Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] bf3 :( (wczoraj kupiłem gre)

topolek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wczoraj kupiłem bf3, Wszystko pięknie szło, zainstalowałem te grę później za aktualizowałem i było git, i zainstalowałem plugin bo na stronie pisało mi ze muszę zainstalować, noi ok zainstalowałem, więc przejdę do rzeczy gdy klikałem na ikonę bf3 to się wlaczal ten Orgin później strona i gdy włanczałem tam multiplayer lub kampanie ladowało mi sie noi po paru sekundach wyskakiwały mi (2) błędy chyba o directX i karcie GRaficznej Niewiem oco chodzi (komputer mam nowy i dobry) ciągle siedze na kompie instalowałem sterowniki ,direx i nic nie daje sobie rady dlatego pisze z proźbą do was. STRASZNIE ŻALEŻY MI NA TEJ GRZE :( CIAGLE MYŚLE O NIEJ I SPOKOJU NIEMOGE SOBIE DAC PROSZE NIECH KTOS MI POMOŻE BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY :( . będę do końca życia wdzięczny temu kto mi pomoże. dla mnie to jest nierealne zebym w te gre gral :( bo wogule mi nic sie nie udaje. tytaj chyba jest potrzebny inforamtyk :) BĘDĘ CZEKAŁ NA WASZE POMOCE I ODPOWIEDZI!! I PROSZE O POMOC ZALEZY MI NA GRZE :( JAK COS PRZEPRASZAM ZA BLEDY :(

aa jescze mam windows 7

Opublikowano

Spróbujcie napisać do supportu. To rozwiązanie będzie najlepsze i na pewno Wam pomogą.

Opublikowano

Cześć Wczoraj kupiłem bf3, Wszystko pięknie szło, zainstalowałem te grę później za aktualizowałem i było git, i zainstalowałem plugin bo na stronie pisało mi ze muszę zainstalować, noi ok zainstalowałem, więc przejdę do rzeczy gdy klikałem na ikonę bf3 to się wlaczal ten Orgin później strona i gdy włanczałem tam multiplayer lub kampanie ladowało mi sie noi po paru sekundach wyskakiwały mi (2) błędy chyba o directX i karcie GRaficznej Niewiem oco chodzi (komputer mam nowy i dobry) ciągle siedze na kompie instalowałem sterowniki ,direx i nic nie daje sobie rady dlatego pisze z proźbą do was. STRASZNIE ŻALEŻY MI NA TEJ GRZE :( CIAGLE MYŚLE O NIEJ I SPOKOJU NIEMOGE SOBIE DAC PROSZE NIECH KTOS MI POMOŻE BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY :( . będę do końca życia wdzięczny temu kto mi pomoże. dla mnie to jest nierealne zebym w te gre gral :( bo wogule mi nic sie nie udaje. tytaj chyba jest potrzebny inforamtyk :) BĘDĘ CZEKAŁ NA WASZE POMOCE I ODPOWIEDZI!! I PROSZE O POMOC ZALEZY MI NA GRZE :( JAK COS PRZEPRASZAM ZA BLEDY :(

aa jescze mam windows 7

prosze o pomoc prosze pisac ciagle jestem i co chwilke patrze czy ktos napisal

Opublikowano

Napisz jaki masz sprzet i jakiego windowsa, proponuje sciagnac jeszcze raz directa i stery i je poprostu zaktualizowac, moze cos sie ?podmienilo?

Back to BF3...

Opublikowano

Origin> Prawym na BF3 > Napraw Instalacje.

Po tym jak zrobisz to powinno się odpalić, jeżeli nie działa nadal to weź wyłacz antywirusa i prawym na pulpicie ikonka BF3 uruchom jaki admin.

Opublikowano

naprawilem i znowu to samo, a antivirusa nieumiem wylonczyc, ale chyba to i tak by nic nie dalo dlatego bo mam blad z sirectx i sterownikami

Opublikowano

Karta Graficzna: AMD 760G

Procesory: AMD Athlon II X4 640 processor

x4 mam takie procesory

A niewiem jak zobaczeć jaki ma sie ram przepraszam

jak pomozesz bendzie bardzo ci wdzieczny

juz wiem jaki mam ram

Ram: 4,00GB (dostepne 3,87 GB)

64-bitowy system operacyjny

czekam na pomoc jak ktoś pomoże niewiem jak mam się odwdzieczyc ale proszę

Opublikowano

A można ją jakos zainstalowac albo kupic? jak tak to muglbys podac mi link do pobrania albo do kupienia? prosze :( jak reklamy leca to mie sciska ze mi nie chodzi bf3

Opublikowano

Nie da się tego pobrać o.O. To tak jak chleb w sklepie, musisz go kupić bo raczej go nie ściągniesz :D.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

a podacie mi link jaka mam zakupic karte graficzna np na allegro

a tak wgl te inne ramy bity itp dobre sa?? bo ja sie nieznam dokladnie

aa i jak zakupie np karte graficzna ta co mi podacie to samemu da sie rade ja zalozyc czy informaty potrzebny??

Opublikowano

a jak zobaczecz te łącze pcie i zasilacz 2x6 PIN

(A tak wgl niema innego sposobu zebym sobie pogral w te gre?? :( niemoge sobie natej zagrac?)

a chce coś dodać bo moj kolega podobno mial taki sam problem i on sobie sciagnal sterowniki i directX

aa i w pudelku od gry piszą mi strony do tej gry jakby karta graficzna byla slaba moge podac te strone co pisze na tej uloce i moglbys mi z tej stroki podaj link downoland do sterownikow? bo ja sie nieznam na tym i niewiem jaka pobrac A więc podaje te stronki i napsize co tam pisze:

Poroday dotyczące Wydajnosci:

upewnij sie, ze twoj komputer spelnia minimalne wymagania systemowe gry oraz ze masz zainstalowane najnowsze sterowniki karty graficznej i dziekowej:

jesli masz karte graficzna NVIDIA, odwiedz strone www.nvidia.pl , aby pobrac sterowniki.

jesti masz karte graficzna ATI, odwiedź stronę www.amd.com , aby pobrać sterowniki (wlasnie ja mam karte graficzna ati bo patrzylem i mi sie wydaje ze to nie wina karty tylko sterownikow bo moj kolega tez mial ten problem i pobral sobie te najnowsze sterowniki tylko ze on ma 32 bita a ja nieumiem znalesc 64 bitowego i niewiej jak i jakiej nazwy mogli byscie pomoc? znalesc mi bo moze od tego to zalezy)

OK JAK COŚ TO JA CZEKAM NA WASZĄ ODPOWIEDŹ DO 23.00 BO JUTRO DO SZKOŁY :(

Opublikowano

Na tej karcie nic nie zrobisz, naprawde. Powiedz jaka kwotę mozesz przenaczyć na grafike, oraz dobrze by bylo zebys powiedzial jaki masz zasilacz jesli nie to bedziesz musial kupic nowy, sadze ze 500w do takeigo zestawu wystarczy bo nie sadze zeby byl potrzebny lepszy, karty za 1k zl pewnie nie bedziesz bral wiec np taki:

http://allegro.pl/zasilacz-ocz-sxs2-stealthxstream-2-500w-80-krk-i1993643677.html

Back to BF3...

Opublikowano

mam pudelko

a na karte graficzna mam 200zl

nieumiem karty graficznej wybrac a chialbym zakupic do 200zl

ale wiem ze zasilacz jest dobry bo jak kupywalem komputer to facet mowil ze bardzo dobry jest

Opublikowano

do 200 zł? to HD 4890 lub HD 4870 ewentualnie 9800 gt może kupisz te modele z naciskiem HD 4890. Bo procesor masz bardzo dobry, sam kupiłem go godzine temu :D.

Wasyl654.png

2pacr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...