznika że niby ogrom ludzi gra. Nie wykorzystuje trików informatycznych.,

Dla mnie przede wszystkim żeby stawiać serwer to trzeba mieć szacunek do graczy a niestety u was go brak. Naruszacie po prostu godność ludzką człowieka

Wiem, że powtarzam swoją wypowiedz z owiele wyżej swojego postu, ale niechce zaśmiecać jednym i tym samym a sens ten sam, szkoda czasu i proszę o zrozumienie.

Pisałam to sama bo to było moje konto więc zmądrzjcie za nim zaczniecie tam grac i dacie sie oszukac

Opublikowano

a ja polecam aby ktos ten temat zamknal bo server z tego co wiem odpali na nowo w piatek juz odpicowany z wszelkiego rodzaju poprawkami

xbjr.png

Opublikowano

Kto chcę grać to niech gra. Wasza wyłącznie sprawa. Znam ten serwer już bardzo dobrze i jego team.

W posiadaniu ich bazy danych jest 300 osób, ostatnio na starej prezentacji BaalCadar przedstawił post że wszystkie konta w grze należą do Niego i uważa że może z Nimi zrobić co zechce. Przedmioty z IS mimo zakupienia wogóle nie przychodzą na konto postaci. W dzień startu serwera pojawiły się fałszywe strony, kradzieże ( dla mnie to jest chore żeby w dzień startu działy się takie rzeczy, myślę ale to jak na razie tylko przypuszczenia które sprawdzam że do tych kradzieży i fałszywych stron dopuszcza się team). Serwer opierających się na bugach i błędach, jak sami widzicie nawet nie umieją zrobić klienta, pozwolę sobie przypomnieć podałam brakujące pliki, gdyż serwer w dzień startu by nawet nie ruszył ponieważ odpalał się "log". Dzieciaki są dorosłe ale jak widać tylko na papierze bo w głowie niestety nie. Nawet jak sami widzicie po komentarzach nie potrafią stworzyć normalnego działającego clienta gry - to świadczy według mojego zdania nie oni stawiali ten serwer, nie doskonalili go, po prostu w nim na mięszali.

Decyzję pozostawiam Wam. Wyłącznie Wasz wybór. Bym te wypowiedzi dała zarówno BaalCadar jak i Pana Frytki ( Arcros) nawet z pw ale niestety konto mam 1 zablokowane i udostępnię za tydzień na pewno. Uważam że powiniście znać prawdę o tym serwerze i ludziach którzy go stworzyli.

Kobieto, popraw skladnie, stylistyke i ortografie, to uwierze w Twoj wiek. Poki co Twoj post jest tak pokretny jak info o Twojej "doroslosci", ktorej w poscie ze swieca szukac. Polskie znaki madrych z nas nie czynia, jesli nie wiemy, jak i gdzie ich uzywac. Cytowanie innych Twoich postow sobie odpuszcze. Nie bede wnikac, jak mozna miec moderatora, tak kaleczac jezyk polski (zapewne wymowka bedzie wszelka odmiana "choroby" zaczynajacej sie od "dys")...

Co do priva, to gralam, lvl wbilam, eq mialam, postaci mi nie hackneli ani nie zbanowali, na forum swobodnie opinie wyrazalam. Nie gram, konto nadal mam, podobnie jak eq. Powod "nie grania"? Nic z rzeczy wymienionych w powyzszym poscie. Zwyczajnie uwazam, ze na privie jest wysypisko wszelkiej masci napow, ktorzy wraz z lvl-em i eq, traca resztki przyzwoitosci i kultury. Wiekszej ilosci chamow nigdzie wiecej nie znalazlam, zatem zamiast sie wkurzac na wszechobecny brak kiultury gry, postanowilam zostawic to wysypisko odpadow i poszukac przygody gdzie indziej. Jesli komus chamowa i typ buraczany nie przeszkadza, moze sobie smialo pograc.

Opublikowano

Najpierw go poznaj a dopiero się wypowiadaj, nastepna oosba która została przekupiona ZAL !!!!!!!!

do kogo to?

Opublikowano

Do Ciebie nie do księdza.

Zatem, prosze ojca dyrektora, nie bardzo wiem do czego ojciec pije. NIE ZOSTALAM przez nikogo przekupiona (jesli jacys tajni agenci ojca widzieli co innego, prosze o dowody, albo przynajmiej kwote jaka sobie przygarnelam, aby swiadczyc na czyjas niekorzysc). Na serwerze NIE GRAM, zatem jesli wyslannicy ojca twierdza co innego, to sa w bledzie, wiec prosze aby wpierw sprawdzili, a pozniej oskarzali. Poznalam juz wystarczajaco duzo osob, zatem na brak znajomych narzekac nie moge. W zwiazku z powyzszym nie czuje potrzeby kumplowania sie z kims, "aby go poznac", jesli wylaczna forma komunikacji miedzy mna, a ta osoba jest jakies tam forum (moze tu spasc na mnie gniew ojca dyrektora, ale jakos stawie temu czola). Co do serwera wyrazam WYLACZNIE wlasna opinie, do ktorej mam prawo (chwala bohu jeszcze mamy wolnosc slowa i wypowiedzi). Co do stylistyki wypowiedzi i ortografii nie czepiam sie, jesli ewidentnie nie bija one po oczach (a te, rzekomego "moderatora forum", napierdzielaja mnie po oczach z sila mlota pneumatycznego).

Reasumujac; zanim cos napiszesz, wpierw pomysl, pozniej wez lyk wody, zaczerpnij powietrza, zapoznaj z tematem, a dopiero pozniej pisz. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...