Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]dem Koc Summon I Atak 15mobow

ilikepies

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisze jak wół

"(...)you MUST close maple before editing wz files"

Na polskie

"(...)musisz wyłączyc maple przez edytowaniem plików"

Opublikowano
Macie jakiegoś God moda działającego bez AB/DC?

Chyba nie ten dział . Oh cały god mode jest A/B więc możesz zapomnieć o tym

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Jeśli chcesz to zrobić na EMS, to zmień z GMS na EMS. Myślałem, że to jest oczywiste dla wszystkich, ale widać nie...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mam pytanie dla tych bardziej doswiadczonych jak bym zrobil dem vaca do soul blade i bym zmienil zeby atakowal do 15 potworokw to bym dostal a/b ? xD

Opublikowano

Prawdopodobnie byś dostał jeśli wali max 6 .Pozatym naucz się pisać posty w dobrych tematach .Temat :odpowiedzi na nurtujące pytania ,nie gryzie

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano
na ems a/b?

Pytam, poniewaz na gms podobno nie bylo a/b a po praktycznie jednym dniu dostalem perma xD

Autoban nigdy nie jest perm. Permy są tylko od GM

Opublikowano

Odpalam HePackera, mam na pulpicie kopie Skill.wz, wczytuje ją i zmieniam tak jak jest napisane. Gram Fire Wizardem i mi nie działa. Wiecie może jaka jest tego przyczyna ?

Opublikowano

Tak. I nic nie działa xD nie wiem czemu. Może gdyby ktoś mi wysłał ten plik skill.wz to by działało. Chociaż jestem pesymistą i w to wątpie. :D

Opublikowano

Sorry, może uznacie mnie za nooba, ale niemoge znaleźć kategori Attack1 w moim skill id... może mi ktoś powiedzieć gdzie to jest? lub dać już gotowy skill.wz na Wind Breakera?

:edit

już znalazłem sorry ;p

Opublikowano

nie dzial mi rBot , wlaczam launchera, rbota, ustawiam go, odpalam maple potem zeby dzialal bot ale i tak nie dziala : (

wie ktos czemu?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano
nie dzial mi rBot , wlaczam launchera, rbota, ustawiam go, odpalam maple potem zeby dzialal bot ale i tak nie dziala : (

wie ktos czemu?

Powiem Ci,że mam podobnie. A jak już zacznie działać, to działa około 3-4 minut, po czym sam się wyłącza. Nie mam pojęcia czemu.

Opublikowano

@up może źle ustawiacie parametry w bocie

Opublikowano

A wie ktoś może, jak zrobić żeby bił te mobki tak, ze np stane sobie gdzies na gorce, a on sam bedzie bic? tzn, ze nie musze biec na mnie tylko, zeby sam sie bił. Bo widziałem kolesia co sobie afkował, a summon sam tłukł całą mape ;d. Z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...