Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]dem Koc Summon I Atak 15mobow

ilikepies

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

piszac meso mulek mialem na mysli takie acc na ktorym botuje dla mesosow nie dla lvla

ten hax jest zrobiony przez memory edit i nazywa sie DEMi , poszukaj na necie , google nie gryza :P

Opublikowano

@up jak jesteś do bani z anglika to z korzystaj ze słownika lub google tłumacz

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Hmmm, robię wszystko dokładnie jak jest napisane, ale kiedy zapisuje nic się nie dzieje ( nie zmienia / była i podmianka i zapis na :) ) Ktoś może wie co idzie nie tak? A może w tym małym okienku trzeba wpisać jakąś konkretną liczbę? :D

Pozdrawiam gorąco :*

Edit / Dodać mogę jeszcze że jak zmieniam z np 3 na 15 a później klikam w inne pole np na zasięg lt ( zmieniam ) i chce wrócić do ilości stworków to już jest na nowo 3 :) i tak ciągle :)

Edit2 // Już wszystko gra :D :*

Opublikowano

Wiem ze to traki trochę off będzie ale nie chce zakładać nowego tematu ;) Czy ktoś kto ma tego hacka do ściągania itemów do siebie i natychmiastowego ich podnoszenia? mógłby go ktoś opisać oraz zuploadowac? :) To w połączeniu z tą przeróbką było by idealne :) ( Podkreślam jeszcze że google przeszukałam i nici, bardzo bym prosiła o akcje ;) )

Pozdrawiam gorąco :*

Opublikowano

czyli zapisze na pulpicie, potem usune np skil .wz i wkleje skill z pulpitu?

i jeszcze pytnko, do tego calego botowania uzywa sie programu koc summon dem? ze tam trzeba jakiegos skila wkleic i dac next a ja tego za china zrobic nie umiem

Opublikowano

@up może coś źle zrobiłeś

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

@up tutek to jest to z czego właśnie korzystałeś .

Opublikowano

To może powiem jak to dokładnie robię, a wy wyczaicie tu błąd.

A więc: Przełączam na EMS/KMS bo na GMS mam jakieś nie wiadomo jakie znaki-File-Load-Media(D:)-Skill.wz-Otwórz-1200.img-skill-12001004-summon-attack1-info-mobCount-ctrl+m-zmieniam na 15-Submit-range-it-ctrl+m-zmieniam na -100000,-100000-submit-rb-ctrl+m-zmieniam na 100000,100000-submit-File-Save-Pulpit-Nazwa pliku: np Skill2-Otwórz-Jest już na pulpicie-Mój komputer-Media(D:)-Skill.wz-usuwam go-przechodze na pulpit-Kopiuje Skill2-wklejam tam skąd usunąłem Skill.wz-Odpalam gre-I DUPA o.O

Pominąłem coś może? Coś źle? Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

@up wiesz może nie wiem czy to pomorze ale spróbuj tego . Zamiast kasowania skill.wz poprostu go zamień ale nie podczas zapisu bo wyskoczy ci błąd tylko kiedy już zamkniesz harepackera .

Opublikowano

Niemam pojecia jak to zrobic. mam HaRepacker version3.0. Powyzszej instrukcji wogole nierozumiem. Prosze jesli ktos mzoe mi opisac, Dokladnie co mam robic krok po kroku. do EMS. Moze uznacie mnie z nooba ale serio nic nie rozumiem. Gdzie znalesc jakis attack1 czy cos NIC. Prosze o pomoc. Bo jedyne co mi dziala to to ze wali mi potworki na calej mapie, ale strasznie wolno a ajc chce zeby odazu je zabijalo.

Opublikowano
Niemam pojecia jak to zrobic. mam HaRepacker version3.0. Powyzszej instrukcji wogole nierozumiem. Prosze jesli ktos mzoe mi opisac, Dokladnie co mam robic krok po kroku. do EMS. Moze uznacie mnie z nooba ale serio nic nie rozumiem. Gdzie znalesc jakis attack1 czy cos NIC. Prosze o pomoc. Bo jedyne co mi dziala to to ze wali mi potworki na calej mapie, ale strasznie wolno a ajc chce zeby odazu je zabijalo.

a jak zrobiles ze wali bo ja nawet tego nie moge zrobic??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...