Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft wylacza sie bez zadnego powiadomienia

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdz minimalne wymagania gry i porownaj z mozliwosciami technicznymi sprzetu. Jezeli jest ok-to sprawdz Directa, sterowniki w systemie, wolna pamiec na dysku(czasami to moze byc wina wlasnie za malej ilosci miejsca). Jezeli dalej wszystko jest ok to jest blad w odczytaniu obrazu plyty z powodu uszkodzenia ktoregos pliku gry. Czasem pomaga na to reinstalka gry, czasem-format systemu

Jezeli to nie pomoze to Spróbuj

Wyłącz Foga (Mgłę. Klawisz domyślnie "F").

Update też powinno pomóc.

mca.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Elo. Ja miałem ten sma problem. wejdz na stronę http://www.minecraft.net/download i z tamtąd pobierz plik minecraft.exe (270kb) . Oczywiście to nie gra tylko ikonka do jej odpalenia :) Kliknij na nią prawym przyciskiem myszy, wejdz we właściwości, następnie w zakładke zgodność i zaznacz urochom w trybie zgodności z <no i tu trzeba pokombinować :P > . Mi to pomogło. Mam Viste i 1.5 GB ramu. Jak to nie pomoże to podpowiem że mam mod przeźroczyste tła i Opti Fine <zmniejszają grafę :) > Mam nadzieję że pomogłem ;)

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Vista zabiera więcej ramu, przez co na mc Ci nie starcza ;x

Albo nie masz miejsca na twardym i świat się może nie zrenderować :)

ew. przeczyść kompa ccleanerem, jeśli to nie pomoże pozostaje format. ;)

647041416238306889721.png

• 4 lata później...
Opublikowano
Dnia 19.12.2011 o 12:35, radekxxdd12345 napisał:

Prosze bardzo mozesz sie posrac, mi sie podoba vista i mam dobrego kompa jak na laptopa nie bd zmienial na xp z powodu na gierki ogarnij sie troche. Czekam dalej na pomoc.

Ale zaraz.. Trzeba cos zrobic po pobraniu tego Windowsa xp?

Ale ktos tam pisal, że wystarczy pobrac Windowsa xp, a czy po pobraniu tego trzeba cos kliknąc? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...