Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Pow Camp

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapka wydaje się być nawet fajna. Rozumiem że jest na A.I Channel (zombie)??

PS. Dual AK-47?! o.O Może u nas niedługo wprowadzą?? ^_^

Nothing to do here.

Opublikowano

Tak na A.I

I nie wiem nie wiem może u nas też dodadzą Ak47 dual

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@up ahha roześmiałem się u nas jedyne co mogą wprowadzić to podwyżki lub bronie/itemy g1 only :/

a co do topicu to zwiastun fajnie nakręcony, pewnie w rzeczywistości wszystko trochę gorzej wygląda ale z pewnością lepiej niż na "wersji" international

Opublikowano

@Up:

Cudze chwalicie, swego nie znacie

International jest równie dobry jak Korean, tylko w opóźnieniu coś dodają. Myślisz że łatwo tak wszystko szybko zrobić?? I tak dobrze że się wgl. starają. Stroje mieliśmy mieć - mamy. Zombie mode mieliśmy mieć - mamy :)

Nothing to do here.

Opublikowano

@Up:

International jest równie dobry jak Korean, tylko w opóźnieniu coś dodają. Myślisz że łatwo tak wszystko szybko zrobić?? I tak dobrze że się wgl. starają. Stroje mieliśmy mieć - mamy. Zombie mode mieliśmy mieć - mamy :)

Ile grasz w intera? 2 ? 3 lata? W Interze leca tylko na kase i maja w du*ie graczy. W koreanie jest na odwrót : nie dośc, ze nie ma mowy o hackerach, to na kazdy update dostajesz gold weapon'y na 8 sloth na 2-3 dni.

@TOP

Ta mapa jest zaje*rwista. Naprawdę ... Najlepsza na A.I Nexon naprawdę się postarał.

@EDIT

@down sorry :] łap like'a :P

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Słuchajcie Macie tu Gamplay Warrock Korean Pow Camp

NORMALNIE TOTALNA ROZRÓBA Zobaczcie sami !!

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Masa nowych broni jak sie wygra ja już nostałem NOWE 2 maszynówki na 2 slot dla każdego 20 x5 magazynek <z 2 *> i maszynówe 100x2 na assulita 5 slot

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

da sie grac ja mam tam 58 lvl

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

normmalny poradnik lecz do zrobienia konta trzeba kssn;p

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

normmalny poradnik lecz do zrobienia konta trzeba kssn;p

Nom a KSNN trudno zdobyć

1373415594-U477327.png

Opublikowano

ee tam kssn skomentuje mapke :D

Mapka nawet fajna ciekawy finał jest na poziomie hard ,czyli walka z tym olbrzymem na końcowym stage jest silny i dużo dmg zadaje

Na easy ma sie 5 zyć ,a na hard są 3.

Wielkim minusem na hard jest to ,że ma sie 3 życia i jest walka z tym zombii ,a na easy można dojść samemu bo ma sie 4 życia i kończy się na 3 poziomie.

Co do duel ak

Bron nadaje sie tylko na zombi lub na bliskie odleglosci... nieziemski odrzut i ammo szybko sie marnuje. Długo się przeładowuje.

co do nowych broni :D Nroń na 2 slot jest chyba najlepsza z tych nowych,Najgorsza jest ta na 5th slot zajmuje pol ekranu (gorzej niż javelin) glupi glos maly dmg

Oraz nexon zrobił tak ,że dziś i jutro każdy ma PC czyli bron na 8th slot :D Powiem tyle interional wymięka ,a lagów to już nie ma :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ahahahahha!Macie poczucie chumoru.Że nie długo dadzą?hahahahhahahha!Na wr inter. możecie czekać 2 lata lub więcej.Muszą jeszcze tam dać 28st,second lab i day one

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...