Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft wylacza sie bez zadnego powiadomienia

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam problem otoz minecraft wylacza sie tak o poprostu bez zadnego komunikatu zainstalowalem najnowsza jave, zrobilem aktualizacje karty graficznej i teraz wam opisze co robie po kolei:

1.Wlaczam minecraft i sie loguje

2.Wybieram swiat wlacza sie i gram

3. Po chwili wywala mnie z gry na pulpit

I tyle bez zadnych komunikatow prosze o pomoc mam windows viste. Kiedys gra chocila bez zacinki.

Ps. Usunelem folder .minecraft i gdy wchodze do minecrafta i sie loguje wyswietla mi sie Failed to Launch Fatal error occured (4): s3.amazonaws.com.

Prosze o pomoc

Opublikowano

,,windows vista'' Zaraz się posram ze śmiechu, człowieku Vista wymaga 2x więcej ramu etc. Zainstaluj windowsa xp, ja się nie dziwie że ci wywala mc...

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

,,windows vista'' Zaraz się posram ze śmiechu, człowieku Vista wymaga 2x więcej ramu etc. Zainstaluj windowsa xp, ja się nie dziwie że ci wywala mc...

Prosze bardzo mozesz sie posrac, mi sie podoba vista i mam dobrego kompa jak na laptopa nie bd zmienial na xp z powodu na gierki ogarnij sie troche. Czekam dalej na pomoc.
Opublikowano

Ja miałem to samo. Tylko że u mnie było wgrane: ModLoader, X-Ray, WorldEdit, TXTPack (tak to minecraft.jar), SpawnMod etc. usunąłem to all i ładnie teraz śmiga.

Opublikowano

No ale prosze napisac co zrobic zeby dzialaloa nie mi dajecie powody dlaczego nie dziala. Jak to sprawdzic czy wytrzymuje z pamiecia. Jeszcze razpowiem wyswietla sie Program Platform se binary przestal dzialaci ten program ma znaczek od javy !! Przeinstalowalem jave itdprosze czytac UP!!

Opublikowano

Radek skoro masz fail to launch to masz coś chyba z netem. Do końca updatuje? Z czego masz internet?

Możliwe że podczas updatownia wyłączyłeś to i teraz musisz znowu skasować .minecraft i całego updata zrobić.

Możliwe też że usunełes .minecraft i nie zaznaczyłeś update chociaż powinno robć automatycznie

Opublikowano

Oto parametry komputera:

Procesor: Intel Core 2 Duo Processor T7500 Supports Enhanced Intel SpeedStep Technology 2.20GHz

Memory: 2GB/Go DDR2 SDRAM

Grafika: NVIDIA GeForce 8600M GS GPU

System operacyjny: Windows VIsta Home Premium

Opublikowano

odrazu do postu nt. visty

mam windows 7 i 1gb ramu a wymaganie do win xp jest 2

gra na fancy - normal - smoothlight

i 40-60fps ;p

masz jakies mody wgrane?

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Ja mam XP i 4GB ramu!

Miałem ten sam problem.

Wystarczyło przeskanować PC!

Okazało się że to trojan był problemem!

Spróbuj tak samo!

masz jakies mody wgrane?

One też czasami są problemem.

Pomogłem daj Lubię to!

Jeśli post wyżej jest reklamą proszę o usunięcie!I nie dawanie ostrzerzenia!Dziękuje!

Opublikowano

odrazu do postu nt. visty

mam windows 7 i 1gb ramu a wymaganie do win xp jest 2

gra na fancy - normal - smoothlight

i 40-60fps ;p

masz jakies mody wgrane?

Prosze czytac posty mowie 2 raz nie mam zadnych modow. Gralem jakeis 2 miechy temu i bylo normalnie gralem na full grafice itd. i pojechalem do polski wrocilem i wlasnie powstal ten problem.

Ja mam XP i 4GB ramu!

Miałem ten sam problem.

Wystarczyło przeskanować PC!

Okazało się że to trojan był problemem!

Spróbuj tak samo!

Skanowalem jakies tydzien temu od tego czasu nic nie pobieralem ;/
Opublikowano

podkatalogu /bin/ i wybrać opcję FORCE UPDATE. Jeżeli macie inną wersję niż moją, po prostu wgrajcie pliki które były w rarze czy instalce.

Jeżeli edytowaliście plik minecraft.jar, możliwe że przy pakowaniu zaponieliście zaznaczyć format „.zip” zamiast „.rar”. Taka mała nieuwaga zaowocuje w niemożliwość wczytania się gry.

UPDATE#1 Sprawdzonym sposobem jest używanie Mineshaftera. O co chodzi? Pobieracie ten plik wrzucacie go do folderu z Minecraftem i – gracie

2. Tekstury mają złe ułożenie, nachodzą na siebie (texture-packi)

To akurat jest już wina texture packa. Nie wystarczy ściągnąć go raz na cały czas ponieważ Notch wprowadza często aktualizacje i dodaje nowe tekstury – powoduje to nachodzenie na siebie tych starszych. Rozwiązanie : znajdź nowszą wersję texture-packa. Jeżeli występuje to w oryginalnej grze, zrób to co wyżej.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...