Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] bf3 :( (wczoraj kupiłem gre)

topolek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zrob moze zdjecie tego pudelka. Co do kart 4890 sam mam i przy sprzecie z sygny dziala high/ultra co do karty wylicytuj sobie lub doloz troszke i kup cos z tego

http://allegro.pl/listing.php/search?string=4870&category=63030

http://allegro.pl/gts-250-71689

http://allegro.pl/listing.php/search?0=search%3Fstring%3D4850%26category%3D13023%26buy%3D2&string=4850&category=13023&buy=2

Za te 200zl cudów sie nie spodziewaj.

Back to BF3...

Opublikowano

ej sry jutro ide do Szkoly :( i musze jescze pouczyc sobie troche bo jutro spr, jutro ci wysle zdiecie pudelka

znaczy

mam odlozone 200zl ale na swieta dostane ok 400zl

Opublikowano

Weź kompa ze sobą i idź do jakiegoś sklepu komputerowego, powiedz dokładnie co chcesz kupić/wymienić a obsługa ci poradzi co dokładnie kupić.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Chcę dodać że jak chce zagrać w bf3 i klikam na ikonę bf3 to wchodzę na stronie np: kampanię lub multiplayer to piszę mi że muszę sobie ściągnąć sterowniki ze strony www.amd.pl (mogli byscie mi pomoc z tym linkiem to mojej karty graficznej? moze to oto chodzi nobo mam napisane ze musze sterowniki kupic)

sory nie kupic tylko sciagnac nowe

Opublikowano

czy to tak trudno zrozumieć ^^ ? Masz integre rozumiesz? Czyli na tej twojej karcie nie pograsz za żadne cudy świata. Chcesz grać w bf3 musisz kupić nową kartę + ew. zasilacz. Do 200 zł nie dostaniesz karty (tak mi się wydaję) zdolnej do gry w bf3.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

A wstawiłeś kurwa zdjęcia, żeby powiedzieć że zasilacz jest dobry? Kto Ci to powiedział, że jest on dobry? Weź lepiej ściągnij kartę graficzną z internetu.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Tak jak któryś z kolegów z góry napisał, weź komputer idź do sklepu komputerowego i powiedź że chcesz kupic lepszą grafike niż to co masz. Na pewno Ci pomogą.

> krolik1908, trochę kultury byś zachował może ? Ups po co się napinałem, teraz wielki łksyf mnie dorwie ; /

Opublikowano

No tak masz rację pójdę do sklepu z komputerami i mi doradzą

DZIĘKI WSZYSTKIM ZAMYKAM TEMAT !! (JEŚLI KTOŚ MA JESZCZE DO POWIEDZENIA TO PISAĆ ! ) DZIĘKI ;P OBAWIAM SIE TYLKO ZEBY ZADZIALALA MI TA KARTA GRAFICZNA JAK KUPIE NOWA ;P

Opublikowano

No tak masz rację pójdę do sklepu z komputerami i mi doradzą

DZIĘKI WSZYSTKIM ZAMYKAM TEMAT !!

Nie Ty zamykasz tylko Mod/ KidMod ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...