Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] SmartBot v1.0

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie dajcie Up-a bo z ciekawości chciałem sprawdzic a z oficjalnej raport o błędach wyskakuje a mam netfarmework 4.0 i wczesniejdze tez byly zainstalowane

1948169477.png
Opublikowano

Bot działa fajnie, ale odpowiedzcie mi na jedno pytanie, czemu po jakiś 20 - 30 minutach zbierania skrzynek bot leci do portalu i odczekuje 10 min a następnie znowu powraca do zbierania.

Macie Re-upa :rolleyes:

http://www.fileserve.com/file/YfUh44Y/SmartBot.zip

Opublikowano

send report mi wyskakuje frameworka 4 mam vc redist i sp3 na xp widocznie bot dla wybranych graczy chyba że ma ktoś inny upload ?

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Tak wystarczy w kodzie pogrzebać ja sobie na swoje potrzeby wyłączyłem

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

powiedz mi które bo nie chcę czegoś spierdolić a jeszcze na kacu jestem to już i tak mnie głowa napieprza

mam otworzone to " timings " , które konkretnie trzeba wyłączyć tzn zmienić

NJxbd4x.png

Opublikowano

jak chcecie wyłączyć to gówno albo skrócić czas czekania do 1-2 sek to otwieracie " timings" i zmieniacie na takie cuś :

<!-- Ěčíčěŕëüíîĺ âđĺě˙ îćčäŕíč˙ ďîńëĺ óáĺăŕíč˙ îň âđŕăŕ / Minimal waiting time after escaping from the enemy

(0 - óáĺăŕíčĺ îňęëţ÷ĺíî) / (0 - runaway disabled) -->

<timingEnemyHideMin>1</timingEnemyHideMin>

<!-- Ěŕęńčěŕëüíîĺ âđĺě˙ îćčäŕíč˙ ďîńëĺ óáĺăŕíč˙ îň âđŕăŕ / Maximal waiting time after escaping from the enemy

(0 - óáĺăŕíčĺ îňęëţ÷ĺíî) / (0 - runaway disabled) -->

<timingEnemyHideMax>2</timingEnemyHideMax>

NJxbd4x.png

Opublikowano

daj ktoś link do najnowszej wersji i jakiś poradnik

Strona autora... A potem wiesz co robić, jeśli nie wiesz. Oznacza to tylko że brakuje Ci szarych komórek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...